Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papişim naber
canım seninle şu anki ve hedef BMİ lerimiz aynı gibi...koşu bandın var mı ...hadi yürüyelim ...kalk çıtırcım
iyiniyetli İzmir'e annesine gidecekti.gitti mi emin değilim ama belki annesinin yanında net yoktur:26:
Dün gece tam sana yazdım, internet bağlantım kesildi. Kusura bakma.
Karatay'ın en güzel tarafı, kaçamakları arkanda bırakıp devam etmek. Bu bir yaşam biçimi ve arada böyle kaçamaklar yapmamız normal. Yoksa uzun vadeli devam edemem ben kendi adıma.
Belki de biraz arttırmalısın yediklerini. Ben kaçamak vs yapsam da (ramazan hariç) kesinlikle 20:00 den sonra 1 lokma bişey yemiyorum. Bu çok önemli bence. Bir de ben Karatay'a başlamasam şimdiye kadar 100kg a yaklaşmıştım. 1-2 kilo veriyorum, 1-2 kg da almıyorum. Her ay toplam 4 kg kardayım diye düşünüyorum:)))
.
öyle düşünme nazfilizim ilk ay cok ıyı vermişsin,sonrada verebilirsin.olumlu düşün
amanın amanın ne çok yazmışını yavvvv..
ben bunları nasıl okuycam..hele bi bakıp geliimm.
canlarım çok ösledim sizi..anneme geldim..izmirle ilişiğimi kestim
karatayla da kestim valla
geri sayım başladı..12 ağustos benim miladım olacak söz veriyorum size
30 küsür sayfa beni bekliyor..bakem neler yapmışsınız..öpüyorum sizi
Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...... 1.ogun(sahur): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıftar)patlıcanlı kebap,salata,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor:3.5 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
Sevgili Gül63 ben korkuyorum sizin kadar azimli olamiyacagimdan.
1 haftadir evimiz tamirde, dünde iftar yemegim vardi.
Yürüyüs yapmiyorum ama ev isi cok yaptim.
hoş geldinnnnn karataya devammmm
evet canım Hakkari..eşimin dediğine göre şehir merkezinde pek değişiklik yokmuş..biz 13 yıl önce de Tatvan daydık ..ozamandan bilirim Van'ı ..ama Hakkari ilk olacak..iyi dileklerin için teşekkürlersen Hakkariye mi gidiyordun canım...Allah kolaylıklar versin,biz de çalıştık o bölgede....inşallah işin rastgitsin...arada Van'a git gez çok güzeldir dicem ama depremden sonraki halini bilmiyorum,çok güzel günlerimiz geçti orda...sizin de günleriniz birbirinden güzel olsun inşallah
sorma canım herkes diyetini buraya mı sakladın diyor ve iftar davetleri de bitmiyor.:26::26:hoşgeldin sersum,annenin yanına gidince insanın herseyi yiyesi gelıyor
hoşgeldin canım..kilo almadığına sevindimUzun süredir göremiyordum sizleri çok ama çok özledim.:))
Araştıra kacamaklarim oldu ama kilo almadan döndüm .aslinda daha çok kilo
Vermiştim 101 buldum ama tatilde ayvalik tostu felan 104.5 iyi yırtık.
Ramazan'da tam bir düzene oturtamadim.
izmir de netinin olmadığını yazmıştı canım daha önce ...ama gitti mi ben de tam bilmiyorum..:44::44:iyiniyetli İzmir'e annesine gidecekti.gitti mi emin değilim ama belki annesinin yanında net yoktur:26:
ayyy..ben de çok heyecanlıyım sizin adınıza..Kızlar propycil Ankara'ya geldi
Yarın sabah 11 de benim doktorda randevum var(tahliller devam ediyor), propycilin de 17.00daymış randevusu.Bu arada haberleşip görüşeceğiz.
İçim içime sığmıyor heyecandan sizinle de paylaşmak istedim heyecanımı
sağol tatlım..nerdeee hafta birinciliği..:18::18:hoşgeldin canım hızlı bi başlangıç bekliyoruz senden canım bu hafta liste biricinliği hadi bakalım 12sine erteleme daha çok yüz karataya da uydun mu tamamdır
sizi habersiz bırakmayız canım hiç merak etmeben de olsam ölürdüm heyecandan.haberlerinizi bekliyoruz artık asyacım
iğneoyam bir gün sen de bir karataycı ile buluşursun inş, hatta hep diyorum ya keşke tüm topik buluşsakKıskandım...
Daha çok kıskandım...
Kıskançlıktan çatlamak üzereyim...
