- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bir fikrim var.
Hepimiz hikayemizi yazsak.
Kilo konusunda verdiklerimizi, düşüncelerimizi vs.
Hocanın istediği şekilde.
Sonuna teşekkürlerimizi sunarak ilk sayfaya eklese SAPHIRA ve ilk sayfanın linkini versek nasıl olur hikayelerin toplu halde olduğunu söylerek ?
Kızlar bir fikrim var.
Sonuna teşekkürlerimizi sunarak ilk sayfaya eklese SAPHIRA ve ilk sayfanın linkini versek nasıl olur hikayelerin toplu halde olduğunu söylerek ?
ben de aynı şeyi düşündüm ama masal sorunu 16 civarı sormuş,ondan bir sorayım dedim.sağol canımcanım gece 12den ssonra sorarsan kabul eder sanırım sistem
ertesi güne geçmiş olur
heeeh şimdi anlaşıldı meseleBenim şansıma bugün 2 soru sorulmuştu 3. yü sordum ama saat 00.00'dan sonra çok rahat sorabilirsin.
canım oldukça uzun olur o iş gibi geliyor bana ve hocadan gelecek cevabı beklesek daha iyi olur.o yönlendirir gibi geliyor banaKızlar bir fikrim var.
ama burda nicklerimiz var:26::26:
hoca gercek adımızla mı ıstıyor acaba hıkayelerı?
Herkese merhaba, bu benim ilk yazışım, acemi çaylağım yani:))) Aslında önce yazılanların tamamını okuyacaktım, ama şu anda 541 sayfayı bulduğu düşünülürse, bunun imkansıza yakın olduğuna karar verdim:)) Bir yerden dalmak lazım sanırım.
Ben de 5 Eylül'den bu yana Karatay diyetini uyguluyorum ve buradaki paylaşımlara katılmak istiyorum.
Beni de aranıza alın :))
Herkese selamlar
balın glisemik indeksi çokk yüksek de ondan.bir de artık doğal bal bulmak imkansız gibi bir şey