- 11 Ekim 2011
- 253
- 0
karatayla son 2 kiloyu verdim.
Daha önce bazı püf noktalarını uygulamıştım.
önceki kiloları sporla ve dikkat ederek verdim, karatayı duyana kadar mantıklı gelmedi hiçbir diyet
tesekkürler darısı bana hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karatayla son 2 kiloyu verdim.
Daha önce bazı püf noktalarını uygulamıştım.
önceki kiloları sporla ve dikkat ederek verdim, karatayı duyana kadar mantıklı gelmedi hiçbir diyet
hoşgeldin vericez kiloları aynı sayılırız seninle
tebrikler canım iyi vermissin ben yarın 21 gün olcek 3 hafta bitcek ama ben sadece 2.1 kilo verebildimm
ceviz azdegil miben micok yıyorum bildiğim:ay bardagı ınce bellıtebriklerr
10 günde 2,200 çok iyi
peti cok tesekkür ederim aynıysak berabar verelim:)
bugun ku menüm
8.oo yumurta terayağda peynir 2 yeşil biber cay bardağı ceviz maalesef sıyah cay caysız olmuyor
1200 tavuk döner salata yogurt tavuk pek dogal degıldı dısarıdandı maalesef yavas yavas dogalına gecıcem maasımı alıyım:)
18.oo kayısı fındık,sıyah uzumdan olusan bır kase süt
20 30 da kısmetse yogaya gıdıcem
gelınce ayran içerim
menumde eksık yanlış gorursenız uyarın lütfen
ıyı kı varsınız
aralarda acıkmıyorum ve ekmek aramıyorum nefret ettım hatta ondan kı cok yerdım
ayın malum gunu o yuzden şişim
bıtınce tartılıcam
hepınıze sevgiler...
iyi akşamlar bayanlarrr
menümü bildireyim hemennn
1.öğün: 2 kayısı yumurta, peynir, domates-salatalık-maydonoz,ceviz-kayısı,yeşil çay
2. öğün: süt
3.öğün: fırında kabak(canan hoca nın tarifi), salata, ayran
su:2lt olur heralde
afiyet olsun şekerim.leslie yapacak mısın bugun?
ceviz azdegil miben micok yıyorum bildiğim:ay bardagı ınce bellı
cevaplütfen
sağol tatlımmm
yapacam cnm yapacam biraz dinleneyim dee
sen yapacak mısın?
çok korkuyorumm yarınn tartıı günüüüüüü:18::18::18::18::18:
sabah klasık kahvaltı-süt
ara ysl cay
öğlen 1 kepce nohut-kabak yemegı-yogurt-domates-yesılcay
ara lımonlu su-turk kahvesı
aksam 1 karnıyarık-yoqurt
ara lımonlu su
sanırım 2 lt gecerım suda spor egzersız yapıyorum sabah aksam 10 dk ip atlıyorum
ben dısarda yurudum 45 dk tempolu,çok yoruldum,tabıı vucut alısık olmayınca
sana koçluk yapayım dedim,onun ıcın sordum
yuzumuzu guldurur ınsallah yarın tartı
Yarınki ve her cuma yapılacak olan kilo bildirim listesine irmek isteyenler.(herkes sırayla listeyi yapacaktır.)
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif (birkaç gün göründü sonra görmedik.eğer gelip listeye girmek isterse aday olarak yazarız)
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk (geçen hafta bildirim yapmış ama son günlerde pek görmedim,listeye girmek istiyor mu bilmiyorum)
11.minyatür(bu arkadaşımızda aynı şekilde,listeye girmek isterse veya adaysa belirtir)
12.papadiya (geçen hafta bildirim yapmış,bu hafta listede)
listenin son halini bu şekilde buldum yalnız bu listede olup günlerdir kendilerini görmediğimiz arkadaşlar var :26:
yeni katılan arkadaşlarımızdan listeye irmek isteyenler de bu listeyi kopyala yapıştır yaparak,nicklerinin yanına aday yazarak ekleyebilirler.2 hafta bizimle burada menülerini paylaşan ve cuma günleri kilo bildirimi yapan arkadaşlarımız,eğer isterlerse listeye eklenecekler
masalcım listenin şimdilik durumu böyle.aday arkadaşlarımızı yine listenin en sonuna yazarız.
Bildirim: 014.10.2011
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
bu sıralamayı mesaınıza kopyala yapıştır yaparak,boşlukları doldurarak bildirim yapalım arkadaşlar
geçen hafta bildirim yapmış olan liste adayları:
ikiz81
yagmury
gramafon
listeye girmek istiyorsanız yarın sizde bildirin arkadaşlar,bu hafta listeye girersiniz sanıyorum
kızlar gerçekten bu diyet bi mucize 12 gündür kaçamak hiç yapmadım girişimde de bulunmadım başka zaman olsa evdeki herşeyin tadına bakardım ama şimdi ise canım çekse bile red edebiliyorum eşim 1 saat önce sıcak sıcak pide getirdi yemeyi aklımdan bile geçirmedim gayet rahatım çok mutluyum bu topiği açan arkadaşımıza bide beni teşfik eden arkadaşım mattika ya ve benim her soruma yanıt veren arkadaşlara çooook teşekkür edrim
yaşasın
karatay tam sana göre, hoşgeldin aramızamerhaba kızlar bende pazartesıden berı dıyetteyım bugun 3 kılo vermıs durumdayım ama cok ac kalıyorum.
sabah nesfıt arada bıtkıcayı akşam sebze corbası gıbı yada yagsz tavukla gecırdım ama cok basım agrıyor 3 gundur.tatlıyı asırı yıyordum ben 52 den 80 e cıktım 3 senede
tamamen bunalımdan yanlızlıktan ,şimdi bende aranıza katılmak ıstıyorum etkılımı kızlar?basarabılırmıyım?
regl iken de spor yapıyorum ben, hafif ağrıya iyi bile geliyoregl oluyorum..
yine spor hayalimm yalan oldu...
yok valla ben başlayamıcam galibaa
listeyi kim yapıyo kızlar.
sadece liste yaparım diyenler mi olcak listede
son durum ne