Kızlar ben geldim
Durum bildirimi yapmadan geçmişi okuyum dedim, baya birikmiş.
Neler yaptığını merak ettim, giremedim bugün malesef dışardaydım
Kızlar cuma günü İle gidiciimm ve kendime düğün için ve günlük kıyafetler bakıciimm inş. Hiç bi kıyafetim olmuyor bana
Alışverişte bööle oluyorum ben kendimi kaybediyorum Çoook seviyorum yupiii Kendime göre bişeyler bulurum inş.
Karatayın eennn zevkli anlarını yaşayacağım inş. Alayım artık cicilerimi düğün ağustos 25 de indirimler başladı zaten artık çok zayıflayamam gene 36 bedende kalırım ben
Canım benim yeni kıyafetlerin şimdiden hayırlı olsun. Çok güzel şeyler alacağına ve düğünde herkesin gözlerini pörtleteceğine eminim
olacak hepsi
Fzgunum merhaba canım nasıl gidiyor ramazan
İFTARIM
Çok az lahmacun + 2 ltreye yakın su + dondurma bolca
Nasıl eriteceğim şimdi
önce ye sonra eritmeyi düşün, son pişmanlık fayda etmez sadece stres yapar
Allah iyiliğinizi versin kızlar.
Geçmiş olsun canım, sanırım ideal kiloya gelince duruyormış. Güleryüz hoca ile karşılaştığında sormuştu. Bu arada epeydir GÜLERYÜZ den ses çıkmadı. Nasılsın canım _ İnşallah her şey yolundadır.
Canım kullanıcı kontrol paneline gir/seçenekleri düzenle/Mesaj editörünü standart toolbar olarak değiştir.
Canım,reglinin düzene girmesine çok sevindim. Doktorun dediklerini de dikkate al derim, en azından başka bir doktora da danışabilirsin. Sevgiler.
Canım sağol, iyiyim. Sıcaklar çok mahvediyor. Bugün bir ara çok kötü oldum, sabah ve akşam biraz daha iyi oluyor, Allah oruç tutanlara sabır, güç, kuvvet versin. Kızın kurabiye yapmış, benimki de bugün ilk defa erişte pişirdi. Onların yemeklerini yemek çok keyifli oluyor.
Kız sen de erişte mi yedin
Kızın yaptığı için affediyorum hadi iyisin
Ellerine sağlık kızının, nice güzel yemeklerini yersin inş
canlarim meraba..gecmisi okumaya hic waktm yok cok cok ozur..disarda yidik iftari bugn ewe daha simdi girdim ve uzunca bi tlfn konusmasi yapmam lazim..hemen hasilati bildiriym ve kaciym,baykus gece girer gene..
sahurum:
2 yumurtadan mantarli omlet
15 adet yesil kucuk zeytin
cok fazla keci peyniri-- ew yapimi-- cok yiyorum ben bunu ya,ama fazla guzel naapcam bilmiyom(
1 cay bardagi ceviz
İftarim-- disardaydik ve cisslar wardi..
1 kucuk tabak sehriyeli bulgur pilavi
1 koca tabak Nevsehir testi kebabi
1 kase yogurt
3 hurma
Salata
1 dilim kasar
Gozumun onunde peynirini sundure sundure kunefe ve tas gibi kesme maras dondurmasi yedi arkadaslar ama ben araya laf karistirip be hatta bide telefon gorusmesi yapip onlari oyaladim ve yemedim..
ayyy ben de keçi peynirine dayanamıyorum, ye canım afiyet olsun, leptin olsun.
yemediklerin için
maraşta olsam ben ne o dondurmaya nede o künefeye dayanamazdım yerdim, sonra da senden patakları yerdim tabiii
kızlar nasılsınız?
ne zamandır yoktum buralarda..
ramazan nasıl gidiyor?
babamın rahatsızlıgı filan derken ancak fırsat bulabilbim.
bugun ilk orucumu tuttum.basım agrıycak diye korkarken fena gecırmedım..
artık sizlerleyım..
