Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze=3]kısslarr..ben anca 20 sayfa okuyabildim
Akşama devam ederim inşallah..gidip kahvaltı hazırlayayım..
öpüyorum hepinizi..
[/sıze]
Günaydın arkadaşlar kısa bir süre sayfanıza takıldım fakat bazı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım fakat karataya devam ettim ve 10 kilo verdim baktığımda hepinizde müthiş değişimler gördüm kilolar gitmiş mezun olanlar,olmuş o dönemden leylak 70, ve leylak84 mezun olmuş tebrikler azminize,emeğinize.İyiniyetli:13:arkadaşımda süpersin ,çok güzel kilo vermişsin çıtı pıtı anne olmuşsundur.Evet bende artık hedefime ulaşmak istiyorum 58 kiloyum ve 47 olmalıyım çünkü boyum 1.55 arkadaşlar benide aranıza alın hatalarımda pataklayabilirsiniz,bu arada listeye de girmek istiyorum.Kusuruma bakmayın telefondan yazıyorum hatam varsa da afola.Tüm kilo veren arkadaşlarımın emeğine sağlık hepiniz çok iyisiniz.
günaydınn:)
dün iftara davetliydik epey bi kaçırdım ilkgünümde malesef
1 kepçe kadar semizotu
2 y.k. misket köfte
1 hurma
3 tane ikram
bugünkü kahvaltım; tereyağıyla pişmiş 2 yumurta 1 y.k. çökelekle birlikte, 1 salatalık, 1 domates, 1 çaykaşığı yoğurt kaymağı ve birde yanlışlıkla 1 tane bebebisküvisi:)
merhaba bayanlar.. sabahtan beri yaptıklarınızı takip ediyorum. ben de karatay diyetine yarın sabahtan başlamaya karar verdim.. 1 ay önce diyetisyene gittim allahım hiç bi faydası olmadı. klasik olmuş artık 6 öğünü yapıştırıyorlar hemen. üstelik öğünleri karatay diyetindekilerden daha fazla. ben günd tek öğün yüyüp kilo alanlardanım malesef.. sizlerin başarısı bana da umut oldu. şuan kilom 79 boy da 1,67 ve 60 kiloya inmem gerekiyor...inşallah olacak yaa. azimle başaran herkesi tebrik ederim:)
sahurda yediklerimi de yazıp kaçayım
1 tane haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
bolca kıvırcık
5 tane siyah zeytin
1 kase yoğurt
1 tane hurma
ve midem de yer kalmadığı için 1 tane de fındık
iftarla sahur arasında 2.5 litreden fazla sanırım su içtim
hepinize iyi günler
selam hanımlar...ramazanın ilk gününde başladım karatay diyetine.sizleri takip ediyorum ancak şimdi yazma fırsatı bulabildim...vermem gereken kilo aslında fazla değil..doğumlardan sonra çok kilo almıştım.ilk diyete başlıyorum dediğimde 85 kiloydum.kendi kendime 65e kadar düştüm..diyetisyen listeleriyle hiç kilo veremedim evde kendi çabamla başardım. şimdi hedefim 60olmak ama bi,r türlü veremiyorum...ramazanın ilk günü karataya başladım...gayet güzel gidiyor ve tam benlik dediğim bir diyet..3-4gün önce 63.0 kg u gördüm ama şimdi 63.5 filan.nedenine gelince aslında ilk günki gibi diyete devam edi,yorum 2 haftada iki kez dondurma yedim onun dışında hiç bozmadım...zaten bozmaya da gerek yok özellikle sahurda tıkabasa doyuyorum...karatay kahvaltısı süper bir menü:))
tartıda eksilmek yerine fazla çıkmamın nedenini kabızlığa bağlıyorum..5-6gündür kabızım karnım sertleşti iyicene. ye ye çıkaramayınca olmuyor tabiii(( bana bir çare bulun kızlar...
