Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar keten tohumunu kavuruyor muyuz yoksa öyle aldığımız gibi mi tüketiyoruz?
aldığın gibi tüketiyorsun ama dikkat et bende şidddetli karın ağrısı yaptı miktarını iyi ayarla 1 tatlı kaşığını geçmekızlar keten tohumunu kavuruyor muyuz yoksa öyle aldığımız gibi mi tüketiyoruz?
günaydınlarr, dün gece açıklanan sonuçlara göre artık kızım üniversiteli. 1. tercihine yerleşti
birazdan yola çıkacağız.bütün arkadaşlara sevdikleri ile birlikte güzel ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum. sevgiler
Lacey bence de hemen başlamalısın her geçen gün daha çok güzelleşip canlanıyor yüzümne güzel tepkiler bunlar bayıldım. bayram sonrası hiç kaçamaksız başlıyorummm yeniden
günaydınlarr, dün gece açıklanan sonuçlara göre artık kızım üniversiteli. 1. tercihine yerleşti
birazdan yola çıkacağız.bütün arkadaşlara sevdikleri ile birlikte güzel ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum. sevgiler
MERHABA KIZLAR LİSTECİ BEN DEĞİLİM AMA GALİBA HERKEZ BAYRAM ÖNCESİ ÖOK MEŞGUL O YÜZDEN BEN YAPAYIM DEDİM. PERŞEMBE 15:44 İTİBARİYLE YAZILANLARDAN LİSTEYİ YAPMAYA ÇALIŞTIM HATAM OLURSA AFFOLA
1. okyanussuda ve sebnemguducu -1200 gr
2. Mucize_GE_ -1000 gr
3. ne_yazcam_ya -600 gr
4. amiboid ve gul63 ve sersum -500
5. topraksuu -200
6. menevsehulya -100
7. esas2006 ve HadiBakalım ve lacey aynı kilodalar
8. özlem kartal artı 100
9. Aydın_Didem artı 300
10. iğneoyası artı 500
11. almira42 artı 1200gr
evet bu durumda haftaya liste yapacak arkadaş almira42 kolay gelsin tatlım
umarım doğru olmuştur
evet onlar yapıyor listedeki sonuncu kmse o hazırlıyorbu arada liste olayı nasıl oluyor ben de girmek isitiyorum? en az kilo veren veya kilo almış olanlar mı liste yapıyor her hafta?
regli bahane eden bi kaçamakçı daha,iyi ki kapamışsın dükkanı,verdiğin kiloyu geri almadan danset bari hopla zıplabol çay filan iç akşam yoksa arkası gelebiliyor,bayram da geldi,dikkat etmek çok zor herkes tatlı yerken:18:tam bi irade sınavı yani,mesela bugün sofrada diğerleri 2 çeşit baklava yediler,bana da teklif ettiler ama ben kararlıyım çok şükür...çantayı asya halleder nasılsa dicektim ama o yurt dışına tura gittiği için bu görevi üstlenmek zorundayım maalesefen sonunda bu gün regli oldum ağrılarım bir yana inanılmaz terliyorum çok halsiz kaldım su yetişmiyor bu arada tatlı krizim tavan yaptı 3 dilim helva yedim saat 5 itibariyle birsürü şey yedim ve dükkanı kapatıyorum bu gün başka birşey yememem lazım birazda hareket edebilirsem belki yağa dönüşmeden kurtulabilirim ödedmim iyice artacak şimdi. eveet çantalık bildirimimi yapıyorum
sabah: domates salatalık 1 peynir 10 zeytin 1.5 su bardagı ceviz z çayı
öğlen: 1 peynirli pişi az kuru fasülye cacık
akşam: 1 şeftali 1 mürdüm 3 dilim helva 6 kaşık bulgur pilavı yogurt süt tarçın kakao üçlüsü kahve çay
çantaları saygıyla kabul ediyorum bu arada burası çok ısısız annemlerede gidemiyorum canım çok sıkılıyor
iyi bayramlar canımEline saglık canim
İftarda dışarda yedim
Mercimek çorbası
6 ızgara köfte
Domates-biber
Ayran-su
İftardan sonra bol bol limonlu su
Sahurda
İci cokelekli kozlenmis 2 kırmızı biber
1 muz
9-10 y.zeytin
1 c.b. Fındık
Süt
2 hurma
Omega 3
Biraz peynir
