Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canim valla inşallah sırayı hayvan
Tezegine getirmezler zayıflatıyor diye
hocamız ezilmiş işlenmiş suyu çıkartılmış herşeye karşı, sanıyorum şalgam suyu için de aynı yorumu yapmıştı+ içinde bol miktarda tuz varişten geldim ve yimeğimi yedim size yazıyomm..
sabah yine sadece 5-6 cevizle güne başladım..bu nasıl devam edecek bilmiyorum..
3 öğün yapmak istemiyorum..onun için erken saatte 7 gibi cevizimi yiyiyorum..saat 12 de ilk öğünümü yapıyorum..:26::26:
12 deki menüm
ezogelin çorba
karnıyarık
1 nektarin
2. ve son menüm saat 16.30
2 küçük lahmacun
2 çiğköfte
şalgam suyu...
kızlar buarada hocamız şalgam suyu için ne diyor bilen var mı??
ben çok severim şekersiz de..hem bağırsakları da çalıştırıyor...:44::44::44:
yorumunu kendin yapmışsınmerhaba kızlar
yatılı misafirlerim var o yüzden topike giremiyorum bildirim yapıp kaçacam
sabah 10:00 tam karatay kahvaltısı 1 sigara böreği 3 kayısı kurusu
akşam 19:00 3 köfte yarım kıymalı pide 1 porsiyon mantı salata
20:20 1 tabak vanilyalı pudingli kabak tatlısı
kahve
çay soda
bu vahim tablonun nedeni
1- sofraya çok aç oturdum
2- akşam yemeği saatinde eşime çok kızdım hırsımı yemekten aldım
3. neredeyse tüm gün şehirler arası araba kullandım yani aşırı yorgundum
ben hatalarımla yüzleşedurayım hepinize iyi geceler
aman aman işin ucunda zayıflamakta olsa hayatta yemem ne hayvan maması ne de dışkısı tombiş kalırım daha iyi
ya kızlar dukan denedim çorba denedim olmuyor olmuyor işte. dukanda çok acıkıyorum üstelik malum pahalıyada geliyor diyet e sebzesizde duramıyorum karatay uygun mu sizce bana?
Bugun de orucluyum. Eksik yedi gunum kaldi. Onlari da tamamlamak istiyorum. Aslinda oruc tutmak cok guzel bir yeme disiplini sagliyor. Dua ediyorum, ulkemize baris ve huzur gelmesi icin. Acilar dayanilacak gibi degil; Allah, sabirlar ve dayanma gucu versin.
Iftardan 3 saat once tartildim.
Gecen hafta : 64.4 kg.
Bu hafta : 64.0 kg.
Fark :- 400 gr.
hedef : 60.0 kg.
Herkese sevgiler.
Merhaba herkese,
Ben de Dukan' dan , Karatay' a geçmeye karar verdim. Günlük yaşantıya daha uygun olduğunu düşünüyorum seçenekleri açısından çünkü araştırdığım kadarıyla yemek seçenekleri çok. Kitabı okumadan başlamak istemiyorum, bugün D&R' dan kitapları alıp okuduktan sonra başlamayı düşünüyorum. Tabii düzenli tahlillerimi yaptıracağım bir sorun olursa devam etmem ama deneyebilirim diye düşünüyorum.
Vermem gereken kilo miktarı çok, hepsi Karatayla gidebilir mi acaba?