Baban için çok geçmiş olsun. aramıza yeniden hoş geldin
Günaydın, çok mutluyum, 1.2 kilo vermişim
79.3'ten 78.1'e inanamıyorum
Gunaydin kizlar,kimsecikler yok
Gununuz guzel gecer insallah
Iftarda yediklerim
Domatesli sehriye corbasi(4 aydir ilk kez)
Kofte,cok az acitfryda pismis patates
Salata
1 baklava
1 dilim sutlu tatli
Sahurum
Kalkinca 4 taze kayisi(3 gundur wc yok)
Peynirli yumurta
Domates,salatalik
Peynir,zeytin
Az pide,tereyagi
1 cay kasigi bal
bir kaçamaklı karataycı daha
canım ağır gelmemiştim umarım bu kadar kaçamak malum bünye alışık değil:26:
herkese günaydın
düna akşam iftar menüm
1 tabak ezogelin çorba
1 tabak taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
3 dilim karpuz (küçük doğranmış 3 dilim)
Sahur Menüm
3 Gün kurusu, 1 kuru incir
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
1 dilim karpuz
Yeşil çay
iftarla sahur arası 2 litreye yakın su içtim akşam iftardan sonra evi süpürdüm biraz bulaşıkları makinaya koydum kızımı uyuttum ter içinde kaldım duşumu aldım ve yattım bu arada ben 2 gündür wc ye çıkamadım o halde tartıldım dün işten gelince en son 72,400 dü ve ben neden hep fazla çıkıyorum diye üzülürken dün 2 gündür wc olmamasına rağmen 71,400ü gördüm hatta tartının yerini değiştirdim tekrar tartıldım sonuç yine 71,400 dü sevindim ya ama aslında ramazandan önceki hafta ben 70,700ü bile gördüm şimdi tekrar o kiloyu görsem var ya süper olur çok sevinirim bu sabah işe gelince wc sorunumuda atlattım biraz çalışayım sayfa hep açık ara arar okuyorum sizleri görüşürüz karatay güzelleri
ohh gitsin kilolar
herkese selamlar bir kaç gündür giremedim. ayağımdan bir operasyon geçirdim. yürüyemiyorum çok fazla
dr yürüme atağı dinlendir dedi
diyetide arada cıslarla geçirdim oruçlu değildim düne kadar dengem şaştı. bir de regli sonrası canım tatlı ister benim.
kaçamaklarım biraz küçüçük izmir lokması ve dün akşam. ramazan pidesi kavun peynir
dün akşamkileri kahvaltı olarak değerlendirdim. bugün orucum diye ama yarın tartıta artıları görmekten korkuyorum artık hayırlrsı
geçmiş olsun begonya, kaçamakları dert etme gider zamanla.öncelikle iyileşmeye odaklan
Herkese merhaba;
İftar menüm maalesef kabus gibi ilk defa çünkü herkesin korkulu rüyası bende mecburen davete gitmek zorunda kaldım
Yediklerim:
Yoğurtlu köfteli bi çorba adını bilmiyorum ama içinde erişte vardı maalesef yemek zorunda kaldım
fırnda patates-köfte-biber-domates
4 tane çiğ köfte (Bulgurlu olduğu için zararlı olmayabileceğini düşündüm çok severim 4 tane yedim durdum )
Salata
Yemekten sonra fırın sütlaç getirdiler en küçüğünü aldım
Pirinci az sütü boldu ama şekeri çoktu zor yedim
Birde çay içmediğim için nescafe içmek zorunda kaldım ama onunda hepsini
içmemeye çalıştım
Yemeyip Kurtulduklarım:
MANTI vardı yemiycem dedim Allahtan ısrar etmediler
PİLAV da almadım onu da ısrar etmediler
FANTA içtiler su içiyorum almıycam dedim ondan da yırttım
Sahur Menüm:
2 tane eşimin çift sarılı diye aldığı devasa yumurtalar zor bitirdim yav 4 yumurta gibiydi
yumurta fazla olduğu için peynir yiyemedim
1 tane s. zeytin
domates
1. ç.b. fındık
süt
omega 3 + folik asit
offf en zoru misafirliğe gitmek sanırım, ne yiyeceğini seçemiyorsun. ucuz atlatmışsın yine malum iftarda herkes coşuyor ne kadar cıss varsa sofrada oluyor
İyiniyetlim fulik 'ten önceki Fzgun canım . galiba o da gözükmüyor.
