- 14 Nisan 2012
- 1.039
- 0
canım tabii ki paylaşırız ayrıntıları bir gün hep beraber buluşuruz inşasyaates ve propcıyl bulusuyormusunuz sız kızlar yoksa benmı oyle anladım ıkı karataycının bulusması ne guzel olacaktır kımbılır lutfen ayrıntıları bızımlede paylasın kızlar
yazarız tabiiki fzgunum hatta Ankara'daki uygun olacak/gelebilecek diğer karataycıları da bekleriz buluşmayaİyi geceler kızlar,
Bugün epey bir tozuttum desem yeridir. Hiç böyle olmamıştı. Nazfiliz senin dünkü durumun, bugün ben de oldu. Yediklerimi yazmasam daha iyi olacak gibi. Tek iyi şey akşam yaptığım 45 lık yürüyüş. Neyse yarın sil baştan, yeni bir gün kaldığım yerden devam, vazgeçmek yok.
Hadibakalım, sana . Ne güzel, bugün çok sağlıklı beslenmişsin.
Prop ve Asya, bol eğlenceler kızlar, bize de yazın, biz de gelmiş gibi oluruz.
o kadar şeyin üzerine zayıflama çayı mı içtin vicdan rahatlatması mı yoksaeve misafir çağırmak bana yaramıyor yine kantarın topuzu kaçtı bu bende alışkanlık oldu artık mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri
sabah. 1 yumurta 5 zeytin 1 peynir zayıflama çayı yeşil çay omega 3
öğlen. 1 çorba
ara. 2 erik kahve 1 salatalık
akşam. (çok utanıyorum) az çorba 6 köfte 1 kase patates salatası az kızartma 0.5 kıymalı pide 1 söbiyet 0.5 dondurmalı kadayıf 1 cacık zayıflama çayı normal çay midem çöplüğe döndü
SPOR YAPTIM
yarın hiçbirşey yemicem sporuda 1 saat yapacam
yarın yeni bir gün olsun senin için
canım iyiyim sen nasılsın? geçmişi okuyordum yeni gördüm yazdığınınazfılız asyaates nasılsınız kızlar
takma kafana sonuçta iftar yapıyorsun ve niyetli olan tüm arkadaşlar geç yiyor(20.00'dan sonra) hem meyve yemektense kuruyemiş yemek daha mantıklı çünkü GI kuruyemişte 0 iken meyvede yüksekkızlar iftarımı kaçamaksız yaptım saat 23:30 da 1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi içtim yanına da 5 tane fındık yedim..hata mı ettim acaba? normalde ben 22:30 da elma ve yanına kahvemi içerdim ama bu gece 1 saat geç oldu malesef