- 13 Kasım 2011
- 175
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bazılarınızın yazılarının altında çiçekten böcekten güzel mi güzel kilo gösterge tabloları var bende istiyorum nasıl olcak ki bu arada ben geçen cuma dahil oldum şimdi yarın tartılıp yazacak mıyım yoksa pazartesimi yapcam
stresli gördüm seni baktartıya çok takılma canım,regl öncesi tartının fazla göstereceğini bilen deneyimli bir karataycı olarak ne bu acemilik böyleregli olumsuzluklar getirecekmiş gibi düşünmek stres,stres de kortizol salgılatıyor,kilo vermemizi sekteye uğratıyor,düşünme bunları...yürüyemiyorsan aç bi müzik dansetrahat ol yani...kızının doğum günü de kutlu olsun ,tabi ki pastasından yiyeceksin,afiyet olsun,içelim canım çaylarıya kızlar regli olamadım tepemden dumanlar tütüyor artı tartı sabit durmuyor bir iniyor bir çıkıyor canım tatlı istiyor yememek için direniyorum ama bu gün kızımın doüum günü 1 dilim pastayı götürdüm. asyates ten bir çantayı hakettim. yaşadığım yer çok sıcak gündüz dışarı çıkılmıyor akşam çocuklardan yürünmüyor sporuda önceden daha istekli yapıyordum 2 gündür kendimi zorluyorum bence bunların tüm nedeni hormonlarım. ayyyyy olsamda kurtulsam. özlemkartal nerelerdesin gel çay içelimmm
canım sen de papadiya gibi akşam 6 ya kadar ne istersen ye,sonrasında bişey yeme,fırsatını bulunca da yürü ya da fırsat yarat yürübol su...ya kilo almazsın ya çok az alırsın,hatta verirsin bile..şansın bol olsun,iyi tatillerSelamlar herkese,
Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Be yarın işten sonra bayramı geçirmek üzere kayınvaldemin yazlığına gidiyorum. Salı akşamı döneceğiz inşallah. İnanın biraz ayaklarım geri geri gidiyor çünkü o kadar hamur işi düşkünüdür ki hem kayınvaldem hem de kayınpederim. Köy ekmekleri, mantılar, pideler şeklinde geçer her yaz onlara yaptığımız ziyaretler. Bakalım bu sefer paçayı ne kadar kurtarabilicem. Bana şans dileyin nolur:18:
Bi de dün regl oldum! Böylece son 2-3 gündür iştahımın neden arttığı ve neden acıkıp ta 2 öğün yapamadığım belli olmuş oldu. Bakalım yarın tartıda durum nolcak?
Yarın sabah kilo bildirimi yapıp kaçmam gerekicek bu durumda.
:44:
menün çok güzel canım,böyle devam et...menü bildiriminde bulunmak gerçekten kontrol sağlıyor düşüne düşüne yiyorum ve düşüne düşüne yazıyorum
geçmişi okudum tatile gidecek arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum
iftar:
1 kase çorba
1 tabak kabak yemeği
salata ve cacık
haa bir de komşumdan gelen çiğ köfteden 3 tane yedim
bol bol suyumu içtim
21.00 ve 23.00 arası orta tempolu yürüyüş
çay ve limonlu su içtim
sahur:
probiyotik yoğurt
1 taze incir
7-8 tane çekirdekli siyah üzüm
1 tabak kabak yemeği(nihayet bitti)
salata(lor+domates+salatalık+yeşil biber+maydanoz+ceviz+zeytin yağı)
çay ve su
Özlemcim her gün düzenli yürümeye çalış sonuçları çok harika oluyor:112: Yürüdüğün için
tebriklerrrrr!!!!!
slm kızlar..
kaneelcım ıyı mutlu tatıller..
iftarda sulu köfte ve salata yedım.
shurda yıne kahvaltı yapacagım.
yarın iftara mısafırlerım var.
bu arada bugun kızımın dogumgunuydu teravıden sonra pasta kestık.
bırzcık kızımı kırmamak ıcın yedım..
Önce İyiniyetlime bir iyi yolculuklar dileyeyim. Çok güzel olacak, milletin kıskanç veya hayret eden bakışlarını yakalamak Selametle gidip dönün inş.
Hadibakalım sen de gidiyormuşsun. Dikkat et kendine. Elinden geldiğince ısrarları geçiştirmeye çalış ama baktın ki olmuyor, stres yapma, kasma... zevk almaya bak bari
Sersum, evine yerleşmişsin. Hayırlı olsun canım.
Kızlar, tüm geçmişi okuyamadım... Atladıklarım affetsin lütfen
Efendim, çarşamba günü dgünümdü. Pasta yedim. Gece de gözleme yedim. Yufka yiyebiliyor muyuz kızlar?
Derin dondurucuya koymak için kışlık 1-2 parça, bişeyler hazırladım bugün. Yeşil fasulye, barbunya ve dolmalık biber... Bezelye de koymuştum önceden... E, yeter bu bana...
Bu arada bilgisayarım tamire gitti. Eşimin tlf undan yazıyorum ama zorlanıyorum. Sanırım parmaklarım kalın geliyor:))Yarın bildirim için girmeye çalışıcam. Ondan sonra da zaten bayram geliyor. Bayram, tatil vs derken okullar açılana kadar pek giremem artık. Okullar açılınca görüşürüz canlarım.
Döndüğümde beni unutmuş olmayın sakın ha... Valla üzülürüm...
ıÖpüyorum hepinizi.