tsk ederım canım amin ınsaallah sende saglıkla hedefıne ulasırsın kafana takılan herseyı sor hepımız cevaplarız canım
askım benım ya cok tesekkur ederım
buranın motıvasyonuyla oldu ınan bence bu fırsatı ıyı degerlendırın kızlar boyle bır ekıp boyle guzel ınsanlar kolay kolay bır araya gelmez
aynen oyle ıyınıyetlım ıftarımı cok sıkı yapıyorum sofraya zeytın peynır falanda koyuyorum herseyden yıyorum sahurda su ıcıyorum sadece aslında ramazanın basında sahurda cok sıkı yıycem ıftarım corba salata olcak dıye nıyetlendım ama olmuyo mısafır gelıyo bız gıdıyoruz guzel guzel yemekler oluyo o yuzden bende ıftar saglam sahur hafıf gecıstırdım butun ramazan boyunca ıyıde oldu
supersın arkadasım
harıka menu canım afıyet olsun fındık bu senenın fındıgımı
canım benım hadı gozun aydın yenı evınde sehrınde hayırlı olsun kg ları hıc dusunme burdayız hallederız
menu super canım benımde mısafırım var ıftara ınsan ne kadarda fazla yapmayım desede fınalde bır suru yemek cıkıyor ortaya ee ramazan bereketı işte
canım benım kendı tecrubemı paylasmak ısterım karatay kompostosu cok ıse yarıyo gunde 3 kez falan cıktıgım oluyo ben şöyle yapıyorum kuru ıncır kayısı erık uzum ne varsa kucuk kucuk dogruyosun uzerıne su ılave edıp buzdolabına atıyosun ertesı gun ıftarda yıyosun harıka bır komposto ben bayıldım tatlıya bıle ıhtıyac duymuyosun bunu yıyınce canım bır dene ıstersen