Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin erken saatte tatil icin yola cikacagiz. Mecburen oruca ara verecegim, turistik bir tatil olacak, cok dolasacagiz. Hafta sonunuz cok guzel gecsin. Hepinize sevgiler.
Bildirim:03/08/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 59kg Bu hafta:59kg
Fark: 0 kg
Toplam fark:61kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
Yarin erken saatte tatil icin yola cikacagiz. Mecburen oruca ara verecegim, turistik bir tatil olacak, cok dolasacagiz. Hafta sonunuz cok guzel gecsin. Hepinize sevgiler.
kızlar merhaba bende dün katıldım aranıza bildirim yapıcam diimi bende... liste olaylarına falan bende girdim yani:)
başlangıç tarihi: 02.08.2012
başlangıç kilom: 71 ;(iftaröncesi)
şuanki kilom: 71
iyi tatiller,umarım kaçamak yapmaz ve kilo vermiş olarak dönersin....
canım 2 hafta menü ve kilo bildirimi yaptıktan sonra listeye giriyorsun...
bildirimleri buraya yapıyorum diimi canım yoksa özel mesajla birine mi gönderiyorum?ve birde bişey sorucam omega3 olayında balıkyağı + keten tohumumutüketiyosunuz miktarları ne kadar ? tek başına mı alınıcak?
canım evet buraya yapıyosun bildirimleri.ben omega kullanmıyorum ama yoğurtun içine 1 tatlı kaşığı kadar keten tohumu katıyorum iyi oluyor öyle.
gunaydiinlar olsun canlarim...
Listeci benim bugun biliyosunuz..hadi bakalim gelsin bildirimler..
Keten tohumunu neden yoğurdunuza katıyorsunuz? Keten tohumunun zayıflatmaya mı yardımcı öğrenebilir miyim?canım evet buraya yapıyosun bildirimleri.ben omega kullanmıyorum ama yoğurtun içine 1 tatlı kaşığı kadar keten tohumu katıyorum iyi oluyor öyle.