- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
elinden geldiğince az kaçamak yap canım..ipin ucu bi kaçarsa yakalayamayız alimallahsağol canım çok tşk ederim bilgilerin içinama şu duraklamalar resmen kaçamaklara atıyo insanı bacım yaa
iyi tatiller ve iyi bayramlar canımmmerhaba kızlar..uzun bir ara vermişim 1 haftadır hiç girememiştim..herkes verdi mi kilolarını..
ben maalesef dün akşam iftardan önce tartılmayı unuttum..bu sabah 68 çıktım..dün akşam tartılsam yine 67 küsürlerde olurdum..yani bu hafta kilo veremedim..ama regl olucam sanırım o yüzden..şimdi bide bayram girerse araya yandık..
bayram sonu genelde kilo almış olurum ben..neyse bildirimimi yapayım..
Rumuz: aydin_didem
Baslangic tarih: 21.03.2012
Baslangic kilo: 72
Gecen hafta : 67,6
Bu hafta:68,0
Fark:+0,3 kg
Herkesin bayramını şimdiden kutlarım..Akşam yola çıkıyoruz biz de..küçük bir tatile çıkıyoruz aile boyu..öptüm hepinizi..
bozma moralini haftaya daha iyi olacak herşeytartı çok bozdu moralimi,çoookk.insan bir haftada 1,2 kilo fazla çıkar mı yaaa
ah şu pideler ahh:18::18:
rumuz:almira42
başlangıç tarihi:30 nisan 2012
başlangıç kilo:70
geçen hafta:62.0
bu hafta:63.2
fark: +1,200 gr
toplam fark:6,8 kg
bu ++ larla haftaya liste bende sanırım:26:
bilmem mi canım aynen benim de cıss ediyor içim..şu ev taşıma olayını kazasız belasız fıtığımı çıkartmadan atlatayım başka şey istemem..herşeyin başı sağlık canımasyaateş
sersum
amiboid
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ağrım çok fazla ağrı kesicilerde fayda etmiyor dayanamadım sizlere bi bakim dedim yoksa hiç halim yok
bende bel fıtığıda var sersumcum haklısın çeken bilir sanada çok geçmiş olsun canım bel-boyun fıtığı denilince içim çıss ediyor
asyaateş iyi tatiller canım ne güzel keyfini çıkar tatilin
iyi bayramlar
sağol canım vericem tabiisiihepsi teker teker gidecek sersumum böyle işte, bayramda da kaçamaklara dikkat ettin mi tamamdır
işe başlamanın gerilimi de bir başkadır, çabucak atlatırsın umarım
çanta başımı ağrıttı ama kaşar serbest canım. Güllaç da az şekerli olmak kaydıyla arada yiyebiliyorsun, benimki çok şekerliydi malesef.
Dürüm olmadı ama haklısın. Hem saati uygun değildi, hem de adana serbest ama ekmeği cısstı.
soslar hakkında söylediklerin için çok teşekkürler canım
kahvaltıları bisküvi ve hamur işi olan yerlerde sanırım uyamıycam karataya bol bol yürüyeceğim dengeler sanırım:26:
sen işini bilirsin çıtırım..kaçamak yapsan da telafi ediyorsun sonra..
iyi bayramlar tatlım..arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun.Allahım seneye de nasip etsin inşallah.bayramda tatlıları çok yemeyin sakın hepinizi öpüyorum bayramdan sonra görüşmek üzere .iyi bayramlar....
iyi tatiller iyi bayramlar canım..güle güle gidin gelin ..sana da iyi bayramlar canım
kızlar biz de memlekete gidiyoruz yarın 1 haftalığına,ama ben nete girerim bildirimlere devam edebilirim...akşama çok işim olacak giremezsem eğer hepinizin bayramını kutluyorum,bayramın huzur ve sağlıkla geçmesini,bizlere kilo katmamasını diliyorumsanırım bu hafta liste yapılmayacak olsun en iyisi bayramdan sonra mevcut durumumuza göre listelere devam etmek...zaten bu ara hepimizin düzensizlikleri olacak moral bozmayalım..
bu arada dünkü sahurumu da yazayım mesai bitti
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
6 ceviz
1 avuç içi peynir
2 kaşık yoğurt
öpüyorum hepinizi