Budur devamkuru kaysı ya da ıncır de bır ıkı tane tatlı nıyetıne kahvltıda tuketebılırsın ,kabızlıga bırebır.
Benım menulerım de aynı,ayda 45 ekmek,90 cıkolata,30 tabak pılav tuketıyordum ,5 aydır bır kasık pılav bıle yemedım, dolmaya bıle koymuyorum,cunku pılav demek toz seker demek,tatlı krızımı sut,kuru kaysı,kuru ıncırle yenıyorum,ehlıkeyf bır hatunum yuruyus yapacaksam bu marketlerın serın yerınde olmalı,dolmusta teker ustunde otururum masaj gıbı bır cesıt power plate etkısı var,yerlerı vıleda ıle sılerım(38 beden olunca elımle sılecegım),balkonu yer lastıgıyle yıkarım,bulasıkları elle yıkıyorum pazularım kalmadı,kabızlık sorunum olur ara arA ,kuru ıncırı geceden ıslatıp (3 tane) yıyın dıyor marankı hakkaten ıse yarıyor,yolculuklarda kabız olurum magnezyum calcınıe tuketıyorum,bırde mıde ıcın talcıd cıgnerım.aa dogru valla,hep unutuyorum,ile gidince kuru kayısı da alayım
sen de menülerini paylaşsana canım,fikir olur birbirimize
Benım menulerım de aynı,ayda 45 ekmek,90 cıkolata,30 tabak pılav tuketıyordum ,5 aydır bır kasık pılav bıle yemedım, dolmaya bıle koymuyorum,cunku pılav demek toz seker demek,tatlı krızımı sut,kuru kaysı,kuru ıncırle yenıyorum,ehlıkeyf bır hatunum yuruyus yapacaksam bu marketlerın serın yerınde olmalı,dolmusta teker ustunde otururum masaj gıbı bır cesıt power plate etkısı var,yerlerı vıleda ıle sılerım(38 beden olunca elımle sılecegım),balkonu yer lastıgıyle yıkarım,bulasıkları elle yıkıyorum pazularım kalmadı,kabızlık sorunum olur ara arA ,kuru ıncırı geceden ıslatıp (3 tane) yıyın dıyor marankı hakkaten ıse yarıyor,yolculuklarda kabız olurum magnezyum calcınıe tuketıyorum,bırde mıde ıcın talcıd cıgnerım.Sabırlıyım,kılolar gıdıyor,yıllardır farkındaydım aslında bu ben degılım dıyordum,araya araya buldum bu dıyetı.
Umutluyum.
20 kılo verdım, tabı daha var, 2 gunde almadık bu kıloları,ustune dusmemek lazım,Cunku bu kıloların hepsı yag deıl,toksınlerde var,ve bunlarda yaglar gıbı ıkı katı mıktarda su tutuyorlar,yanı 30 kılo fazlan varsa bunun 10 kg yag artı toksın,bırde vucudun dokularının yerıne gelme hızı var buda 6 ayı buluyor enazından,tabı vucut 2 yılda tum hucrelerı yenılıyor herkes cok ıdeal yasamıyor, ama sevgıde olmalı hayatta,ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar,kabızlık bıle uzuntuyle oluyor aslında .Bol su tuetmek lazım.maşallah,çok güzel oturtmuşsun düzenini,darısı başımıza.
5 ayda ne kadar kilo verdin canım
Kıtabı alın baslayın bence,kıtap saglık uzerıne zaten,hamıle kalmanıza engel olmaz .Merhabalar,
Öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor; sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlar diliyorum.
1 haftadır karatay diyeti deneyimlerinizi takip ediyorum. Sonunda aranıza katılmaya karar verdim. 5 gündür de karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum. 82.600 ile başlamıştım; bugün 81.300 geldim. Henüz kitabı almadım ancak en kısa zamanda alacağım. Bugüne kadar birçok diyet denedim, çok kez diyetisyene de gittim. Hepsinin de sonucu başarısızdı. Ancak karatay diyetinden sonuç alacağımı düşünüyorum. Aslında diyet değil de sağlıklı beslenme şekli desem daha doğru olacak sanırım. Bu noktada sizlere danışmak istediğim birşey var. Ben 1 yıllık evliyim. Yaşım 28. Eşim bebek istiyor. 1 yıldır oyalıyorum onu. Kilo verdikten sonra diyorum hep. Ancak 1 senedir vermek yerine aldım. Ben de ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Hamilelik için yaşım küçük değil. Artık biran önce olsa iyi olur gibime geliyor. Geç kalmaktan korkuyorum. Size sorum eğer birkaç ay içinde hamile kalırsam karatay beslenme programına devam etmem uygun olur mu? Ayrıca bir de benim gibi kilolu şekilde hamile kalmış olanlar var mı? Bu kiloda hamile kalırsam ne gibi sorunlar yaşarım sizce?