Begonyaya geçmiş olsun. dün kü menümü bildireyim,iftar:
1 kase çorba
tavuklu patlıcan kebap
barbunya
salata
10 üzüm
1 dilim karpuz
2 küçük tatlı
1 bardk gazoz
sahur:
1 kase soğuk çorba:
8 zeytin
1 parça Trabzon ekmeği
mantarlı-kırmızı biberli omlet
bol su
bir kaçamaklı karataycı daha işte
Asyacim nerelerdesin canim,staja gitmedin mi yoksa bugun
canım bugün staja gitmedim bütün gün dışarıdaydım anca şimdi vakit buldum. meraktan çatladım ne yaptınız diye
sorumluluk hissettim resmen girmedim foruma diye üzüldüm sanki ödevini yapmamış küçük çocuklar gibi oldum
canum benmed himosisiteyin var yani kan pırtılaşması bebeklerim onda erken doguyolarmış demin bir arkadaşım aradı telden dedim karataya başladım kafayımı yedin kıızm sen dedi bize yasak dedi ondada pırtılaşma var canım yumurta zeytin yasakmış bizleredaha neler bir sürü sayddı aklımda kalmaıd mesela yeşilligin fazlasıda zararmış girin okuyun neleri yemedikelrimiz yazıyorama sizleri boş bırakmam tabi kabul ederseniz kendi diyetimle burda olup yazabilirim tabi siz isterseniz ugramadan yapamam sadece listede olmam kabul edenler el kaldırsın
geçmiş olsun sen yine de gir yaz bize olur mu
bak çanta da atmayacağım sana bu arada çok güzel kilo vermişsin
Rumuz : fuLik
Başlangıç tarihi : 30/05/2012
Başlangıç kilosu: 64,6
Geçen hafta ki kilo : 58,5
Bu hafta : 56,7
Fark: -1,8
Boy : 1.70
Hedef: 57
İftardan önce yanlış sonuç verir diye yazılmış ama ben 2 gün öncede dünde ve bugün öğlende bu kilodaydım o yüzden sonucum gerçek yarın olamicam için ve bu akşamda kayınvalideme gidiceğim için bildirimimi şimdi yapıyorum bu topik gerçekten bana çok güç verdi menü bildirimlerinden fikirler aldım desteklerinizden hırslandım ve sonunda mezun oldum hepinizi çoooooooooooook seviyorum çooooook teşekkür ediyorum mezun oldum ama yine burdayım benden kurtulamazsınız öyle hemen:)))
ne güzel kilo vermişsin
Dugunum dolayisiyla ara vermistim yazmaya. Cok sukur kilo almadim aslinda aldimda nasil olduysa verdim.simdi baska bir sehirde evli olarak devam edicem diyetime yarinda itibaren baslicam beni tek mutlu eden diyet bu :) reglim yeni bitti orucada yeni baslicam bakalim nasil olcak karatayla
tekrar hoşgeldin. Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin
Rumuz:FİCANS
Başlangıç tarihi:19.03.2012
Başlangıç kg:75
Geçen hafta: 65.7
Bu hafta:64.3
Fark: 1.4
Toplam fark:10.7
Beden:38
Spor:YOK(RAMAZAN MOLASI)
Boy:170
Hedef: 65
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :% 2.131
ficansım sen de çok güzel kilo vermişssin
ohhh sefan olsun call yaramış
Bildirim
Rumuz: Kaneel Başlangıç tarihi: 2-4-2012
Başlangıç kg:81.00
Geçen hafta:70.3
Bu hafta:68.8
Fark: -1.4 Toplam fark:-12
Beden:40
Spor:hergün 2 saat yürüyüş
Boy:1.72
69 lari görebilmeyi dilerken 68 cikiverdi kilom Cok mutluyum insallah Ramazan Bayramı'na 65 olarak girebilirim.
Bu günkü sporum;2 saat düşük tempolu yürüyüş yaptım... Çok susadım.. İftara dahaaaaaaaa çooook varr
canım staja gitmedim ama şimdi buradayım. tüm yaptıklarımı ve yediklerimi yazıyorum birazdan
magazin programlarında ki az sonra reklamları geldi aklıma böyle birazdan yazınca