saol canım pazartesiye bıraktık tercihi amin canım evet hayırlısınasılsa öyle olsun
sen nasılsın nasıl gidiyo
ya evet erik çok işe yarıyormuş. annem yayladaki olgun erikleri topladı.onları makarna süzeceğinden geçirdi az şekerle kaynattı marmelat yaptı. soğuk su ekleyip içiyor sürekli. ve çok işe yaradı sizler de böyle deneyebilirsinizdün iftarda ve sahurda yediğim kuru erik kompostosu işe yaradı:)az da olsa çıkabildim wc ye:))))
aynen katılıyorum canım,yasaklara hiç bulaşmamak lazım,sonra durduramıyor insan kendini ve emekler boşa gidiyor...
leylakcım şu an BMI in ne,ne kadar zamanda kaç kilo verdin,mahzuru yoksa söylermisin canım
Leylakçım çok güzel kilo verdin, sana kocaman bi tebrik koydum. Şimdi kaç kilosun ve ne kadar zamanda verdin bu kiloları canım?
sağolun canlarımgeçen hafta +larım olsa da bu hafta hepsi gitmiş ve yine 60 kiloyum10 ayda verdim hepsini...
özlemcim BMI im 21.3 tatlım
hoşgeldin canım..sizler gibi kıdemli ve tecrübeli karataycılarla devam etmek ve tecrübelerinizden yararlanmak isteriz doğrusu,ne iyi ettin
Oyacım afiyet olsun, ellerine sağlık canım. Gerçekten iftar kalabalık olunca daha keyifli ve anlamlı oluyor. Allah eksik etmesin. Bugün benim kaçamaklarım yanında seninkiler hiç kalır. Bugün ben evdekilere uydum, biraz dondurma, biraz makarna derken ipin ucu kaçtı. Yarın yeni bir başlangıç yapıcağım artıkın.:)
benimde misafirlerim vardı bende severim kalabalık sofraları ve hazırlık yaparken abartırım. önceden artanları oturup yerdim şimdi gelen misafirlere veriyorum.
sana sormak istediklerim var kilolarını kaç ayda verdin birde hepsini karataylamı verdin
kızlar başladığımdan beriyarın 3 ay yani tam 90 gün oldu bi kez pasta kaçamağı bi kez de keşkeğin miktarını çok kaçırmanın dışında bi de bulgur miktarı var kaçamak olarak ....ilk ay 5.9 ikinci ay 1.5 üçüncü ay 1.7 verdim ilk ayın fazlasıyla ödemli olduğum için verilen kilo gerçekçi değildir ...şu halde diğer aylarda verilen kilo bana hiç tatmin edici gelmiyor ..geriye kalan kilomu bu hızla ancak 7 ayda falan veririm daha çok hareket etmem gerekli yediklerim çok değil çünkü
askım benım tabıkı yuzerım ama oruc oldugum ıcın kontrollu yuzuyorum agzıma burnuma su kacmasın dıye :))burası bır tatıl koyu ve yaklasık 3km sahılı var denıze sıfır dumduz bır sahıl 3 aksamdır gıdıs gelıs yuruyorum sahılı tabı yedıklerım o kadar cokkı benı bu yıuruyusler bıle kurtaramaz
su içme alışkanlığım pek yoktur malesef dün gece ömrümde ilk kez 2.5 lt den fazla su içtim spor desen yapmıyorum zaten çok tembelim o konuda..wc ye çıkmak dersen çocukluğumdan beri sorunumdur
öyle düşünme nazfilizim ilk ay cok ıyı vermişsin,sonrada verebilirsin.olumlu düşünkızlar başladığımdan beriyarın 3 ay yani tam 90 gün oldu bi kez pasta kaçamağı bi kez de keşkeğin miktarını çok kaçırmanın dışında bi de bulgur miktarı var kaçamak olarak ....ilk ay 5.9 ikinci ay 1.5 üçüncü ay 1.7 verdim ilk ayın fazlasıyla ödemli olduğum için verilen kilo gerçekçi değildir ...şu halde diğer aylarda verilen kilo bana hiç tatmin edici gelmiyor ..geriye kalan kilomu bu hızla ancak 7 ayda falan veririm daha çok hareket etmem gerekli yediklerim çok değil çünkü
