geçmiş olsunnngünaydın kıslar nasılsınız
ben hiç iyi deilim bu sabah boynum tutulmuş halde ağrıyla uyandım boynumda 3 fıtık var dün ne yaptıysam bilmiyorum bugün boynumu tutamıyorum bildirim için kalktım yapıp hemen çıkıyorum
başlangıç tarihi 09/07/2012
başlangıç kilosu 65.2
geçen hafta 62.5
bu hafta 62.3
aradaki fark 200 gr
ben çantama 1 poşet ceviz içi attım acil durumlarda birde ayran alıp doymaya çalışıyorum işe yarıyor tavsiye ederimgünaydın herkese
iftarda maalesef evde yiyemedim ve zaten iftarada
iş yüzünden nerdeyse yarım saat geç başladım
İftarda yediklerim:
hazır mercimek çorbası
kızarmış karnıyarık
pirinç pilavını almadım
salata cacık ben gelene kadar bitmişti
akşam 11 civarı bir kase çekirdek yedim başlayınca
duramıyorum almamak lazım heralde ya
sahur menüm:
menemen
1 ç.b. badem
süt
az peynir
10 y. zeytin
omega 3
1 şeftali
ooo kaşar güllaç dürüm nettin kız sen yoldan çıkmazdın tatile erkenmi girdin . valla çantadan sorumlu devlet bakanı sendin ama dayanamıcam yurt dışındada dikkat et onların yemekleri bizlerinkinden çok farklı adamlarda sağlıklı olsun diye salata yiyorsun üzerine döktükleri salata sosu 400 kaloriKızlar ben geldim
hemen yarın ki menümü bildiriyorum
sabah:12.00'da
1 koca tabak et sote
keçi ve tulum peyniri (1 avuç içi kadar)
1 salatalık
17.00'de 1 kupa latte(üzerine toz çikolata dökmüşlerdi)
2. öğün: toplantıdaydık iftarı bekledik yemek için
4 kk beyaz peynir
2 dilim kaşar peyniri
domates
salatalık
maydonoz
1 kase mercimek çorba
1 parça (elim kadar) tavuk göğüs ızgara
haşlanmış börülce (garnitür olarak tabakta gelmişti)
1 parça cevizli güllaç (çok şekerli idi ama güllaça dayanamam bu yüzden yedim)
Toplantı sonrası arkadaşımla görüştük. Ben toktum ama o açtı. Adana dürüm aldık. Çok lezzetli diye anlata anlata bitiremedi ve bende onu kırmayıp 2 koca ısırık aldım dürümden. Saat 23.30 gibiydi.
Kızlar yani dün iyi yedim Leptin olmuştur inş
Ben yarın sabah yurt dışı turuna çıkıyorum 8 gün yokum. Artık neler yerim bilmiyorum. Topiğe giremem turdayken. Hepinizin bayramı kutlu olsun
Geçmişe bakıyorum şimdi
evet 5000 gitmiş tebriklergeçmişe baktım geldim..
çoğumuz tatile çıkıyor..herkese iyi tatiller dilerim..
bugün iş yerime katılış yaptım..bayram sonu işbaşı..:18::18:
tatile o kaaa alıştım ki işe başlamak çok zor geliyor :18::18::18:
hiiiçççç çalışasım yok..bu arada tartıldım ++ 1700 gramdan ++ 1200 grama düşmüşüm..
bayram sonu da bildirimlerime başlarım..
geceye meyve koyma ayran yada süt i. kakao süt ve tarçın karışımı tatlı krizini bastırıyor yada illa meyve yiyeceksen ayranla tüket glisemik indeksini azaltıyor" dün karatay diyetine başlamaya karar verdim. kitabınıda okuyorum.yiyerek nasıl zayıflanır görücem inşallah :) uzun zamandır sabah kahvaltısını es geçiyordum şimdiye kahvaltı için kalkıyorum. umarım bu gün uyumam. sabah 6 da yattım ve her 2 saatte bir emzirmek için uyandım. şuan çok uykusuzum ama idare edicem. bu gece erkende uyurum inşallah..
sabah (07:00) : 2 mürdüm eriği
Sabah (12:00) : 1 dilim peynir + 7 zeytin + 1 yumurta + yarım domates + 1 bardak bitki çayı
karatay diyetinde ekmek yok, ekmek yerine 1 çay bardağı ceviz var. evde çeviz kalmadı bu gün çıkıp alıcam. kırılmamış ceviz olması gerekiyormuş yarın menüye cevizide eklicem..
Öglen (16:00) : 3 kaşık yoğurt + 1 yemek kaşığı keten tohumu + avuç içi kadar çekirdekli siyah üzüm
ana yemekler arasında 4-5 saat olması gerekiyormuş. 2-3 saatte bir yemek yerine 4-5 saatte bir yenecek.
Akşam (20:00) : tavuk + sarımsaklı naneli cacık
Ara (00:00) : 2 mürdüm eriği veya incir
akşam 19:00-20:00 dan sonra yemek yenmemelidir diyor ama ben geç yatıyorum. o yüzden geceye bir meyve koydum bakalım ne olacak.
arada limonlu su içmeye çalışıcam, çünkü en çok bunu tavsiye ediyor. kendi hazırladığım çayı ve 1-2 bardak huma içicem gün içersinde. suni tatlandırıcılı içecekler, meyve suları, gazlı içecekler yasak. kısacası suni yiyecek ve içecek komple yasak, herşey doal olacak. en zor kısmı gece çünkü ben gece 3 ten sonra tatlı kriziyle boguşuyorum ve gece 12 den sonra agzıma en ufak bir lokma dahi almamam gerekiyor. İŞTE BU EN ZOR KISIM.. "
bu günkü diyet günlüğümü buraya aktarıyorum. dün başlamaya karar verdim inşallah ay sıonuna kadar 75 olabilirim :) bu diyete çok inanıyorum..
iyi yolculuklar görüşürüz sonrabende bildirimimi yapayım. bu haftada kilom aynı. ramazan boyunca 0 kilo verdim. bayramdan sonra bomba gibi başlayacağım yeniden
geçen hafta : 72.2 kg
bu hafta : 72.2 kg