Bana yardımcı olursanız sevinirim...
Kıtabı alın baslayın bence,kıtap saglık uzerıne zaten,hamıle kalmanıza engel olmaz .
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak sorum yanlış anlaşıldı sanırım. Hamile kaldıktan sonra da bu şekilde beslenmemde sakınca var mı diye sormak istemiştim. Yani ekmek ve özellikle de meyve yemezsem bunun bebeğe bir sakıncası olur mu?
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak sorum yanlış anlaşıldı sanırım. Hamile kaldıktan sonra da bu şekilde beslenmemde sakınca var mı diye sormak istemiştim. Yani ekmek ve özellikle de meyve yemezsem bunun bebeğe bir sakıncası olur mu?
Dopıng olsun dıye hamıle kalan bayan atletlerı duymustum,tabıkı doktora danısın,adet kanamasının oldugu gunlerde herseye karsı kendını koruyan vucut(o gunlerde kas aldırılmaz acı verır,sac boyatılmaz hassasıyet gosterır.) Elbette hamıleyken kendını koruma altına alacaktır.Sız kıtabı alın doktora verın oda okusun,doktorlar herseyı bılemezler,ah o garıbım doktor meyvelerın kaynatılınca trans yaga donustugunu bılse hastanede hastalarına komposto ıkram etmez kı,saglıksız vucutla saglıksız ruh halıyle n kadar saglıklı bebek beklersınız,bu kıtapla once canınızı kurtarın derım,bebege saglıklı anne lazım,trans yaglarla belenEn annenın kanserlı cocuk dogurma ıhtımalı olmaz mı sanıyorsunuz?
doktorlar sitesi diye bir site var. Orada canan hanım soruları cevaplıyor. ben denemedim ama siteyi gördüm. Oradan ulaşın ve sorun isterseniz. ben de çok merak ediyorum bu sorunun cevabını
Tebrıkler bayram gunu kıtabı bulup almıssınız bravoı,cok ayrıntılar var ınanın ınce bır kıtap ama her okuyusumda yenı bırsey kesfedıyorum,beslenme konusunda cok az sey bılıyormusum.Doğru söylüyorsunuz. Sağlıklı bir bebek için öncelikle annenin sağlıklı olması gerekir; hem ruhen hem de bedenen. Bu arada akşam üzeri kitabı aldım. Okumaya başladım. Neredeyse yarıladım bile. Oldukça faydalı bilgiler var. Yanında taş devri diyeti kitabını da aldım. Ancak henüz ona bakmadım. Bir de henüz bu kitapları almamış olanlara bir haberim var. nt kitap evinde ikinci kitaba %50 indirim varmış. Öyle olunca 2 kitabı toplam 19 liraya aldım. Almak isteyenler nt ye bakabilir.
Tas devrı kıtabını henuz almadım ara ara ılave bılgılerden bahsedersenız sevınırım.Doğru söylüyorsunuz. Sağlıklı bir bebek için öncelikle annenin sağlıklı olması gerekir; hem ruhen hem de bedenen. Bu arada akşam üzeri kitabı aldım. Okumaya başladım. Neredeyse yarıladım bile. Oldukça faydalı bilgiler var. Yanında taş devri diyeti kitabını da aldım. Ancak henüz ona bakmadım. Bir de henüz bu kitapları almamış olanlara bir haberim var. nt kitap evinde ikinci kitaba %50 indirim varmış. Öyle olunca 2 kitabı toplam 19 liraya aldım. Almak isteyenler nt ye bakabilir.
