- 15 Şubat 2012
- 7.034
- 9.145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım havuz keyfi tabii ki güzeldi iyi spor yaptımAsyam havuz keyfi nasıldı? dondurmayı yidin sesin çıkmıyo
Geçmiş olsun 1 tatlı kaşığı türk kahvesinin üzerine 3-4 damla limon sıkıp iç, işe yarıyorMaalesef bagirsaklarimi bozdum ve iftar bana zehir oldu. iki kase ayran corbasi ve bir seftaliyi zor yedim
Haklısın,zorlamamak gerek de bir saati tamamlamayınca kendimi spor yapmış gibi hissetmiyorum.Uykusuzluk bi taraftan,yorgunluk derken yürüyemiyorum da bir de hantallaşmışım ayıptır söylemesi:))Neyse yavaş yavaş alışırız.Zaten kalıcı olmalı yaptığımız spor,kendimden biliyorum.Spor hayatımın merkeziyken birden bıraktım ve inanılmaz kilo aldım.gerçi hormon tedavisi,sıkıntı,oburluk hepsi bir aradaydı da:26:
Evdekiler dondurma yemeye gitti, ben tabiki yemiyorum.
Maalesef bagirsaklarimi bozdum ve iftar bana zehir oldu. iki kase ayran corbasi ve bir seftaliyi zor yedim
Özlemcim çok teşekkürler güzel sözlerin için:)
Aynen benim de tansiyonum düşük. Bu sabah mesela 9'a 6 tansiyonla kalktım, daha doğrusu kalkamadım baş dönmesinden, ayaklarımı havaya dikip 20 dk yattım, biraz kendime gelir gibi olup duşa attım kendimi. Sonra da mecburen işe geldim tabii. Sıcaklar yüzünden uyuduğum uyku pek bi şeye benzemiyo, dinlenmemiş kalkıyorum hep. Zaten çok nemli, yani bütün iyi niyetime ve istememe rağmen yürüyemiyorum bu aralar maalesef. Ama şu sıcakları atlatınca tekrar başlıycam yürümeye. Ben 50 dk'da 5 km yürüyodum ve çok iyi geliyodu. Çok haklısın yürüyüşün faydaları hakkında
Wallahi bravvo sana. Hem de iftardan sonra ne kadar sağlam spor yapıyorsun. Yürekten kutluyorum
Asyacım bi şey itiraf edicem: ben zaten hiç yemedim haşlanmış yumurta, hiç hoşlanmıyorum kendisinden Karataya başladığımdan beri hep omlet türü yiyorum, menemen ya da peynirli yumurta yediğim de oluyo. Ama sorun olmaması lazım, di mi, hele tereyağlı yapıldığı müddetçe.
FZGUN üm nasılsın canım? Dondurmaya hayır diyebildiğin için hayran kaldım sana Kahramanımsın
Asya, stajdan yırttın, geziyosun bakıyorum. Şaka tabii... Üniversite yaşamı, bence insanın hayatındaki ennn güzel dönemdir. Derslerde, sınavlarda zorlanırdım, homurdanırdım ama yine de güzel günlermiş. Sen hangi bölümde okuyordun?
Oyam sağol canım iyiyim, bu geç saatte yersem kötü olur dedim. Ama bizimkiler, şimdi geldi bayağı yemişler. Neyse ucuz atlattım. Sen nasılsın tatlım, kıyafetleri ayıklamışsın bence büyük olanları hiç tutma, bir yerde okumuştum beyne yanlış mesaj (tekrar kilo alabilirim) gidiyormuş.