gider canım gider. bu arada hoşgeldin. doğru yerdesin. tabiki önce kitabı oku bitir ve başla.ben 3.5 ayda 11 kg verdim hem de hiç acıkmadan.
Hoşbulduk :) Okuyacağım kitabı mantığını anlamadan başlamak istemem zaten çünkü benim yolum çok uzun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gider canım gider. bu arada hoşgeldin. doğru yerdesin. tabiki önce kitabı oku bitir ve başla.ben 3.5 ayda 11 kg verdim hem de hiç acıkmadan.
missdance hoşgeldin kesinlikle doğru yerdesin ilk sayfadan başlayarak okursan karatayın aslında vücudumuza ve ihtiyaçlarımıza ne kadar uygun olduğunu görebilirsin. kilolarımız aynı bugünden başlayarak sende aramıza katılabilirsin
Arkadaslar merhaba...
komık kacacak belkı ama su ınce bellı cay bardagı konusunda hala tedırgınlıgım var...
Su mu bu mu
Eki Görüntüle 495179 Eki Görüntüle 495180
Ben de ıkıncısı var ama kuruyemıs ıcın fazla gıbı gelıyor sankı gozume, yanlıs bırsey yapmak ıstemem
ilk resim canım :))))
başlangıç tarihi 23.07.2012
başlangıç kilo 82
geçen hafta 79.1
bu hafta 77.4
uygun uygun bizim kültürümüze en yakın diyet sonuçta. sadece ekmeğin olmaması ters bir de meyve azlığı. bu arada karatay diyeti de pahalıya mal olmuyor değil, kuruyemişlerin kilosu malum e tavuk da yemeyince veya doğalını satın almaya kalkınca, diğer et ürünleri de pahalı.ya kızlar dukan denedim çorba denedim olmuyor olmuyor işte. dukanda çok acıkıyorum üstelik malum pahalıyada geliyor diyet e sebzesizde duramıyorum karatay uygun mu sizce bana?
inşallah gider, ben de yeni başladım.gitmemesi için hiç bir sebep yok. acele etmemek lazım.Merhaba herkese,
Ben de Dukan' dan , Karatay' a geçmeye karar verdim. Günlük yaşantıya daha uygun olduğunu düşünüyorum seçenekleri açısından çünkü araştırdığım kadarıyla yemek seçenekleri çok. Kitabı okumadan başlamak istemiyorum, bugün D&R' dan kitapları alıp okuduktan sonra başlamayı düşünüyorum. Tabii düzenli tahlillerimi yaptıracağım bir sorun olursa devam etmem ama deneyebilirim diye düşünüyorum.
Vermem gereken kilo miktarı çok, hepsi Karatayla gidebilir mi acaba?
Arkadaslar merhaba...
komık kacacak belkı ama su ınce bellı cay bardagı konusunda hala tedırgınlıgım var...
Su mu bu mu
Ben de ıkıncısı var ama kuruyemıs ıcın fazla gıbı gelıyor sankı gozume, yanlıs bırsey yapmak ıstemem
Arkadaslar merhaba...
Su mu bu mu
ben de ince belli diye hep bunu düşünmüştüm dudak payı bırakınca 100 ml içerir kendisi, senin gösterdiğin ilki 80 ml, ikincisi 125 ml alır. genelde gıdaların 100 ml ölçülerinin değerlerini bulmak daha kolay olduğu için sanki budur diye düşünüyorum. bu arada 20 mllik farkı canan hocanın çok da önemseyeceğini zannetmiyorum hani diyor ya doyduktan sonra yemeyin diye demek ki neymiş doymamışsak biraz daha yiyebiliriz:)
başlangıç kilo 82
geçen hafta 79.1
bu hafta 77.4
başlangıç kilo 82
geçen hafta 79.1
bu hafta 77.4
uygun uygun bizim kültürümüze en yakın diyet sonuçta. sadece ekmeğin olmaması ters bir de meyve azlığı. bu arada karatay diyeti de pahalıya mal olmuyor değil, kuruyemişlerin kilosu malum e tavuk da yemeyince veya doğalını satın almaya kalkınca, diğer et ürünleri de pahalı.
Eki Görüntüle 495363
ben de ince belli diye hep bunu düşünmüştüm dudak payı bırakınca 100 ml içerir kendisi, senin gösterdiğin ilki 80 ml, ikincisi 125 ml alır. genelde gıdaların 100 ml ölçülerinin değerlerini bulmak daha kolay olduğu için sanki budur diye düşünüyorum. bu arada 20 mllik farkı canan hocanın çok da önemseyeceğini zannetmiyorum hani diyor ya doyduktan sonra yemeyin diye demek ki neymiş doymamışsak biraz daha yiyebiliriz:)
aydasucuğum hoş geldinn , nasılsın canım ? burada olmana sevindim bardak konusunda ben 1. bardak ölçüsünü kullanıyorum. 2. si banada büyük geliyor. neredeyse su bardağı kadar