Şimdide Tabikide ev işine geldi sira
Camları siliyorum mola vermiskende
Bildirim yapayım dedim herkese iyi
Günler iyi bayramlar şimdiden hoscakalin
MERHABA KIZLAR LİSTECİ BEN DEĞİLİM AMA GALİBA HERKEZ BAYRAM ÖNCESİ ÖOK MEŞGUL O YÜZDEN BEN YAPAYIM DEDİM. PERŞEMBE 15:44 İTİBARİYLE YAZILANLARDAN LİSTEYİ YAPMAYA ÇALIŞTIM HATAM OLURSA AFFOLA
1. okyanussuda ve sebnemguducu -1200 gr
2. Mucize_GE_ -1000 gr
3. ne_yazcam_ya -600 gr
4. amiboid ve gul63 ve sersum -500
5. topraksuu -200
6. menevsehulya -100
7. esas2006 ve HadiBakalım ve lacey aynı kilodalar
8. özlem kartal artı 100
9. Aydın_Didem artı 300
10. iğneoyası artı 500
11. almira42 artı 1200gr
evet bu durumda haftaya liste yapacak arkadaş almira42 kolay gelsin tatlım
umarım doğru olmuştur
regli bahane eden bi kaçamakçı daha,iyi ki kapamışsın dükkanı,verdiğin kiloyu geri almadan danset bari hopla zıplabol çay filan iç akşam yoksa arkası gelebiliyor,bayram da geldi,dikkat etmek çok zor herkes tatlı yerken:18:tam bi irade sınavı yani,mesela bugün sofrada diğerleri 2 çeşit baklava yediler,bana da teklif ettiler ama ben kararlıyım çok şükür...çantayı asya halleder nasılsa dicektim ama o yurt dışına tura gittiği için bu görevi üstlenmek zorundayım maalesef
iyi bayramlar canım
ellerine sağlık canım,emek harcamışsın
sağol canım..sevgiler benden de.Yeni yerinize ulastiginizi okudum. Yeni gorevinde de basarilar olsun. Cok buyuk stres yasadiniz, kolay degil hepiniz buyuk degisiklik yasiyorsunuz, uyum sureniz olacak. Tekrar hersey gonlunuzce olsun. Sevgiler.
hoşgeldin canım..Selam kızlar
Sersumcum sen de evine ,eşine kavuşmuşsun canım,gözünaydın
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,kilo vermek için doğru yerdesiniz
İftar için kaçıyorum kızlar,görüşmek üzere
iyi bayramlar iyi yolculuklar..kızlar , bende son kuaför ve alışveriş işini hallettti. gecede valizleri hazırlayacağım.yarın yola çıkacağız.
Bayramdan bahsetmişken,şimdiden dikkat borusunu çalalım :) Bayram trafiğine dikkat Mecbur çıkıcaz, kaçış yok Araçlarınızla gidecekseniz dikkatli olun, aşırı hız yapmayın, fazla gaz aracı kurtarmaz Trafik kurallarına mutlaka uyun, zira o kurallar en acemi sürücüyü bile güvenle gideceği yere ulaştırabilmek üzere tasarlanmıştır.inşallah herkes ağız tadı ile bayramını yapar ve yuvalarına dönerle
tebrik edrim canım..ne mutlu size.darısı bizim çocukların da başına inşallahgünaydınlarr, dün gece açıklanan sonuçlara göre artık kızım üniversiteli. 1. tercihine yerleşti
birisi çanta mı istedi..al bakalım..en sonunda bu gün regli oldum ağrılarım bir yana inanılmaz terliyorum çok halsiz kaldım su yetişmiyor bu arada tatlı krizim tavan yaptı 3 dilim helva yedim saat 5 itibariyle birsürü şey yedim ve dükkanı kapatıyorum bu gün başka birşey yememem lazım birazda hareket edebilirsem belki yağa dönüşmeden kurtulabilirim ödedmim iyice artacak şimdi. eveet çantalık bildirimimi yapıyorum
sabah: domates salatalık 1 peynir 10 zeytin 1.5 su bardagı ceviz z çayı
öğlen: 1 peynirli pişi az kuru fasülye cacık
akşam: 1 şeftali 1 mürdüm 3 dilim helva 6 kaşık bulgur pilavı yogurt süt tarçın kakao üçlüsü kahve çay
çantaları saygıyla kabul ediyorum bu arada burası çok ısısız annemlerede gidemiyorum canım çok sıkılıyor