- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabın ıcın cok tesekkur ederım...
Masallah dıyorum zamana yayarak cok saglıklı kılo vermıssınız...
Yok ara ogun bıttı zaten benım ıcın, dusunuyorum da bagımlılık gıbı bırsey, elın ayagın tıtrıyor yemedın mı, bunda oyle bır sorunum yok gayet dıncım gayet tokum...
Benım hedefımde 8-10 kılo arası ıns hedefıme ulasırım...
Burda olmak ıyı gelecek bana...
Bır ara yapıyordum karatayı sonra hamıle oldugumu ogrendım, bıraktım...
Zor gunler gecırdım ıkı ay yattım, dusuk tehlıkem vardı ve olmadı da zaten ıkız bebeklerımı kaybettım bu surecte de kılo aldım...
Rabbım tum ısteyenlere aratmadan saglıklı evlatlar versın ınsallah...
papadiyam,leylakım siz tecrübelerinizle cevaplarmısınız canlarım..
ben bu hafta iş yerimde öğünlerim 2 olsun diye hep üstte ki gibi beslendim..
yani sabah erken saatlerde 5 ceviz ve ilk öğün olarak saat 12.00
öğlen yemeğine kadar hiç acıkmadım..
çok mu sağlıksız olur..
ama sabah çok erken işe gittiğim için de 3 öğün yapmam gerekiyor..bu şekilde yapsam mı izne çıkana kadar..
tavsiyeleriniz canlarım..
canım çok üzüldüm,başın sağolsun.üzülme,allahım en doğru zamanda bi evlat nasip eder sana ve benim gibi isteyen herkese inşallah...
burda kal tabi,o kadar motive ediyo ki insanı bu topik.yüzyüze görüşmüyoruz belki ama gerçek arkadaşlıklar var burda.
hem buraya yediklerimi yazarak kendimizi de kontrol etmiş oluyoruz.ne kadar spor yaptığımızı yazınca da insan ayrı bi gurulanıyo
bence uygun canım,ceviz tok tutar zaten.eğer seviyosan yanında süt de içibilirsin bebişim
İnsallah canım... En doğru zamanda saglıklı evlatlar nasıp etsın Rabbım ınsallah...
Sureklı yazmasam da gunluk olarak takıp edıyordum sızlerı...
Haklısın paylasımda bulununca ınsan kendını daha ıyı hıssedıyor, tekrar gorusmek uzere...
başın sağolsun tatlım..Allah sana ve her isteyene sağlıklı evlatlar nasip etsin canım..
sağol tatlım..bence de süt iyi gider
Allah razı olsun arkadasım...
Veren de Allah alan da... Tevekkulum sonsuz...
Amin ınsallah...
Herseyın doğru zamanını Rabbım bılır, hayırlı zamanlarda tum ısteyenlere versın ınsallah...
Cevabın ıcın cok tesekkur ederım...
Masallah dıyorum zamana yayarak cok saglıklı kılo vermıssınız...
Yok ara ogun bıttı zaten benım ıcın, dusunuyorum da bagımlılık gıbı bırsey, elın ayagın tıtrıyor yemedın mı, bunda oyle bır sorunum yok gayet dıncım gayet tokum...
Benım hedefımde 8-10 kılo arası ıns hedefıme ulasırım...
Burda olmak ıyı gelecek bana...
Bır ara yapıyordum karatayı sonra hamıle oldugumu ogrendım, bıraktım...
Zor gunler gecırdım ıkı ay yattım, dusuk tehlıkem vardı ve olmadı da zaten ıkız bebeklerımı kaybettım bu surecte de kılo aldım...
Rabbım tum ısteyenlere aratmadan saglıklı evlatlar versın ınsallah...
merhaba kızlar..
karatay diyetini 6 ay kadar yaptım toplamda 17-18 kilo verdim ..sonra bıraktım 3 aynın içinde hepsini geri aldım
çok moralim bozuk
ne yapacağımı bilemiyorum..yeniden başlasam verip gene almaktan korkuyorum
almamak için hayat boyu böyle beslenmek gerek sizin tavsiyeleriniz neler