Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim bence cok kasma kendini vucudunun sesini dinle, eger bu diyetin onerdigi sekilde besleniyorsan zaten sık sık acikmayacaksin, acikman zaman alacak. aciktigin zaman da yersin.
ben mesela guzel yumurtali cevizli bir kahvalti yapiyorum sabah, ondan sonra 5-6 saat acikmiyorum, aksamustu 4-5 gibi de aksam yemegi yiyorum gunde 2 ogun yetiyor bana. aciktigimda yiyorum yani. vucudum nezaman ye derse ozaman yiyorum. arada cok acikirsam badem yada cevizle gecistiriyorum. ayran yesil cay falan da olur aralarda.
sen saglikli besinleri tukettikten sonra zaten cok acikmayacaksin aralarda, ve zaten aciksan da rahatlikla yiyebilirsin bunlar ne kilo aldiriyor ne de zarar veriyor.
Aynen katılıyorum,ben uc ogun yedım yınede aynı hızlA ılo verıyorum,ekmek yerıne cevız,tatlı olarak kuru kaysı cevız.Pılav bulgur vb tuketmıyorum.

arkadaşlar
ben diyeti rahat uyguluyorum
geceleri çalışmak zorundayım, yani akşam 8'den sonra da badem ve süt tüketiyorum
ama iştahım başladığım günden beri kapandı. şeker iniş çıkışlarını gerçekten düzenliyor. ne unmuş be, rezil ediyormuş herşeyi, ki ben kaç senedir sadece light ekmekler tüketiyorum, ona rağmen.
hiç kilo vermedim, umrumda da değil, böyle yaşamayı sevdim. canım çok isterse kuru kayısı yiyorum
ama benim de sizler gibi resmen tipim değişti. üzerimde şişlik vardı, söndüm
İnşallah daha da iyi olur herşey zamanla
tüm yardımlarınız için çok teşekkürler

kılıca süpersin işte bu hayatımızda olup bitenlere farklı pencereden bakmamızı sağlıyor,bilinçli beslenmek. bu da karatay hocamız gibi diğer tüm doktorlar bizler için bişeyler yapmak için çabalamalarıyla mümkün oluyor ,yoksa bu işler hep insanların sömürülmesiyle son buluyor zaten bizler sağlık için elimizde ve avucumuzda nevarsa ortaya döküyoruz bi kısım lobilerde bunlardan fayda sağlıyor.karatay hocamız gibi azınlıkta bi grup bizler için çabalıyor,doğruyu göstermek bilinçlendirmek için koşturuyolar ,allah hepsinden razı olsun uzun ömürler versin ....

Bayramınızı kutlar, bayramınızı sağlıcakla, mutlulukla ve sevdiklerinizle geçirmenizi dilerim.
Sevgilerimle....

Herkese merhaba,
Benim diyette 16. günümm... İlk hafta 5. günde 2 kiloyu vermiştim, ama sonrasında akşam geç ve iftarda bi kaç yasak yedim.. Ve geri aldım. Şu an artık hiç kimsenin hatırına bozmamaya, ikramları geri çevirmeye kararlıyım. 1.6 kg verdim bugün itibarı ile. Buradaki çoğu arkadaş gibi asla acıkmıyorm, bir çikolata delisi ve tatlı delisi olarak marketlerde o reyonlara uğramıyorum. Madoya kahve ya da çay içmeye gittiğimde tok da olsam kesin bir pasta yiyen ben azımı bile sürmüyorum, ama zorla değil canım istemiyor. Hatta geçen gün bir pastanenin önünden geçereken paztalar ne kadar iğrenç diye düşündüm. Vücuduma yaptığız zararları öğrendikten sonra başka türlü de düşünülemez zaten. Bu beslenme şeklini kilo vermek için değil, ölene kadar uygulamalıyız. Az kilo vermemem rağmen kendimi çok iyi hissediyorum, ilerleyen zamanlarda daha çok vereceğime inancım çok çünkü, Buradaki başarı öyküleri de bu düşüncemi destekliyor.
Bir de organik ürünlerle ilgili ben de bi kaç öneride bulunmak istiyorum. Bu diyetten önce de ben çok dikkate ederdim. Ama bisküvi, çikolata, hazır krema gibi ürünleri kullanıyordum. Şimdi asla. Ekmeğimi makinada kendim yapıyordum, çavdar, kepek gibi ürünlerle. Beya ekmek hayatımdan çıkmıştı, esmer bulgur ve pirinç tüketiyordum, ama ekmek yasak olduğundan o da bitti.
3-4 senedir kendi sebzelerimi yetiştiriyorum, Domates ve salatalıkta çok başarılı olamadım. Aromatik bitkilere yöneldim, balkon seraya dmndü :)) Maydonoz, semizotu, roka, tere, nane, fesleğen.... Her sabah taze taze koparıp yiyorum. Canan hanım kitabında semizotunun omega 3 içeren tek sebze olduğu belirtmiş. Her akşam salatasını yapıyorum. Bir yerde okumuştum. Sebzeler dalından koparıldığından itibaren vitaminlerini kaybediyo. 1 saat sonra, 1 gün sonra, 3 gün sonra, doğranırken, pişirilirken. Yani dalından koparılan bir sebze de vitanin kaybı hızla sürüyor. Ben kendim yetiştirdiğim için sonuna kadar faydalanıyorum bunlardan. Siz de deneyin derim. Çok da zevkli bir şey. Her sabah işe gitmeden önce onları sulamak en sevdiğim iş...
Sevgiler....

