Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm papadiya 100 den 66 ya karataylami geldin? ne kadar zamanda? bu arada menun guzel.. bira meyveler fazla gibi gorunsede yuruyusle eritirsin ins..kahvaltım
2 yumurda
10 zeytın(lımon,kekık,zyaglı)
10 fındık,5 badem
1domates,1 salatalık
1 taze ıncır
3 kayısı,bpeynır
2kuru ıncır,az helva
bırkac uzum
omega3,yesıl cay
normal cay,
oh ne iyi kilo almamak karatayin guzelligi sanirsam..bu arada allah kabul etsin orucunu..herkese merhaba ben bayramdan önce senelik izne çıkmıştım bayramlada birleşince çok güzel oldu doğrusu tam 18 gündür yoktum döndüm kilomda pek bir değişiklik yok en son 70,700 le izne çıkmıştım şimdi o civardayım sorun yok yani ama ben hem izinde hemde bayramda karatay
a uyamadım tatlı canavarı oldum resmen ama kilo almadım çok şükür çok hareketliydim spor yapmadım ama kızımla uğraştım evimi temizledim ve bayram ziyaretçisi olarak bir tek erkek kardeşim ve hanımı geldi bize biz aileler arasında en küçükleri olduğumuz için hep biz bayram ziyaretlerinde bulunduk sizleri çok özledim bu cumadan itibaren kilo bildirimlerindede devam edicem menü bildiriminede hemen başlayayım dicem ama bu saate kadar birşey yemedim ben 7 gün oruç borcum var onu hemen tutayım dedim bugün oruçluyum sahurada kalkmadım akşam iftara ne yiyeceğim onuda bilmiyrum bakalım herkese iyi günler kızlar
slm papadiya 100 den 66 ya karataylami geldin? ne kadar zamanda? bu arada menun guzel.. bira meyveler fazla gibi gorunsede yuruyusle eritirsin ins..
Hoşbulduk canım,sağol ,iyi geçti tatilim,senin nasıl diye sormuyorum,annenin yanında mutlaka iyi geçmiştir
45 dakikada 5.5 km yürüyüş yaptım
selam kızlar umarım hepınız ıyısınızdır ramazandı bayramdı derken epey uzak kaldık burdan bu gunden ıtıbaren tam kadro tekrar burdayız bırlıkten kuvvet dogar mantıgıyla bırbırımıze güç vermeye devam edıcez ınsaallah
leylak84 bıdenem hosgeldın nasılsın nasıl gectı bayramın
herkese merhaba ben bayramdan önce senelik izne çıkmıştım bayramlada birleşince çok güzel oldu doğrusu tam 18 gündür yoktum döndüm kilomda pek bir değişiklik yok en son 70,700 le izne çıkmıştım şimdi o civardayım sorun yok yani ama ben hem izinde hemde bayramda karataya uyamadım tatlı canavarı oldum resmen ama kilo almadım çok şükür çok hareketliydim spor yapmadım ama kızımla uğraştım evimi temizledim ve bayram ziyaretçisi olarak bir tek erkek kardeşim ve hanımı geldi bize biz aileler arasında en küçükleri olduğumuz için hep biz bayram ziyaretlerinde bulunduk sizleri çok özledim bu cumadan itibaren kilo bildirimlerindede devam edicem menü bildiriminede hemen başlayayım dicem ama bu saate kadar birşey yemedim ben 7 gün oruç borcum var onu hemen tutayım dedim bugün oruçluyum sahurada kalkmadım akşam iftara ne yiyeceğim onuda bilmiyrum bakalım herkese iyi günler kızlar
iyi günler karatayın güzelleri
dün gece 1 kutu ayran içtim
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 yumurtalı az sucuk
2 kk peynir
8 zeytin
4 yeşil biber
1 domates,1 salatalık
çay,bitki çayı
ikindi vakti yiyeceklerim ise(belki giremem)
1 tabak börülce yemeği
1 kase yoğurt
1 yumurta(et niyetine)misafirlikteyim,diğerleri akşama geç vakit mangal yapacaklar,ben yemeyeceğim tabii...
görüşmek üzereeee.....
herkese merhaba ben bayramdan önce senelik izne çıkmıştım bayramlada birleşince çok güzel oldu doğrusu tam 18 gündür yoktum döndüm kilomda pek bir değişiklik yok en son 70,700 le izne çıkmıştım şimdi o civardayım sorun yok yani ama ben hem izinde hemde bayramda karataya uyamadım tatlı canavarı oldum resmen ama kilo almadım çok şükür çok hareketliydim spor yapmadım ama kızımla uğraştım evimi temizledim ve bayram ziyaretçisi olarak bir tek erkek kardeşim ve hanımı geldi bize biz aileler arasında en küçükleri olduğumuz için hep biz bayram ziyaretlerinde bulunduk sizleri çok özledim bu cumadan itibaren kilo bildirimlerindede devam edicem menü bildiriminede hemen başlayayım dicem ama bu saate kadar birşey yemedim ben 7 gün oruç borcum var onu hemen tutayım dedim bugün oruçluyum sahurada kalkmadım akşam iftara ne yiyeceğim onuda bilmiyrum bakalım herkese iyi günler kızlar