- 22 Ocak 2009
- 398
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar her şeyi yoluna koydumda şu tuz meselesini halledemedim.
Kristal kaya tuzu olarak ne kullanıyorsunuz?
veya ne kullanmalıyız fikirleriniz nelerdir?
selamlar herkese...
ben de aranıza katılmak istiyorum. zamanında dukan diyetini denemiş ve başarısız olmuş biriyim maalesef. çok fazla kilo fazlalığım yok ancak yağ oranım yüksek ve bir an öncede bu fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. sizdende destek alarak tabiiki. çünkü ne yersem yiyeyim sonunda suçluluk duygusuna kapılıyorum aslında az yemiş bile olsam. ve o stresten dolayı kilom sabit hiç bir şekilde azalmıyor.
Menevşecim bn kendi yemeklerime tuz kullanmıyorum(kalp operasyonu geçirdiğim için)çok az tuz bile tüketsem vücudum çok fazla ödem yapıyor.Ama evdekilerin yemeklerine kaya tuzu kullanıyorum hem işlenmiş tuzlara göre yoğunluğu az hem daha sağlıklı olduğu için vücutta da çok az su tuttugunu bir doktordan duymuştum.
canımcım kullandığın kaya tuzu şu marketten alınan turşuluk tuzmu
Menevşecim bn kendi yemeklerime tuz kullanmıyorum(kalp operasyonu geçirdiğim için)çok az tuz bile tüketsem vücudum çok fazla ödem yapıyor.Ama evdekilerin yemeklerine kaya tuzu kullanıyorum hem işlenmiş tuzlara göre yoğunluğu az hem daha sağlıklı olduğu için vücutta da çok az su tuttugunu bir doktordan duymuştum.
canımcım kullandığın kaya tuzu şu marketten alınan turşuluk tuzmu
ya kızlar regli olamadım tepemden dumanlar tütüyor artı tartı sabit durmuyor bir iniyor bir çıkıyor canım tatlı istiyor yememek için direniyorum ama bu gün kızımın doüum günü 1 dilim pastayı götürdüm. asyates ten bir çantayı hakettim. yaşadığım yer çok sıcak gündüz dışarı çıkılmıyor akşam çocuklardan yürünmüyor sporuda önceden daha istekli yapıyordum 2 gündür kendimi zorluyorum bence bunların tüm nedeni hormonlarım. ayyyyy olsamda kurtulsam. özlemkartal nerelerdesin gel çay içelimmm
Evet canım hem markette bulabilirsin,ayrıca pazarlar da da bulabilirsin bir ara himalaya tuzu kullanıyordum.Organik ürünler satan bir dükkanda ki satıcı himalaya tuzunun para tuzağı olduğunu söylemişti.Ülkemizde üretilen kaya tuzlarının mineral değerlerinin daha iyi olduğunu belirtmişti.
canım tatlı isteğini tarçınlı,kakolu sütle bastırbilirsin
evet canım markası nedir nasıldır kullandığının birde öğütüp kullanılandan değil mi?
o zaman tuzumuzu değiştiriyorum evet tatlı içinde üşenmeyip markete süt almaya gidiyorum sağoll
Tatlım ben organik ürünler satan bir yerden alıyorum orda da kilo ile aldım.Markası yoktu ama çankırı dan getirmişlerdi.Ama marketlerden ve halk pazarlarından da bulabilirsin.
ya asyacım misafir gelince yemesen olmuyor,evlenince anlarsın
aramıza hpşgeldin.....İnşallah Karatay düzenli beslenmeyle verirsin ...Bu arada "stres yasak " :)
hoş geldin burada zayıflayacağını değilde iyi vakit geöireceğini düşün buraya gelince kendimi mahalleye gelmiş gibi hissediyorum burada yazanlar sanki kadınların birbirlerine camdan bağırarak söyledikleri ve çok motive oluyorum sende günlük menü bildirimi yap listeye gir gör bak herşey zamanla yerine oturacak