rüİyi bayramlar,
İlk kez bayramda çkolata ve tatlı canım istemiyor :) Çok mutluyum. 14 ağustosta başladım ve o gün bugün ağzıma bir lokma ekmek ve şeker koymadım. Pardon 1 kez ankarada tatlı yedim. 83.2 ille başlamıştım daha önce yazdığım gibi ilk 5 gün 2 kilo gitmişti. Sonra geri aldım, 82.6 oldum. Şİmdi 18. günümdeyim ve 9 gündür 81.8 kiloyum. Önceleki dyetlerimde de vermiyordum, yine ölemi olacak diye çok korkuyorum. Bu kadar düzenli beslenmeye daha fazla vermeliydim. Meyve bile doğru dürüst yemiyorum, 18 günde toplamda 4-5 meyve yemişimdir. 1 ayı tamamladığımda 4 kilo vermeyi umuyordum. Gerçi bazı haftalar hiç verilmedeği de yazılmış ama. Ne dersiniz kızlarrrrrrr neden takıdlııııı bu kilooooo????
14 Eyluıl de bır ay olacak,adet gunu haftası oncesı vucut bır mıktar su tutuyor,bu donemde tartılmak dogru degıl,kabızlık olmadıgı sabah bırsey yemeden tartılmalısınız,kurallara uyun elınızden geldıgınce,gorunumde sıklasmalar olmustur agırlıgınız degısmesede.İyi bayramlar,
İlk kez bayramda çkolata ve tatlı canım istemiyor :) Çok mutluyum. 14 ağustosta başladım ve o gün bugün ağzıma bir lokma ekmek ve şeker koymadım. Pardon 1 kez ankarada tatlı yedim. 83.2 ille başlamıştım daha önce yazdığım gibi ilk 5 gün 2 kilo gitmişti. Sonra geri aldım, 82.6 oldum. Şİmdi 18. günümdeyim ve 9 gündür 81.8 kiloyum. Önceleki dyetlerimde de vermiyordum, yine ölemi olacak diye çok korkuyorum. Bu kadar düzenli beslenmeye daha fazla vermeliydim. Meyve bile doğru dürüst yemiyorum, 18 günde toplamda 4-5 meyve yemişimdir. 1 ayı tamamladığımda 4 kilo vermeyi umuyordum. Gerçi bazı haftalar hiç verilmedeği de yazılmış ama. Ne dersiniz kızlarrrrrrr neden takıdlııııı bu kilooooo????
Kızlar Turk kahvesı dısındakı,granul kahveler de hazır gıda sayılıyormus,aman dıkkat tuketmeyın ,gıtsın su selulıtler trans yaglar.
Cok dogru. Be ayda 45 ekmek,90 cıkolata,30 tabak pılav, 15 kılo meyve yerdım,artık yemıyorum,kuru meyve var hayatımda,proteın,kuru yemısler,tereyagı,zeytınyagı var gıdıyor 4 kılo,belırlı bır kıloya ındıkten sonra 1 er 1 er gıderse sasırmam,spor yapamıyorum ama ev ıslerı yetıyor bana.rü
yürüyü yapıyormusun canım,kitapta hergün en az 40 dk yürünmesi gerektiği de yazıyor.
ben de henüz yürüyüşe başlamadım,bayramdan sonra inş.
bir de dikkatimizi çekti mi bilmiyorum,kitaptaki örmek menüde 1 hafta içinde 5 öğünde balık var,yenmediği durumlarda da balıkyağı alınması gerekiyor sanırım,bunlara da dikkat ediyormusun,diyetin etkli olması için tüm kurallara uyulması gerekiyor sanırım.menülerde de yaptıgımız yanlışlar olabilir sonuçta senelerdir öğrendiğimiz tüm beslenme alışkanlıklarını değiştirmemiz gerekiyor,o yüzden günlük menüleri paylaşmayı önerdim,bilmeden yaptıgımız yanlışları görüp birbirimizi uyarabiliriz diye.
1 ayda 4 kilo çok güzel olurdu ama karatay hoca bile bunu vadetmiyor,yağ erimesi kolay değil zaman alır,şu kadar zamanda şu kadar kilo vermeyi beklemeyin diyor.
ben yine de hergün yürüyüş yaparsam kiloların hızla gideceğini umuyorum:97: