Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ,il içi atmalarda 2 . tercih ettiğim okula atamam yapıldı istediğim bir okuldu. çevre olarakda çok iyi. 5 yıllık arkadaşlarımdan ayrılmak zor olacak. 1 ay içinde yeni okulumun çevresine taşınacağım. işim çok yani
ıftar menusu (aynen yazıyorum)
1 kase mantar corba
1 tabak melemen
yarım tabak pılav ustu k.fasulye
salata,10 adet zeytın,7 tane ıncır kurusu
2 catal patates kızartması
veee nutella surulmus tutku bıskuvı:)
havasından mı denızınden mı bılmem ıstahım tavan yapmıs durumda kızlar ınsallah kg almadan evıme donerım alsamda sorun olmaz kıs boyu ısımız ne hep bırlıkte burdayız topıgı sahıpsızmı bırakalım yanı:)))))
sağol canım amin..Allah işini rast getirsin Inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz
sağol canımSersum kolay gelsin oruçlu oruçlu ev taşımak yerleştirmek çok zor olsa gerek
[/B]
sağol canımAllah kolaylıklar versin canım.
sağolsun canımannemin de sana selamı var sağol canım benim kolay gelsin sana
tamam orkestra o zaman ohhh çalsın piyano gitar bir de oynar stres atarız..
O ne güzel bir zorunluluk caanımm.. Sen daha iyi söylersin ben amatörce söylüyorum be ya
kolay gelsin sersumcum
sağol canımI
Sersumcum kolay gelsin ccanim
sağolasın tatlımmcanım inşallah kolaycacık halleolur yerlesmeniz
cok zor vallahi ..
sağol canımmKolay gelsin, hersey yolunda ve gonlunce olsun.
kız beni de yol arkadaşı et..ben de şebeklik yaparım uyumanıza engel olurum..enerji de lazım demi ama yolculukta..
kolay gelsin canım bu arada..
sağol canım..aminAh, ne güzel, yolculuğun keyifli geçtiğine sevindim
Yerleşirken Allah kolaylık versin. Taşınmak bi dert ama yerleşmek daha büyük bi dert. Şimdiden kolay gelsin Sersumcum
sağol canımmm..sersum canım bugün aklımdaydın, gitti mi İzmir'e rahatça diye düşündüm ki güzel haberi aldım.
inş bir gün şu buluşmayı yaparız da sonra birlikte yolculukta yaparız
bak propycil de bizimle gelmek istiyor, hiç yalnız bırakmıyoruz seni
gideceğin yerde her şey gönlünce olsun canım umarım çok mutlu olursun
tebrikler canımŞimdi tartıldım arkadaşlar 58.8 çıktım:119::119:
Kalça, Popo ve İç Bacakları Sıkılaştırma Egzersizi
merhabalar cannnnlaaaaaaaaaaaaaaaar
çok yoğun ve kaçamaklarla dolu günlerden sonra utanmadan yine geldim tabi artılarla:18:
kızkardeşim ve oğluşu bolbol misafirler çok çeşitli iftarlar ve sahurlar
birkaç gün sonra misafirlerim gidiyor ve ben aranıza dönmek istiyorum
canlarım szleri çooooooookk özledim
sana da günaydın bidenem..aynı anda yazmısız..kalp kalbe karsıymıs..
ewet canım cok düşük..ferrum fort kullandım gecen ay,ama tık yok maalsef..bende bıraktım...caydan oluyo ya biliyorum ama azaltamıyorum maalesef..bi demlik cayı bi oturusta içersem boyle olur tabi..
amaan napıym,daha fazla duserse takviye iğne yaptırırım..
canım kolestrolü düşürüyor ceviz suyuHerkeslere merhabalar kıslaaarrrr,
ben işe gelip de internete girmeye vakit buluncaya kadar çoğunuz topiğimize sabah ziyaretlerinizi gerçekleştirip gitmiş oluyosunuz ve sabah muhabetlerini kaçıriyorum hep
Ben dün standard bi Karatay günü yaşadım. Sabah klasik Karatay kahvaltısı yaptım. Öğleni kuruyemişle geçiştirdim çünkü acıkmamıştım. Akşam da bol yeşil salata, 1 kaşık taze fasulye, 1 kaşık domatesli ıspanak ve fırında yaptığım karışık sebze üzerine yoğurt yedim. Bu aralar yaz sebzelerini çok sevdiğim için biraz sebzenin miktarını arttırdım ama nasıl olsa doğru besinleri doyuncaya kadar yiyebiliyoruz, di mi? Akşam yemekten sonra bi arkadaşlara oturmaya gittik ammaaaa ben sade Tüek kahvesi ve su dışında hiççç bi şeycik yemedim ve içmedim. Bari bu sefer kendimi tebrik ediyim
Aranızda cevizini suya koyup yiyen var mı? Ben bi gece önceden suya koyuyorum ve buzdolabında bırakıp sabahları yiyorum soğuk soğuk. Bi sorun olmaz herhalde, di mi? Peki bi şey sorucam: ceviz suyu bi şeylere iyi geliyodu sanırım, neydi acaba o, bilen var mı? Yoksa ben uyduruyo muyum?
Bu sabahta klasik Karatay kahvaltımın ardından işe geldim. Gene öğlen bi şey yemeyi düşünmüyorum çünkü gerçekten acıkmıyorum.
Herkese güzel bi gün dilerim.
sevindim canım hayırlı olsunselam kızlar ,il içi atmalarda 2 . tercih ettiğim okula atamam yapıldı istediğim bir okuldu. çevre olarakda çok iyi. 5 yıllık arkadaşlarımdan ayrılmak zor olacak. 1 ay içinde yeni okulumun çevresine taşınacağım. işim çok yani
gelebildim şükür canımSersum, papadiya (tatil nasıl gidiyor canımcım), iğneoyası, kızlar nerelerdesiniz?
