Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftasonu annenlere gittiğin için mi yuruyus 5 gun oluyo bidenem..:26::26::26:evet canım bundan sonra haftanın 5 günü yürüycem.araya zaman girdiği zaman yeniden başlamak zor oluyo ama bi defa başlayınca gerisi geliyo.sen de ramazandan sonra yürürsün bebişim,belki hava da bu kadar sıcak olmaz
evet canım ya yazmayınca olmuyo gerçekten.burası kontrol merkeziarada çanta yiyebilirim ben de,bu sıralar canım yine dondurma çekiyo daaa
o varisler bende de war canımcım yaa..naapcam bilmiyom..spor yaptığım halde böyle..:26::26:Canım benim bacağım gayet iyi stajı bırakınca hiç bir şeyi kalmadı Arada akşamları sızlıyor ama oda zamanla geçer herhalde. Staj zamanı eve geldiğimde bacaklarım hep şişerdi (10 saat bilgisayar başında oturuyordum) meğer nedeni varismiş şimdi öğrendim
Geziyorum canım hem de ne gezme Ohhh stajın acısını çıkarıyorum
Ben mimarlık okuyorum canım odtü'de.4'e geçtim bu sene, nasıl geçti zaman anlamadım,ilerde üniversite yıllarımı çok özleyeceğimi söylüyorlar, bu yüzden hiç bitmesin istiyorum
sen telafi edersin reyhanım merak etme..şu iki daveti de atlattınmı tamamdır..bişey degil canım benım ,ne mutlu bana....
valla ben hakettim sopayı,senin gibi reddedemiyorum davetleri.birini kabul etmedim boyumun olcusunu aldım,küstü bana
hhaahhah.çantalarla tehdit ediyorsun.kız sen marastasın hiç mi yemiyorsun dondurma
mikemmel
günaydın kıslaaarrr....:122::122::122::122::122:
canımcım tavuk suyuna corbaya ne koyuyosun..bulgur filan mı yoksa sadece tavuk etimi..birde terbiyesini nası yapıyosun..???bugün yediklerim
-2 kepçe tavuk suyuna çorba
-avuç içi kadar tavuk
-birkaç tane bulgurlu sarma
-yoğurt
ben de seni kutluyorum kacamaksız gittiğin için..hele dünkü menü süperdi...ziporuna zaten diycek bişe yok..çantaları geri alıyorum..propycil call baya işe yarıyordur eminim canım ben 4. de bıraktım ama sen devam et.3.4. yapışında ağrılar azalır diye düşünüyorum malum vücut alışıyor
Elif Şafak'ı ben de severim bu kitabı da annem önerdi.
Kaçamaksız gittiğin için kutluyorum seni maşallah Bak menülerin gözetimim altında ona göre
Kafam acıdı çantalardan ama telafi ettim sporumla çok yoruldum yüzerken
Ciğer en sevdiğim şeylerdendir. Asla hayır diyemedim, dışarıya yemeğe çıkarken de hep ciğerciye gitmeyi hayal ederim
ben de propycil yine menü yazmadı yoksa kaçamak mı yaptı diyordum
hayır dediklerin için kaçamaksız menüler için de öpüyorum seni
ne güzel kuruyemişi yiyebiliyorsun benim canım hiç istemiyor
keçi peyniri yeme miktarında azalmış sanki seninde kilolar artınca kıstın mı yoksa
teskur ederim özlemcim..nasılsın canımcım...nası gidiyo karatay..kuruyemişe dewam mı gene..kısıtlamaya calısmıyosun demi...kendiliğinden azalıyo daha sonra....besinlerde kantite(quantity-miktar) değil kalite önemlidir...diyo hocamız...sana da günaydın güzelimm
merhabalar cannnnlaaaaaaaaaaaaaaaar
çok yoğun ve kaçamaklarla dolu günlerden sonra utanmadan yine geldim tabi artılarla:18:
kızkardeşim ve oğluşu bolbol misafirler çok çeşitli iftarlar ve sahurlar
birkaç gün sonra misafirlerim gidiyor ve ben aranıza dönmek istiyorum
canlarım szleri çooooooookk özledim
meraba likapcım..beni hatırladınmı...arkadaşlar geçmiş sayfaları okudum ama doğal olarak hepsini okuyamadım..sahurda neler yemeliyim rica etsem anlatabilir misiniz?evde şu an ceviz yok ama kabuklu fındık var.1 çay bardağı mı yemem gerekiyor?
ben sahurda :1 haşlanmış yumurta
yaklaşık 3-4 kaşık lor peyniri
5 adet zeytin
1 domates ve 1 salatalık yiyorum (bazen de bunların yerine bolca kıvırcık yiyorum)
ve bir de son olarak 1 kase yoğurt yiyorum
kuruyemiş konusuna gelince yalnızca sahurda mı yiyeceğiz? evde şu an fındık var ne kadar fındık tüketmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden hepinize kolay gelsin Allah yardımcımız olsun
fzgünüm napıyosun bidenem..dün sana yazmıstım görmedin galiba..Günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.
Sonunda hava biraz da olsa serinledi. Sabah 45 dk yürüyüş yaptım. Herkese kolay gelsin yarın tartı günü kaçamak yapmayın kızlar.
merhabalar cannnnlaaaaaaaaaaaaaaaar
çok yoğun ve kaçamaklarla dolu günlerden sonra utanmadan yine geldim tabi artılarla:18:
kızkardeşim ve oğluşu bolbol misafirler çok çeşitli iftarlar ve sahurlar
birkaç gün sonra misafirlerim gidiyor ve ben aranıza dönmek istiyorum
canlarım szleri çooooooookk özledim
biz de seni özledik bidenem..cabık gel,ösletme kendini daha fazla..yazın sen bayaa yogunsun anlaşılan..yine hormon tedavisi başladım öööfff
zaten kiloyuda o ilaçlar yüzünden almıştım
geliyorum beni bekleyin anacım
teskur ederim özlemcim..nasılsın canımcım...nası gidiyo karatay..kuruyemişe dewam mı gene..kısıtlamaya calısmıyosun demi...kendiliğinden azalıyo daha sonra....besinlerde kantite(quantity-miktar) değil kalite önemlidir...diyo hocamız...
fzgünüm napıyosun bidenem..dün sana yazmıstım görmedin galiba..
yürüyüşlere başlamıssın canım..tebrikler olsun..
80 lere az kaldı inşallah...
sana da günaydın bidenem..aynı anda yazmısız..kalp kalbe karsıymıs..Propcum, günaydın canım, kan değerin hakikaten çok düşükmüş, bunun için ilaç alıyor musun ?