- 12 Mart 2012
- 3.424
- 3.589
slm arkadaşlar.hepinizin bayramı kutlu olsun.
yoğunluk ve yorgunluktan dolayı pek giremedim.umarım bayram tatliniz ve günleriniz çok mutlu geçmiştir.
bayram boyunca hiç kaçamak yapmadım,karataya uydum desem yalanın daniskası olur herhalde.ama oruçtan çıkınca saldırası geliyo insanın o tatlılara.neyseki pek artılarım olmadı çok şükür.bi yerden artırıp bi yerden kıstım tabi.herkese iyi akşamlar diliyorum,kaçamaksız günler sizin olsun
Senin de kutlu olsun,sen de bundan sonra dikkat edersin canim
bugün ben de işbaşı yaptım..ama iş maceram uzun sürmeyecek izinlerimi hakkariye sakladım ve kullanıcam inşallah..
eylülün 3ünden itibaren izinliyim yine.
işyerim gayet iyi..çalışanların çoğunluğu benim gibi gurbette..herkes para derdine çekiyor buraları..işsizlik zor..insanlar neyapsın..çakılı sözleşmeli gelmişler..birinin ardında 1.5 yaşında oğlu kalmış..çok zor bee
hasta sayısı izmirden sonra tabii çok az geldi bana..
biz izmirde kişi başı 50-60 hasta çekerken bugün bayram dönüşü toplamda 80 hasta geldi
biz 350 leri bulurduk..yani anlıycaanız burada az radyasyon alacağım için şanslıyım..olumlu yanı bu yani
yavaş yavaş herkesler gelmeye başlamış..
ficans,aydındidem,lacey,pepedi,papadiyam,hadibakalım...hoşgeldiniz canlarım....öpüyorum sizi
Yeni isin ,yeni yerin hayirli olur insallah canim,kullan izinlerini de guzelce dinlen,cok yoruldun
Selam arkadaşlar, dün akşam ailecek yemeğe çıktık. Çok az deniz ürünü, meze ve bol salata yedim. Meyve konusunda biraz aşırıya gittim. Eve gelince vicdan azabından 45 dakika çok hızlı kondisyon bisikletine bindim üstüne de mekik çektim. Bu sabah kalktığımda çok feci başım dönüyordu. Geri yattım sonra biraz düzeldi. Ama midem bulandığından kahvaltıda yarım dilim kepekli ekmekle bol peynir yedim. Hala kendimi çok iyi hissetmiyorum. Bugün spor yapamıyacağım artık. Bir de maalesef tuvalete 2 -3 günde zor çıkıyorum. Çok gazım oluyor. Önerilerinize ihtiyacım var.
menülerime gelince
sabah 4-5 ceviz yedim ve öğünümü bugünlük öğlen yaptım
tavuk ve ezogelin çorba
2. öğün
kızılcık tarhanası (benim dedem kütahyalı ve o yöreye ait harika bir çorbadır )
bulgurlu etli yaprak sarması
yoğurt
salata
buarada wc sorunu devam :26::26:
Wc sorunu bende de var,duzelmiyor da ,kayisi ilk yaptigimda etkisi oluyor,sonra tekrar eskisi gibi oluyor
Hala memleketteyiz... Haftaya aranızdayım tam gaz Karataya devam çıtırlarrr:)))
Bayramda kaçamaksız atlatmak pek mümkün değildi yedik bakalım noldu bilmiyorum Bugün kaçamak yapmadım
Yemeyince ısrarlar çok
O kacamaklar seni etkilemez canim hic merak etme,gelince eski duzenine devam edersin
Merhaba herkesin geçmiş bayramı tekrar kutlu olsun
Bayramda tek bir tane küçük bitter çikolata yedim şekeri azdı dayanamadım çikolataya
2 tanede küçük baklava yedim ama çok pişman oldum bayattı hazırdı kimsede sevmedi zaten
bunun dışında da kaçamak olarak üçüncü gün ve dün aralarda gündüz hurma yedim kayınvalidem umreye
gitmişti o getirdi her gelene ikram edilince bende arada aşırdım
Dün midemi üşütmüşüm heralde çok kötüydüm bugün işe başlayabildim
Bütün düzen değişti şimdi ben karataya ramazanla başlamıştım şimdi
yeniden bi düzene alışmam gerekicek bakalım nasıl olucak
Bugün düşündümkü evde kahvaltı yapıp gitsem erkenden öğlen acıkıcam
ve yemek yemek zorunda kalıcam e burda dışardan söylemek zorundayız
hep bize yasak türler var. O yüzden işe geldim 09,30 gibi ve 11,30'a kadar
temizlik le falan uğraştım.
Evden getirdim sabah kahvaltımı yumurta getiremedim ona da bir çare bulucam
ama onun yerine muz aldım bi tane
1 muz
1 çay bardağı badem (azıcığını öğleden sonra acıkırsam diye ayırdım)
10 y.zeytin
1 domates
az b.peynir
süt
öğleden sonraya ayırdıklarım:
4 gün kurusu kayısı
1 hurma
az badem
1 bardak kadar da süt ayırdım
bakalım bu gün nasıl geçicek nasıl olucak benim için :44:
Senin de kutlu olsun canim,gecmis olsun