Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah veya öğlen olmak üzere kuru ve taze meyveler yiyebilirsin,ama bunları ne kadar az yersen okadar iyi kilo verirsin...tarçınlı süt de iyi bir alternatif...ben bi şey soracağım canım tatlı isteyince günde 1-2 hurma yesem olur mu?:18::18:
sen çalışan bir bayansın nasıl sabah 1 süt içip öğlene kadar götürüyorsun hem canan hoca sabah kahvaltınızı erken yapın sıkı yapın metabolizmanız gün içinde depar atsın demiyormu bende sizi okudukça 2 öğüne ineyim diye düşündüm ama okullar açılınca benim için imkansız sabah 6:30 da evden çıkmalıyım okula yumurta götüremem o yüzden evde kahvaltı yapmalıyım o kadar dersten sonra öğlene kesin acıkırım benim yapabileceğim tek şey akşam yemeğini en geç 6 ya kadar bitirmek olabilir. ne düşünüyorsun sence nasıl yaparsak doğru yolu buluruz
sabah veya öğlen olmak üzere kuru ve taze meyveler yiyebilirsin,ama bunları ne kadar az yersen okadar iyi kilo verirsin...tarçınlı süt de iyi bir alternatif...
canım ben şu anda memlekette tatildeyim,yani geç kalkıyorum kahvaltıyı da geç yapıyorum,o sütü sabah bi ara uyanınca içtim tekrar yattım,bir süredir 2 öğün yapıyorum,çalıştığım için normalde sabah 9.00 gibi kahvaltı yapıyorum evde...yanıma yemeğimi alıp işe gidiyorum..ama saat 16.00 gibi yiyorum onu,akşam eve gidince de süt,yoğurt,ayran gibi bi aperatifle yetiniyorum...ya da öğleni 1 muz,biraz kuruyemiş ve ayranla geçiştirip akşam 18.00 gibi yemek yiyorum..yani duruma göre değişiyor....sen o kadar erken güne başlıyorsan 3 öğün yaqpmalısın,sosyal yaşantına ve şartlarına göre kahvaltı haricindeki bir öğünü hafif,diğerini normal yaparsan iyi olur bence...öğretmensin değil mi..benim iş masa başı ama sen çok daha yoruluyorsundur işte..o yüzden 2 öğün seni zorlar gibi...
Bayram münasebetiyle azıcık kaçamaklar olabilir bence ama bugünden itibaren inşallah önümüzdeki 2 hafta boyunca sabahları yürüyüş yapcam (ablam burdada o motive ediyor yoksa kendi başıma ıııhhh belki böyle böyle oturturum düzeni ) neyse gelelim dünkü menüme
sabah
menemen -çay-domates-peynir-badem
öğlen
2 kaşık domatesli pilav
3-4 dilim ev baklavası
misafirlikte;
yarım revani-çay
akşam
sulu köfte-bikaç dilim karpuz-kavun-şeftali
slm kızlar regli ve bayram birleşince ben dağıldım her sabah bugün tamam diyorum ama sonra azıtıyorum misafirlerde buna katkıda bulunuyor neyse
sabah: 1 yumurta yarım peynir 3 zeytin domates
öğlen: 15 üzüm 1 mürdüm eriği yoğurt
ara: börülce yoğurt
akşam: 4 köfte 5 pirzola 2 tavuk yeşil çay mangal yaptık onadan oldu
gece 3 dilim baklava
siz zahmet etmeyin ben atarım
nilsucanım sen de aramıza hoşgeldin..dün sormuşsun tatlı canım çekince hurma yesem olur mu diye..tatlı ihtiyacını sabah günkurusu,kuru incirle de giderebilirsin ama sınırı bence fazla zorlama...sabh yersen daha çabuk yakarsın yediklerini tatlım..
merhaba arkadaşlar kaçamaksız 5 günü geride bıraktım bakalım ne kadar dayancak bünye:18:
sabah kahvaltımı 10.30 yaptım
2 haşlanmış yumurta kayısı kıvamından
beyaz peynir
domates,
salatalık
zeytin ama ben çok zeytin yiyeniyorum en fazla 5-6 tane
ceviz
200 gr daha gitti