Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaaaahhh!!!
Kilo çizelgesini koymayı da başarmışım:))))))
Bak şöyle düşün, bir kere en önce sağlıklı beslenmek sonrasında da sağlıklı kilo vermek için doğru yerdeyiz bu bizler için müthiş bir artı. Burada mönü paylaşımlarımız ve tavsiyelerimiz de cabası. Ne yememeliyiz sorusunun yanıtını artık biliyoruz, gerisi bize kalmış. Kaçamak (en azından ilk hedefimize gelene kadar) yapmamak ve hareketlerimizi biraz arttırmak... Sonuç gerçekten hem beden hem ruh sağlığımız için olumlu sonuçlar verecek. Hareketsiz kilo vermek gerçekten zor. Örneğin ben hava iyiyse 1, 1-5 saat tempolu yürürüm yok değilse açarım Mezdeke, göbek atarım, su gibi de terlerim :)) Kadınız biz, elimizden bir şey kurtulamaaaaaaaaaz
ya bende bir türlü yapamadım...........
Ama bebek çizelgesini koyabilmişsin, o da öyle olmuyor mu ki?
Allah bağışlasın bu arada:))
kızlar kolay gelsin bişey sorucam keten tohumu kullanan var mı?ya ben aldımda toz değil tohumu nasıl kullansam acaba bilen varsa bi el uzatın be kızlar:94:
kızlar kolay gelsin bişey sorucam keten tohumu kullanan var mı?ya ben aldımda toz değil tohumu nasıl kullansam acaba bilen varsa bi el uzatın be kızlar:94:
ama diyet çizelgesi yapamadım............
mrb canım bende bır haftadır kullanıyorum.sabah ve gece bır tatlı kasıgı alıp bol su ıcıyorum.öğütülmemiş benım aldıgım.
mrb canım bende bır haftadır kullanıyorum.sabah ve gece bır tatlı kasıgı alıp bol su ıcıyorum.öğütülmemiş benım aldıgım.
Peki bağırsaklarını çalıştırıyor mu ?
çiğniyor musun yoksa öle mi yutuyon zor oluo biraz da
bir soru daha bu diyete yeni başalyıp adeti geciken var mı kızlar ya
evet cok calıstırıyo
evet cnm bunun bilincindeyim iyi ki bu sayfayı bulmuşum
benim spor salonu haricinde pek spor imkanım yok yani bi türlü yapamıyordum totomu kaldırıp :)) nedense yalnız yapasım hiç yokkk
kaçamak keşke hiç olmasa ama bazen ısrarlara engel olamıyoruz ve de diyetten sıkılmamak için ( saphıranın da dediği gibi )arada ödüllendirmek iyi oluyor kendimizi...
dengeliyoruz kaçamak yapsak ta,önemli olan inancımızdan vazgeçmemek ve de karatayı ömür boyu devam ettirmek..
Ben bu diyeti patronum sayesinde öğrendim,anlattı insülin direnci mantığını,hemen kabullendim ve hayatımda ilk kez diyet yapıyorum !
Sonra da araştırdım ve bu sayfayı buldum
hayır cıgnemeden bır kasık keten tohumu ve hemen arkasından su cok kolay oluyo o sekılde
çiğniyor musun yoksa öle mi yutuyon zor oluo biraz da
bir soru daha bu diyete yeni başalyıp adeti geciken var mı kızlar ya