Sersumcum şehitlere hepimiz çok üzülüyoruz ama tabiiki orada olmak ve bunları yaşamak Ankara'dan konuşmak gibi değildir(sabah sabah kimsecikler yok ..ben yine karga kahvaltısını yapmadan uyandım
geçmişi çok şükür okuyup bitirdim
2 gündür yine sabahın köründe kalkıyorum..:26::26:
sanırım şu son terör olaylarının etkisi var ..
eşim 3 gündür hiç uyuyamıyoruz sürekli yaralı geliyor diyor..Allah tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun..Allaha emanetler..
neyse sizin de canınızı sıkmayayım..
bizim kıssların ankara buluşması bugündü de miii..
ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyorum..
hepinizi öptüm
sabah sabah kimsecikler yok ..ben yine karga kahvaltısını yapmadan uyandım
eşim 3 gündür hiç uyuyamıyoruz sürekli yaralı geliyor diyor..Allah tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun..Allaha emanetler..
hepinizi öptüm
Canım şehitlerimiz beni o kadar çok üzüyor ki kelimelerim yetmiyor Tuncelinin en kötü ilçesinde görev yaptık biz de tam 2 yıl onun için biliyorum ne demek orada olmak ve bunları yaşamanın ne demek olduğunu Allah oradaki tüm görevli memur ve askerlerimizin yardımcısı olsun inş. Rabbim korusun onları..sabah sabah kimsecikler yok ..ben yine karga kahvaltısını yapmadan uyandım
hepinizi öptüm
Çanta manta yok size kıss çıtırlar patlayana kaa yiyin benden size izinGünaydın kızlarrr
sabah sabah leslie yapacaktım bilgisayarım bana oyun yaptı açmadı, her işte vardır bir hayır ben de günde 10 dk diye bir pilates programı var onu yaptım, günde 10 dk yaparsan 1 ayda fit bir vücudun oluyormuş
sizi habersiz bırakmayız canım hiç merak etme
iğneoyam bir gün sen de bir karataycı ile buluşursun inş, hatta hep diyorum ya keşke tüm topik buluşsak
Sersumcum şehitlere hepimiz çok üzülüyoruz ama tabiiki orada olmak ve bunları yaşamak Ankara'dan konuşmak gibi değildir(
Allah size sabır versin, göreviniz boyunca şansınız açık olsun
Buluşmamız bugün canım haberdar ederiz anlatırız topikte zaten, hala heyecan doluyum bilgisayarım da sapıttı, oda etkilendi herhalde sporumu yapamadım bu sabah( bir de üzerine kaçamak yapcaz umarım çok çanta yemeyiz
Kızlar dün propycil ile konuştuk, ficansta gelebilsin diye 11.00-11.30 arası İzmir caddesinde buluşuyoruz. Propycil'in daha önce topikte bahsettiği arada bulunan simitçi de buluşacağız eeeee tabii ki simit yiycez
hepimiz için güzel bir gün olsun
evet canım Hakkari..eşimin dediğine göre şehir merkezinde pek değişiklik yokmuş..biz 13 yıl önce de Tatvan daydık ..ozamandan bilirim Van'ı ..ama Hakkari ilk olacak..iyi dileklerin için teşekkürler
sorma canım herkes diyetini buraya mı sakladın diyor ve iftar davetleri de bitmiyor.:26::26:
hoşgeldin canım..kilo almadığına sevindim
izmir de netinin olmadığını yazmıştı canım daha önce ...ama gitti mi ben de tam bilmiyorum..:44::44:
ayyy..ben de çok heyecanlıyım sizin adınıza..
sağol tatlım..nerdeee hafta birinciliği..:18::18:
inşallah kilo almadan evime kavuşurum.. reyhana da dediğim gibi iftar davetleri bitmek bilmiyor :26::26::26:..az kaldı neyse ki 4 gün
iyiniyetlimin daha 3 gün okulda olması gerekiyo sonra izmire gidicek şimdi annelerine vakit ayırıyor biz biraz bekliycez hoşsohpeti için
Saol asyaates. İyiniyetlim tatilde demek ki..ne güzel
Saol leylakım sen hiç son halinin fotoğraflarını koydun mu:26:? Bu arada iyiniyetlim hiç görünmüyor :26:
iyiniyetli İzmir'e annesine gidecekti.gitti mi emin değilim ama belki annesinin yanında net yoktur:26:
yok canım ben fotoğraf koymadım uzun zamandır...
iyiniyetlimin annesi gelmişti en son,izmir e gidecekti bir de...ondan giremiyodur fazla