Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle hoşgeldin özlettin arada bir böyle yapıp metabolizmayı şaşırtmak iyi oluyormuş ve o yiyecekleri özlememeli yoksa çok abartıyoruzfzgun canım ben ıyım sen nasılsın nasıl gıdıyor.tatılım boyunca ıftarlarımı gayet guzel yaptım her seyden yedım tatlı tuzlu kızarma ayırt etmeden:))yesılcayımı ve yuruyusumu hıc ıhmal etmedım bol bol su ıctım bu aksam ıftardan once tartıldım aynıyım yasasın karatay dıyetı vee
propycile geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar menüü bildiriyorum hemen:
Sabah:12.00'da
1 haş yumurta
keçi,lor ve tulum peyniri
4-5 parça haşlama et
domates
salatalık
maydanoz
biber
2. öğün:19.00'da
hacı baba kahvesindeydim arkadaşımla
özel salatasını yedim içinde havuç,aysberg,tavuk ve et parçaları,kızartılmış hellim,soya vardı.tek cıssı üzerine dökülen soya sosu idi.
23.00'da eve döndüğümde 3 dolu dondurma kabı maraş dondurması, propycil'in getirdiği
Kızlar bu akşam propycil aradı, maraşa dönmeden 1-2 dk görüştük. Ameliyatı zor geçmiş ama iyiydi.Güneş gözlüğü ile dolaşıyordu bir de. Gözlerin tam seçemiyormuş yani telefonda falan yazılar karmaşık gözüküyormuş. Hepinizin merak ettiğini söyledim.Size çok selamı var. Gözlerini biraz dinlendirecek hem yazıları da okuyamıyormuş pek. En kısa zamanda dönecek aramıza inş O zamana kadar ben haberdar ederim sizleri yine çünkü ara arada olsa yazacak bana
Günaydın hanımlar, iyi hafta sonları, HadiBakalım seni gördüm, günaydın canım, nasıl gidiyor?
Sabah: 2 yum., az peynir, 3 zyetin, salata, 1 ç.b. ceviz, 1 şeftali
hosbuldum canımevet harıka bır tatıldı bol yuruyus denız gunes yemek:)) daha ne olsunsağol canım iyiyim sen nasılsın kilo durumun nasıl yeni çizelgeye ihtiyacın varmı?
canım iyi yolculuklar allah kavuştursun ve hayırlısıyla yeni yerinizde güzel sağlıklı mutlu günler geçirirsin sevdiklerinle...
kilo bildirim listesi her cuma tartılıyoruz .eğer sende ben liste yapabilirim dersen listeye girebilirsin...
hoşgeldin canım umarım güzel bi tatil geçirmişindir...
öncelikle hoşgeldin özlettin arada bir böyle yapıp metabolizmayı şaşırtmak iyi oluyormuş ve o yiyecekleri özlememeli yoksa çok abartıyoruz
propycile geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar dün geçe öyle birşey yaptım ki evlilik yıl dönümümüzde raydan çıkmıştım birde dün gecenin 11 inde acılı adana ve bol tuzlu süzme yoğurt yedim öantalarınızı bekliyorum belki aklım başıma gelir
fzgun canım ben ıyım sen nasılsın nasıl gıdıyor.tatılım boyunca ıftarlarımı gayet guzel yaptım her seyden yedım tatlı tuzlu kızarma ayırt etmeden:))yesılcayımı ve yuruyusumu hıc ıhmal etmedım bol bol su ıctım bu aksam ıftardan once tartıldım aynıyım yasasın karatay dıyetı vee
hepimizi ne güzel anlatmışsın böyle
hem mezun oldum hemde birinci bu gazla yerim tabii dondurmaları
listedeki herkesi tebrik ediyorum.ne güzel kimse kilo almamış bu hafta
hiç bırakır mıyım sizi, her gün yazacağım mutlaka
canım valla ben 3 dolu dondurma kasesi maraş dondurması yedim hemde 23.00'da
ama mazeretim var: 1 propycil getirmişti, 2 mezun olmamı kutladım
iyi yolculuklar sersumum, her şey gönlünce olsun
hoş geldin papadiyam kilo da almamışsın ne güzel
kızlar evet mezun oldum, tebrikleriniz için çok teşekkürler darısı sizin başınıza buradayım gitmiyorum hiç bir yere tabii ki
kaçamak yapıyım demeyin gözüm üzerinizde olacak
2 hafta düzenli kilo bildiren ve menülerini başlaşan arkadaşlar listede yer alıyor. senin kaçıncı haftan. gelecek hafta listeyi yapacak arkadaşa özel mesaj ile iletebilirsin :13:'Her hafta düzenli olarak 600-700 gram düşüyorum
77.5'tan 76.9'a düştüm bu hafta da
Çok sağlıklı bu diyet, ama artık benim için diyet değil yeni beslenme şekli oldu....
Beni de listeye ekler misiniz ?
Başlangıç tarihi temmuz başıydı net hatırlamıyorum, 01.07.2012 diyelim,
Başlangıç kilosu 79.8
Tarih 10.08.2012,
Yeni kilom 76.9
Fark 2.9 kilo
Yüzde 3.6
9
öncelikle hoşgeldin özlettin arada bir böyle yapıp metabolizmayı şaşırtmak iyi oluyormuş ve o yiyecekleri özlememeli yoksa çok abartıyoruz
propycile geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar dün geçe öyle birşey yaptım ki evlilik yıl dönümümüzde raydan çıkmıştım birde dün gecenin 11 inde acılı adana ve bol tuzlu süzme yoğurt yedim öantalarınızı bekliyorum belki aklım başıma gelir
kutlarım canımm , gerçekten karatay hem sağlıklı hemde zevkle kilo verdiriyor. ömür boyu rahatça uygulanacak bir beslenme şekli[/BFzguncum dunden beri keyfim yerinde. Karatay sayesinde dun verdigim kilo hemen hemen 10 oldu yani hayatimda ilk defa diyetisyene para dokmeden, sinirlerim bozulmadan, sagligima kavusarak bu kadar kilo vermis oldum. Hep dedigim gibi Hocamiz madalyayi hak edio bence Ama burada biribirine destek olan tum arkadaslar da ayri ayri madalya hak ediyo
Insallah senin de keyfin yerindedir. Gayet iyi gidiyosun maasallah
sağol canım iyiyim sen nasılsın kilo durumun nasıl yeni çizelgeye ihtiyacın varmı?
slm canım senınle hemen hemen aynıyız canım.
boylarımız aynı.
bende 50 51 olarak gıdıyorum ama 47 olmak istıyorum.
bırde iki sezaryandan sonra gobek kaldı bende.
bırcok kısı 55 falan gosterıyosun dıyolar sınır oluyorum.
tabı bırde akdenız kadını oldugum icin bıraz kalcam mevcut..