- 7 Mart 2012
- 2.863
- 1.270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bamyayı bugün özellikle yaptım bağırsak çalıştırır diye..yarın benimbücürlerim yemezlerse bende yiyeceğim demektir:)
Acık yorulmuşum, oturunca anladım. Ama seviyorum iftarda kalabalık sofrayı... 11 kişydik. Güzel oldu.
gecmiş olsun filizim ya..dikkat et kendine bidenem..
hem niye yiyemeyecekmissinki o pideleri fila..elbette azar azar yiycek..aşkolsun ya karatay açlık ve yasaklılar diyeti değilki..canının her istediğinden ye ama 5 km yuru o gun..adetli oldugun halde -- cıkıyosun ama hala dert yanıyosun..al sana canta ozaman..
yok bidenem önemli değil okadar ya..bulursak yeriz bulamazsak yemeyiz,cok sorun değil..dun gece nası surpriz yaptım ama...sen topikte yazdıgımı okurken telefonuna mesaj attım.. ha bide dondurmamız 72 saate şoklu olacak ama gene de noolur noolmaz..ben gelir gelmez sana veriym onu...haberleşiriz zaten yarın gerçi...
likapcım pes etme..canının istediği seyleri arada ye azar azar..ama sporunu yap mutlaka..mesela aksam 8 den sonra bişeyler yemek zorunda kaldıysan 20 dakka yuru o gunku yuruyuse ilaveten..
pes atme tabi ya...
listede olmak cok iyi bi kontrol aracı iyiniyetlim..listeden cıkma bence...
kızlar başladığımdan beriyarın 3 ay yani tam 90 gün oldu bi kez pasta kaçamağı bi kez de keşkeğin miktarını çok kaçırmanın dışında bi de bulgur miktarı var kaçamak olarak ....ilk ay 5.9 ikinci ay 1.5 üçüncü ay 1.7 verdim ilk ayın fazlasıyla ödemli olduğum için verilen kilo gerçekçi değildir ...şu halde diğer aylarda verilen kilo bana hiç tatmin edici gelmiyor ..geriye kalan kilomu bu hızla ancak 7 ayda falan veririm daha çok hareket etmem gerekli yediklerim çok değil çünkü
İyi geceler kızlar,
Bugün epey bir tozuttum desem yeridir. Hiç böyle olmamıştı. Nazfiliz senin dünkü durumun, bugün ben de oldu. Yediklerimi yazmasam daha iyi olacak gibi. Tek iyi şey akşam yaptığım 45 lık yürüyüş. Neyse yarın sil baştan, yeni bir gün kaldığım yerden devam, vazgeçmek yok.
Hadibakalım, sana . Ne güzel, bugün çok sağlıklı beslenmişsin.
Prop ve Asya, bol eğlenceler kızlar, bize de yazın, biz de gelmiş gibi oluruz.
İyiniyetlim, listeden çıkma canım, sen bize çok iyi moral veriyorsun, seni seviyoruz canım.
Papadiya, bizim için de yüz bacım, bol eğlenceler.
Gecmis olsun canim,oglusunun tercihi bitti mi canim, hakkinda hayirlisi neyse o olsun
nazfılız asyaates nasılsınız kızlar
iyiyim canım ama senin duruma özenmedim de değil hani bizim yerimize de eylen
askım benım ya daha ıyısı senın olsun dıyım ne dıyım tamam yerınede eglenırım canım