- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim sormak istediğim bi şey daha var. karatay diyetinde (ben e kitap olarak okuyorum ve sonuna gelemedim daha) ekmek pilav makarna yok diyor. bu gün misafirlerime bulgur yaptım ama benim menümde yoktu. bulgurda yiyebiliyor muyuz? yiyebiliyorsak bir kase arttı ve ben o bulguru yarınki menüme koymak istiyorum. şimdi etsiz (kırmızı-beyaz) olmadan bununla nasıl bir menü yapabilirim. yanına neler koymalıyım..
hoş geldin ficansım tartıdaki + hemencik gider merak etme canım deneyimli karataycısın sen verirsin tez zamanda
bol bol yüzseydin, orucu ne yaptın canım? :26:
kalkınca meyveyi yalnız tüketme yoğrt,süt vs ile destekle. Hatta meyve yerine yumurta yersen daha iyi olur.
sabah öğünün aslında kahvaltın sanırım:26: kalkınca ile sabah öğününü birleştirsen daha iyi olur. yani saat 7-8 gibi bir karatay kahvaltısı, 12-1 gibi öğle yemeği,6-7 gibi akşam yemeği.
saat 20.00 'dan sonra süt ve ayran dışında bir şey yeme. yoğurt da yok yani.
gece 12 değil akşam 20.00 dan sonra yenmeyecek çay,süt,ayran,su,meyve çayı içebilirsin. limonlu su da olabilir
sağol canım..sevgiler benden de.
hoşgeldin canım..
sağol kavuştuk evet...Allah kimseyi ayrı düşürmesin sevdiklerinden
iyi bayramlar iyi yolculuklar..
tebrik edrim canım..ne mutlu size.darısı bizim çocukların da başına inşallah
birisi çanta mı istedi..al bakalım..
sen istedin oldu tatlım
bayram günü aklı diyetinde olan bir ben varımmmm:)
valla kızlar yoksunuzz buralar sıkıcııı
karatay beslenme modelinin başarı sembolü,irade örneği sevgili gül..pek sık girmiyorsunuz topiğe ama buradaki kızlara ve de bana en güzel örneklerden birisinizkeşke daha sık gelseniz de tecrübelerinizden güncel olarak yararlanabilsek...şiiriniz bayramın anlamına çok oturmuş...ve de ruh halinizi mi yansıtmış neuzun süreli omega 3 kullanımının sonuçları galibasize de iyi bayramlar..“Yola çıkınca her sabah ,
Bulutlara selam ver.
Taşlara,kuşlara,
Atlara,otlara,
İnsanlara selam ver.
Ne görürsen selam ver.
Sonra çıkarıp cebinden aynanı
Bir selam da kendine ver.
Hatırın kalmasın el gün yanında
Bu dünyada sen de varsın!
Üleştir dostluğunu varlığa,
Bir kısmı seni de sarsın.”Ramazan ayinin bereketini yasamis olmanin sevinci ve nice ramazan aylarina kavusma dilegiyle
Bayraminiz Mübarek Olsun..
ben de ben deeeeyanlız degılsın bacım bende varım
şimdi de kimse yok ee bayram tabiii olacak o kadar...bu arada benim de aklım diyetimde ve bozmadım...burada baklavalar lokumlar neler yiyorlar yaaa..bayram günü aklı diyetinde olan bir ben varımmmm:)
valla kızlar yoksunuzz buralar sıkıcııı
selam kızlar son ıftarıda hayırlısıyla yaptık benım ıcın bol kacamaklı bır ramazan oldu 1 ay oncesıne gore -500 grm dayım bu bıle buyuk bır basarı bence bundan sonrası ıcın hep bırlıkte tam motıvasyonla saglıklı beslenmeye devam edıcez ınsaallah.hepınızın bayramı sımdıden mubarek olsun allah tekrarını nasıp etsın
evet kaçamaklara ragmen harika olmuşşş sırrını bizimle paylaş canımcımselam kızlar son ıftarıda hayırlısıyla yaptık benım ıcın bol kacamaklı bır ramazan oldu 1 ay oncesıne gore -500 grm dayım bu bıle buyuk bır basarı bence bundan sonrası ıcın hep bırlıkte tam motıvasyonla saglıklı beslenmeye devam edıcez ınsaallah.hepınızın bayramı sımdıden mubarek olsun allah tekrarını nasıp etsın
teşekkür ederim burada gidecek kimsecikler yok bende kukuman kuşu gibi evde kaldımyanlız degılsın bacım bende varım
bu şiiri bilirim ama bilmek ayrı ihtiyacın olunca duymak ayrı bana çok iyi geldi“Yola çıkınca her sabah ,
Bulutlara selam ver.
Taşlara,kuşlara,
Atlara,otlara,
İnsanlara selam ver.
Ne görürsen selam ver.
Sonra çıkarıp cebinden aynanı
Bir selam da kendine ver.
Hatırın kalmasın el gün yanında
Bu dünyada sen de varsın!
Üleştir dostluğunu varlığa,
Bir kısmı seni de sarsın.”Ramazan ayinin bereketini yasamis olmanin sevinci ve nice ramazan aylarina kavusma dilegiyle
Bayraminiz Mübarek Olsun..
karatay beslenme modelinin başarı sembolü,irade örneği sevgili gül..pek sık girmiyorsunuz topiğe ama buradaki kızlara ve de bana en güzel örneklerden birisinizkeşke daha sık gelseniz de tecrübelerinizden güncel olarak yararlanabilsek...şiiriniz bayramın anlamına çok oturmuş...ve de ruh halinizi mi yansıtmış neuzun süreli omega 3 kullanımının sonuçları galibasize de iyi bayramlar..
ben de ben deeee
şimdi de kimse yok ee bayram tabiii olacak o kadar...bu arada benim de aklım diyetimde ve bozmadım...burada baklavalar lokumlar neler yiyorlar yaaa..
papadiyam kaçamağın usulünü de senden öğrendikbol kaçamak ve -500 gramı başarmak da marifet ister canım...tabi ki sizlerle hep beraber devam...