- 13 Mayıs 2011
- 138
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin nilsucum..basarilar dilerim..benimde heedef 10 kilo inss..yediklerini yazmayi ihmal etme..
bencede boyle diyete can kurban:)iki ogunde karar kildim ben..sabahlari kalkinca sut icip yuruyus yapip sonrada kahvaltimi yaparim 5 saat sonrada yemek.. bugun hic zorlanmadim..hoşbuldum yıldızcım inş.hepimiz hedefimize varırız bu beslenme şekli diyet gibi değil ya başarırız gibi geliyor bana.yediklerimi yazarım forma
sen iyisin tatlım ben pişi yediğim gün iki tanede baklava götürmüştümbugünkü menüm
10'da :2 bardak ılık limonlu su
11'de:2 yumurta, 5 ceviz,keçi peyniri,4 zeytin,domates,salatalık,yeşil biber,omega şurup
15:45'de: 1 pişi,biraz peynir,yarım dilim revani,1 küçük muz
20:00!da: 5 kaşık bulgur pilavı,avuç içi haşlama et,taze fasülye,yoğurtlu-cevizli semizotu salatası,2 hurma,omega şurup
bugün cısslı bir gündü :))
kızlar şu el kol hareketleri yapan imgeleri nerden ekliyorsunuz?ben bulamadım bir türlü(
gel vatandaş gel bayram çantası bunlarrrrMesaj yazdığımız kısımın en altında var canım:)
Çok rahat verirsin azıcık dikkatle :)
Dün neler yedim neler bi dolu cızzzz
sabah
yarım lavaş arası peynir,domates,yeşillik,ceviz,zeytin,çay
öğlen
domates-patlıcan kebabı,1 tavuk but,3-4 ızgara köfte,
misafir arası diyelim
2 dilim ev baklavası
1 bardak sarı gazoz diyip reklama girmeyelim
5-6 dilim karpuz-kavun
Akşam yemek yemedim ama saat ondan sonra küllahıyla beraber dondurma yedimmm çanta yok mu çantaa
hoşgeldinnn verirsin arkadaşımmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılıyorum hocamın kitabını aldım ve okudum söyledikleri mantıklı geldi.3 gündür ekmek ve şekeri hayatımdan çıkardım.şimdiden 1 kg gitti bile:)) hedefim 10 kg kadar vermek inş.başarırım.
iyibayramlar kızlar
ben dün acayip abarttım her gittiğim yerde tatlımı yedim hatta bugünde kendi baklavamızdan yedim şimdi karataya dönüyorum bayram molası verdim yaniii.bu tattlılar beni ne kadar uğraştıracak bakalım ...dün gittiğim biyerde eczacı bi hanım çok moralimi bozdu karatyla ilgili sağlıksızmış verdiklerim geri gelicekmiş ama sağlıksız olduğu yönünde çok ısrarcıydı ömrümce devam ettiremezmişim çok şeyden vazgeçmişim porsiyon küçülterek daha sağlıklı olrmuş herşeyden yemeliymişim .....
9.30 da da 1 bardak süt içmiştim onu da ekliyim dedim,öpüyorum hepinizi
iyibayramlar kızlar
ben dün acayip abarttım her gittiğim yerde tatlımı yedim hatta bugünde kendi baklavamızdan yedim şimdi karataya dönüyorum bayram molası verdim yaniii.bu tattlılar beni ne kadar uğraştıracak bakalım ...dün gittiğim biyerde eczacı bi hanım çok moralimi bozdu karatyla ilgili sağlıksızmış verdiklerim geri gelicekmiş ama sağlıksız olduğu yönünde çok ısrarcıydı ömrümce devam ettiremezmişim çok şeyden vazgeçmişim porsiyon küçülterek daha sağlıklı olrmuş herşeyden yemeliymişim .....
iyibayramlar kızlar
iyi bayramlar kıslar
henüz tam iyileşemedim o nedenle bayram gezmeside yapamıyorum evdeyim oda benim işime geliyor
kaçamak yapmak zorunda kalmıyorum karataya aynen devam
herkesin bayramı kutlu olsun. kusura bakmayın int.im yoktu yazamadım sizlere. ya o sitelerden indiremiyorsanız youtube tan izleyin nese sonra görüşürüz