Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiboid, bence ihmal etme, bir endokrin uzmanına götür. Bir arkadaşımım 1.sınıfa giden kızında koltuk altlarında sarı sarı ve çok ince de olsa tüylenme başlamıştı. Endokrine gitti. Önergenlik başlangıcıymış. Ciddi alerjisi vardı çocuğun. Bıldırcın yumurtası iyi gelir diye duyunca, yedirmiş 2 ay kadar. Doktor, bıldırcın yumurtası östrojen yüklüdür, tetiklemiştir, demiş. Yani yedirdiklerimize dikkat etmemiz lazım. Umarım önemli bişey değildir.
evet haklısın bu internetle olacak iş değil bir endokrin uzmanına gitmeşi bu arada kilolarını kaç ayda verdiğini sorabilirmiyim
.Amiboid, bence ihmal etme, bir endokrin uzmanına götür. Bir arkadaşımım 1.sınıfa giden kızında koltuk altlarında sarı sarı ve çok ince de olsa tüylenme başlamıştı. Endokrine gitti. Önergenlik başlangıcıymış. Ciddi alerjisi vardı çocuğun. Bıldırcın yumurtası iyi gelir diye duyunca, yedirmiş 2 ay kadar. Doktor, bıldırcın yumurtası östrojen yüklüdür, tetiklemiştir, demiş. Yani yedirdiklerimize dikkat etmemiz lazım. Umarım önemli bişey değildir.
evet haklısın bu internetle olacak iş değil bir endokrin uzmanına gitmeşi bu arada kilolarını kaç ayda verdiğini sorabilirmiyim
Ben 23 martta başladım. 1 Haziranda 82 kg idim. O zamandan beri düzgün yapmadığım için veremedim. Şimdi Sevgiyle birbirimize destek oluyoruz. Onun sayesinde yavaş yavaş vermeye başladım tekrar.
.Amiboid, bence ihmal etme, bir endokrin uzmanına götür. Bir arkadaşımım 1.sınıfa giden kızında koltuk altlarında sarı sarı ve çok ince de olsa tüylenme başlamıştı. Endokrine gitti. Önergenlik başlangıcıymış. Ciddi alerjisi vardı çocuğun. Bıldırcın yumurtası iyi gelir diye duyunca, yedirmiş 2 ay kadar. Doktor, bıldırcın yumurtası östrojen yüklüdür, tetiklemiştir, demiş. Yani yedirdiklerimize dikkat etmemiz lazım. Umarım önemli bişey değildir.
Ben 23 martta başladım. 1 Haziranda 82 kg idim. O zamandan beri düzgün yapmadığım için veremedim. Şimdi Sevgiyle birbirimize destek oluyoruz. Onun sayesinde yavaş yavaş vermeye başladım tekrar.
evet canım acıktırmadığı bi gerçek ama ben diyete başlayalı 1 sene oldu ve 1 senedir:120::120::120: geldi artık...
bir de dün gece hesapladım da haftada 1 koli yumurta yiyiyoduk eşimle beraberayda 120,1 yılda 1440 tane yumurta yemişiz
İyi yolculuklar.
]
ayyy inşallah canımcım yaaa..
şööööyle bide büyük acarız..sezen aksunun "gidiyorum bu şehirden,ayaklarım geri geri gidiyor" sarkısını patlatırsın..denizden hafif bi meltem eser..soframız halil ibrahim...
hadi yaaaa....
ay kıslar demeyin bole seler ya...içim gidiyo benim yaaaaa bizim bi gun mutlaka ama mutlaka gorusmemiz lazım..
sağol canım..geldim çok şükür..Dikkatli sür canım. Ben senin aksine çok severim uzun yolu. Hatta yalnız olunca daha da çok severim. Bağıra çağıra şarkı söylerim yalnız olunca. Neden yalnız olmam gerekiyor? Çünkü benim sesim çoook kötü:)))
Geçen gün hayal kurdum. Ankara'da buluşsak hepimiz birden. Ankara orta yerde kalıyor ya... Antep, Maraş, Balıkesir, İzmir, İst. hepimiz toplanmışız. Ben arabayla gelirdim. Ankara yolu güzel artık. Bikaç kişiyi de alırdım burdan. Toplaşıp gelirdik... Ay, ne güzel olurdu:)
aşkolsun şekerim..birilerinin arabaları kullanması lazım di mi..Ben de gelmek istiyorum. Soda içerim ben de, olmaz mı?
Benim nükleer tıp doktorum, ilk görüştüğümüzde sordu:
Sigara içiyor musun? Hayır.
İçki içiyor musun?Hayır.
Hiç mi? Hiç.
Sen boşa yaşamışsın be ya...
:))))
sağol tatlım..AminSersumcum sanada kolay gelsin canim,tum islerini kolayca halledersin ve evine hayirlisiyla yerlesirsin insallah
oh mis gibi çay insanın yorgunlugunu alıyor....
inşallah canım..yalnız ben kaptırdım kendimi..solistlerimiz sen ve sersum..gitarda senin cimcime..
bence de harika olur beyaaa..Fasıl eşliğinde bir araya gelmek... harika olurdu gerçekten, bir gün yaparız inş
Canım ben de seni seviyorum, herkesi ayrı ayrı seviyorum
80 ler harika bea, keşke her gün olsa bea
l
Bugün yemek, temizlik filan yaptım buna rağmen akşam yine yürümek istiyorum.. Bunca işi yapınca eskiden çok yorulurdum yürümezdim ama artık ben başka benim
Akşama annemler geliyor
Sersum gibi benim sesim de güzel kızlarrr kızım gitar çalıyor ben de bol bol söylüyorum
merhaba lacey ben de dün internetten omega3 siparisi verdim.yoğun arastırmalar sonucu hocanın onerdigi n.life efa s 1200 sipariş verdim.45 tl icinde 45 tane var.epa değeri cok yüksek günde 1 yada 2 tane almak yetiyormus.ben 1 tane yutmayı düşünüyorum.yoksa 1 ay olmadan biter.2 kutu sipariş verdim eşim kalpten gidecekti nerdeyse solgr ın omege 3 ü biraz pahalı.eczanede satılan evincap omega 3 varmıs gülün kullandıgı 12 tl ama epa degeri düşük gunde 4 tane almak gerekiyoriyi sahurlar arkadaşlar, bu aralar biraz motivem bozuldu , sürekli kaçamak yapıyorum menülerim çok kötü. bugün sahurdan başlayarak yeniden düzenimi oturtmak istiyorum. ,omega 3 hapı ile ilgili arkadaşa özel mesaj atmıştım galiba fark etmedi. sizden ricam kullanılan ilacın adını ve dozunu özel mesaj olarak atabilir misiniz
günaydın okyanus ada sen sadece ekmegı kacırmıssın ben neler kacırdımkızlar günaydın
dün iftarda iyiydi ama:18:
iftar
1 tabak sebze yemegi
1 tavuk but
kavun
sonraaa dondurma
işte sahur
kardeşim menemen yaptı
1 tane kömbe ekmek menemenle
peynir
zeytin
salatalık