ıftar menusu (aynen yazıyorum)
1 kase mantar corba
1 tabak melemen
yarım tabak pılav ustu k.fasulye
salata,10 adet zeytın,7 tane ıncır kurusu
2 catal patates kızartması
veee nutella surulmus tutku bıskuvı:)
havasından mı denızınden mı bılmem ıstahım tavan yapmıs durumda kızlar ınsallah kg almadan evıme donerım alsamda sorun olmaz kıs boyu ısımız ne hep bırlıkte burdayız topıgı sahıpsızmı bırakalım yanı:)))))
Gecen hafta. 64.3Bu hafta. 64.1
izmirde kolili evimde kamyonun gelmesini bekliyom..
evde elektrik yok ..bilg.ın şarjı bitene kaaa aranızdayım..
dün yolculuğum çok güzel geçti..bol bol şarkı çığırdım
ve sizi düşündüm..
asya yanımda oturuyordu zaten (hayali yol arkadaşım.. )
evi 2 aile gönderiyoruz..şimdi diğer ev yükleniyor..1 saate kadar da bize gelcekler..
eşim bugün lojmanı alıyor. kamyon 2-3 günde gidecek..o sürede de evin badanası boyası hallolur inşallah
işte böyle fıstıklar..gece fırsat bulursam girerim..şimdilik benden bu kadar..
öpüyorum hepinizi
Oyacım ben de sürekli kilo verip tekrar aldığım için dolap çeşitli bedenlerde kıyafetle dolu, inşallah bu sefer son kez verip bir daha almazsam, hem bütçe hem dolap rahat edecek.:) Ama şunu da belirtmeden geçmeyeyim, klasik diyetler uzun vadede asla işe yaramıyor.
aaaa geidilermi annenler... cok sewindim canım senin adına..hadi gözün aydın olsun bidenem..
doktor kilo werme diyo weriyosun..oruc tutma diyo tutuyosun...endişelenmemek mümkün değil canım..kiloyu bari yawas wer..vucudundaki radyasyonu hızlı atabilmek için sauna esofmanla yuru,daha cok terlersin..biliyosun terlemek en iyi yol radyasyonu atmak için..
Kızlar dün akşam görmemişim mesajlarınızı şimdi pc başına oturunca fark ettim
Geziyorum canım hem de ne gezme Ohhh stajın acısını çıkarıyorum
Ben mimarlık okuyorum canım odtü'de.4'e geçtim bu sene, nasıl geçti zaman anlamadım,ilerde üniversite yıllarımı çok özleyeceğimi söylüyorlar, bu yüzden hiç bitmesin istiyorum
Kıyafetlerini ayıklamışsın sen de canım, ben de topikteki arkadaşlarla aynı fikirdeyim: ver birilerine hiç tutma elinde Hiç ihtiyacın kalmayacak onlara bundan sonra
Şimdi tartıldım arkadaşlar 58.8 çıktım:119::119:
merhabalar cannnnlaaaaaaaaaaaaaaaar
çok yoğun ve kaçamaklarla dolu günlerden sonra utanmadan yine geldim tabi artılarla:18:
kızkardeşim ve oğluşu bolbol misafirler çok çeşitli iftarlar ve sahurlar
birkaç gün sonra misafirlerim gidiyor ve ben aranıza dönmek istiyorum
canlarım szleri çooooooookk özledim
kızlar hepinize güzel günlerrrrrrrrrrrr
çok küçük kaçamaklarlada olsa karatay diyetime iyi uyuyorum ancak çabam kadar kilo veremediğimi düşünüyorum acelecimiyim neyim
bu arada berbat bir röfleli saça neler yapılır bilen varmı
sabah: zeytin yağında yumurta 1 peynir 4 zeytin ceviz
öğlen: yoğurt börülce keten tohumu acı biber 3 köfte
akşam....
selam kızlar ,il içi atmalarda 2 . tercih ettiğim okula atamam yapıldı istediğim bir okuldu. çevre olarakda çok iyi. 5 yıllık arkadaşlarımdan ayrılmak zor olacak. 1 ay içinde yeni okulumun çevresine taşınacağım. işim çok yani
Sersum, papadiya (tatil nasıl gidiyor canımcım), iğneoyası, kızlar nerelerdesiniz?
selamm..
dün kamyon yüklendi bugün yola çıktı..kısmetse cumartesi orada olacak..
eşim de lojmanı aldı boyatıyor..
miisss gibi oturacaz inşallah..
ben de otel odamda yalnız klimanın karşısında sizi okudum..neçok yazmışınız yavv
izmir çok sıcak kısslar..
80 leri izliyorum.
bugün evi emlakçıya verdim..inşallah hayırlı bir kiracımız olur..
yarın da ilişik kesicem..
maceralarım bunlar..
bu arada menülerimi hiç yazmıyorum..arkadaş davetleri devam ediyor..
ben heralde bol +++ larla geri gelicem aranıza..offff
neyse fıstıklar..bugünlük bukaaa yeter..yarın umarım gelebilirim aranıza..
hepinizi öpüyorum
Başlangıç tarihi: 23 mart 2012
Başlangıç kilo: 93,1 kg
Geçen haftaki kilo :79,3kg
Bu haftaki kilo:78,0 kg
Fark:1,3 kg
Fark % :%1,6
Toplam fark: 15,1 kg
Spor: Ramazan dolayısıyla kapalıyız:)