- 14 Nisan 2012
- 1.039
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi tatiller ırmakcımYarin erken saatte tatil icin yola cikacagiz. Mecburen oruca ara verecegim, turistik bir tatil olacak, cok dolasacagiz. Hafta sonunuz cok guzel gecsin. Hepinize sevgiler.
iyi niyetlim kıskandım şimdi,ben yürüyemedim aksıne tıkındım.ama bu aksam biryere gitmiyoruz insallah yürüyeceğim 1 saat.Propycilcim kolay gelsin datlum listeyi sanırım sen yapıyosun
Iyi tatiller CanimYarin erken saatte tatil icin yola cikacagiz. Mecburen oruca ara verecegim, turistik bir tatil olacak, cok dolasacagiz. Hafta sonunuz cok guzel gecsin. Hepinize sevgiler.
ıftar menusu (aynen yazıyorum)
1 kase mantar corba
1 tabak melemen
yarım tabak pılav ustu k.fasulye
salata,10 adet zeytın,7 tane ıncır kurusu
2 catal patates kızartması
veee nutella surulmus tutku bıskuvı:)
havasından mı denızınden mı bılmem ıstahım tavan yapmıs durumda kızlar ınsallah kg almadan evıme donerım alsamda sorun olmaz kıs boyu ısımız ne hep bırlıkte burdayız topıgı sahıpsızmı bırakalım yanı:)))))
kışın hepimiz topikteyiz tabii ki canım..ben yaza kadar hedefime ulaşmaya andiçtim..
siz mezun olsanızda bize destek için ve sizi çok sevdiğimiz için burdan ayrılmak yok
Bilmem miiiii... İstanbul'da paramdan nasiplenmeyen diyetisyen yok! O tv de gördüğümüz meşhur doktorlar da dahil. Başta kilo veriyosun, bir müddet sonra almaya başlayınca bir de suçlu sen oluyorsun! Psikolojik baskı yapıyolar. Neyse ki Canan Hoca'yı tanıdım. Allah ondan razı olsun. Ben, eşim, annem, erkek kardeşim, kayınım hep beraber yapıyoruz Karatay'ı. Hepimiz de 10 kilodan fazla verdik 4 ayda. Bu sefer doğru yolu bulduk.
. Sen nasılsıl FZGUN üm?
Başlangıç tarihi: 23 mart 2012
Başlangıç kilo: 93,1 kg
Geçen haftaki kilo :79,3kg
Bu haftaki kilo:78,0 kg
Fark:1,3 kg
Fark % :%1,6
Toplam fark: 15,1 kg
Spor: Ramazan dolayısıyla kapalıyız:)
rumuz:fzgun
baş.tarihi:06.03.2012
geçen hafta:92,5
bu hafta:91,9
fark:0.6
hedef:56
ver.kilo %:0,649
senin 2 haftan doldumuydu canım..yani buraya 2 haftadır menu bildirimi yapıyormusun..O İŞARETLER NEREDEN ÇIKTI OYLE
rumuz:amiboid
başlangıç:01.07.2012
başlangıç kilo 95.800
geçen hafta 93.200
bu hafta 92.400
verilen kilo:-800 gram
boy:1.67
üst beden 46
alt beden 44
hedef:60
spor:her gün en az yarım saat
Yarin erken saatte tatil icin yola cikacagiz. Mecburen oruca ara verecegim, turistik bir tatil olacak, cok dolasacagiz. Hafta sonunuz cok guzel gecsin. Hepinize sevgiler.
Bildirim:03.08.2012
Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
geçen hafta:68,9
Bu hafta:68
Fark:-900 gr
Toplam fark:9 kg
Beden:40
Spor:yok
Boy:1,58
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100):%1,306
kızlar çok mutluyum inanmıyorum yaa kilo veriyorum ben demekki gerçekten isteyip dikkat edince oluyomuş.hiçbiriniz moralnizi bozmayın olacak elbet gidecek ama geç ama erken sonunda kurtulcaz bu yağlardan umarım tartı bugün hepinizin yüzünü güldürür ...
gunaydiinlar olsun canlarim...
Listeci benim bugun biliyosunuz..hadi bakalim gelsin bildirimler..
slm kızlar bildirim yapayım ben
geçen hafta 70,700
bu hafta 70,700
fark 0
tatlı yedim ben bu hafta çok ve karpuz yedim kilo almadığıma şükretmem lazım benim çok işim var kızlar ayrıca ben izne çıkıyorum bayram sonuna kadar yokum haberiniz olsun beni listeden çıkarmayın sakın evde pc yok ondan giremeyeceğim herkese
tebrikler tebriklerr
papişim sıkma canını...ooh ne guzel tadına vara vara yemişsindir sen şimdi onları...gerci sen moralini bozmazsın,zaten oyuzden kacamaklar seni etkilemiyo maşşallah..ıftar menusu (aynen yazıyorum)
1 kase mantar corba
1 tabak melemen
yarım tabak pılav ustu k.fasulye
salata,10 adet zeytın,7 tane ıncır kurusu
2 catal patates kızartması
veee nutella surulmus tutku bıskuvı:)
havasından mı denızınden mı bılmem ıstahım tavan yapmıs durumda kızlar ınsallah kg almadan evıme donerım alsamda sorun olmaz kıs boyu ısımız ne hep bırlıkte burdayız topıgı sahıpsızmı bırakalım yanı:)))))
onu duymustum canikom daha önce ama hiç denemedim...ama arnavut ciğeri tarzı pişirme karatay uygun olmadıgı için ben en iyisi mangalda filan pişiriym...teskurler canımcım..canım geçmiş olsun..ben kan yapan birşey daha biliyorum..belki yiyebilirsin..dalak çok kan yapar..
una bulayıp arnavut ciğeri yapar gibi pişirebilirsin belki..
3 tane cocuun mu war kız maşşallah..Sağol canım, ilgilendiğin için. Sauna eşofman iyi fikirmiş. Deneyeceğim.
İnşallah sen de hayırlısıyla ameliyatını ve radyasyon tedavini alır, bu işleri bitirirsin. Yalnız bana radyasyon tedavisinden sonra 1 yıl bebek yok dedi doktor. Yoksa 4.yü patlatacaktım Gerçi benim aldığım doz yüksekti. Guatr tedavisi için olan belki daha düşüktür.
super wermişsin canikom..teprik koydum..Başlangıç tarihi: 23 mart 2012
Başlangıç kilo: 93,1 kg
Geçen haftaki kilo :79,3kg
Bu haftaki kilo:78,0 kg
Fark:1,3 kg
Fark % :%1,6
Toplam fark: 15,1 kg
Spor: Ramazan dolayısıyla kapalıyız:)
Kolay gelsin propcum liste icin