- 14 Nisan 2012
- 1.039
- 0
hepsini yazacağız canım hiç merak etmeanladım canım.neler yaptığınızı,konuştuğunuzu merakla bekliyoruz canımcım
keşke hep beraber buluşabilseydik ne güzel olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsini yazacağız canım hiç merak etmeanladım canım.neler yaptığınızı,konuştuğunuzu merakla bekliyoruz canımcım
hepsini yazacağız canım hiç merak etme
inş bir gün olur canım hepinizi çok merak ediyorum benharika olurdu yaa,keşke mümkün olsaydı asyacım:106::106::106:
inş bir gün olur canım hepinizi çok merak ediyorum ben
canım yeniden hoşgeldin aramıza
Canım saol,süpersin kuzucuk çok güzel ilerlemişsın idolümsünüz sen ,adaşın leylak, iyiniyetlim,papadiyam kıdemli karataycılar olarak sizleri örnek alıp kilolarımdan kurtulacağım.
İyi akşamlar hanımlar,
Bugün normala döndüm. Kaçamak yok, akşam yürümeyi düşünüyorum. Yalnız suyum çok az, bari tamamlamaya çalışayım.
Asya'cım yarın bizim için de eğlenin canım. Sevgiler.
hep burada kal canımcım,ayrılma bi daha hiçbi yeregöreceksin bak nasıl da gidecek kilolar
iyiniyetli İzmir'e annesine gidecekti.gitti mi emin değilim ama belki annesinin yanında net yoktur:26:Saol leylakım sen hiç son halinin fotoğraflarını koydun mu:26:? Bu arada iyiniyetlim hiç görünmüyor :26:
Saol leylakım sen hiç son halinin fotoğraflarını koydun mu:26:? Bu arada iyiniyetlim hiç görünmüyor :26:
hepsini yazacağız canım hiç merak etme
Kızlar propycil Ankara'ya geldi
Yarın sabah 11 de benim doktorda randevum var(tahliller devam ediyor), propycilin de 17.00daymış randevusu.Bu arada haberleşip görüşeceğiz.
İçim içime sığmıyor heyecandan sizinle de paylaşmak istedim heyecanımı
Karatay'ın ilk kitabını okudum bana yazdıkları mantıklı geldi ve yarından itibaren uygulamaya başlamayı düşünüyorum. Bu diyeti uygulayıp yararını görenler yazabilirler mi işe yarıyor mu? kaç kilo verdiler? şimdiki kilom 82 ve 3 ay sonra düğünüm olacak acil zayıflamam lazım