o kadar da abartmamışsın,sadece cıslar var.bu menü kilo aldımaz sana,maralını bozma .spor yaparak tatlıyı yaktıgını düşün ,içini rahatlat.eve misafir çağırmak bana yaramıyor yine kantarın topuzu kaçtı bu bende alışkanlık oldu artık mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri
sabah. 1 yumurta 5 zeytin 1 peynir zayıflama çayı yeşil çay omega 3
öğlen. 1 çorba
ara. 2 erik kahve 1 salatalık
akşam. (çok utanıyorum) az çorba 6 köfte 1 kase patates salatası az kızartma 0.5 kıymalı pide 1 söbiyet 0.5 dondurmalı kadayıf 1 cacık zayıflama çayı normal çay midem çöplüğe döndü
SPOR YAPTIM
yarın hiçbirşey yemicem sporuda 1 saat yapacam
turtaa süreki tartılma bence.1 gün bozmakla hersey altüst olmaz.kilo alacagını düsünerek yersen beynin otomatik olarak yağ olarak depolar.ne düsünürsen o olur.pişmanlık duymak yerine tekrar dogru yoldan devam etmek en iyisi.merhabalar,
kızlar sayfalar o kadar çok ki okuyamadım. benimde bir sorum var açıkçası.
ben 2haftadır karatay diyeti yapıyorum 3gün öncesine kadar çok güzel gidiyordu herşey.
ama perşembe günü 1güncük bozdum diyeti ve ertesi gün devam ettim aynen.
sorun şu ki verdiğim kilolarıda geri aldım.
en başından beri uyguladığım yöntem şuydu ki bu diyetle günde 200-300 gram veriyordum.
oruç tutar gibi yemek yiyorum kitapta yazılana göre.
ama oruç tutmayıp gün içinde sadece sert nescafe içiyorum 1bardak yada 1yeşilçay ve bol bol su. ayrıca 2gündür koşuyorum kalkınca.
verdiğim tüm kiloları geri almışım neden ki yaaa 3kilo
tesekkurler kaneel.çok lezzetli bir tatlıya benziyor ama kalorisi yüksek mi ne:)Unsuz Yağsız Şekersiz Tatlı
Unsuz yağsız şekersiz tatlıolur mu demeyin?Kilo almanın 3 en büyük nedeni olan un yağ ve şeker olmadan ağzımız nasıl tatlanıyor işte tarifimiz.İsmi Paradise Putting..
Malzmeler:
2 avokado
1 badak ıslatılmış medine hurması
1 bardak ıslatılmış medine hurmasının suyu
1 bardak ıslatılmış incir ve kayısı
1çay kaşığı tarçın
3 kaşık kakao
2 çay kaşığı vanilya
2 kaşık hindistan cevizi(olmasa da olur)
Yapılışı:Hurmayı geceden ıslatın ve suyunu bir bardak çıkartın dökmeyin.Hurmayı da dökmeyin.Hurma suyu avokadonun çekirdeğini çıkarıp içini kaşıkla çıkarıp ekleyin.Hurmayı Kayısıları incirleri hindistan cevizini tarçını kakaoyu ekleyip robottan geçirin.Ezilcek.Puding kıvamına gelecek.Ve tatlımız hazır.
hoşgeldin sersum,annenin yanına gidince insanın herseyi yiyesi gelıyoramanın amanın ne çok yazmışını yavvvv..
ben bunları nasıl okuycam..hele bi bakıp geliimm.
canlarım çok ösledim sizi..anneme geldim..izmirle ilişiğimi kestim
karatayla da kestim valla
geri sayım başladı..12 ağustos benim miladım olacak söz veriyorum size
30 küsür sayfa beni bekliyor..bakem neler yapmışsınız..öpüyorum sizi