Herkese merhaba,
Benim diyette 16. günümm... İlk hafta 5. günde 2 kiloyu vermiştim, ama sonrasında akşam geç ve iftarda bi kaç yasak yedim.. Ve geri aldım. Şu an artık hiç kimsenin hatırına bozmamaya, ikramları geri çevirmeye kararlıyım. 1.6 kg verdim bugün itibarı ile. Buradaki çoğu arkadaş gibi asla acıkmıyorm, bir çikolata delisi ve tatlı delisi olarak marketlerde o reyonlara uğramıyorum. Madoya kahve ya da çay içmeye gittiğimde tok da olsam kesin bir pasta yiyen ben azımı bile sürmüyorum, ama zorla değil canım istemiyor. Hatta geçen gün bir pastanenin önünden geçereken paztalar ne kadar iğrenç diye düşündüm. Vücuduma yaptığız zararları öğrendikten sonra başka türlü de düşünülemez zaten. Bu beslenme şeklini kilo vermek için değil, ölene kadar uygulamalıyız. Az kilo vermemem rağmen kendimi çok iyi hissediyorum, ilerleyen zamanlarda daha çok vereceğime inancım çok çünkü, Buradaki başarı öyküleri de bu düşüncemi destekliyor.
Bir de organik ürünlerle ilgili ben de bi kaç öneride bulunmak istiyorum. Bu diyetten önce de ben çok dikkate ederdim. Ama bisküvi, çikolata, hazır krema gibi ürünleri kullanıyordum. Şimdi asla. Ekmeğimi makinada kendim yapıyordum, çavdar, kepek gibi ürünlerle. Beya ekmek hayatımdan çıkmıştı, esmer bulgur ve pirinç tüketiyordum, ama ekmek yasak olduğundan o da bitti.
3-4 senedir kendi sebzelerimi yetiştiriyorum, Domates ve salatalıkta çok başarılı olamadım. Aromatik bitkilere yöneldim, balkon seraya dmndü :)) Maydonoz, semizotu, roka, tere, nane, fesleğen.... Her sabah taze taze koparıp yiyorum. Canan hanım kitabında semizotunun omega 3 içeren tek sebze olduğu belirtmiş. Her akşam salatasını yapıyorum. Bir yerde okumuştum. Sebzeler dalından koparıldığından itibaren vitaminlerini kaybediyo. 1 saat sonra, 1 gün sonra, 3 gün sonra, doğranırken, pişirilirken. Yani dalından koparılan bir sebze de vitanin kaybı hızla sürüyor. Ben kendim yetiştirdiğim için sonuna kadar faydalanıyorum bunlardan. Siz de deneyin derim. Çok da zevkli bir şey. Her sabah işe gitmeden önce onları sulamak en sevdiğim iş...
Sevgiler....
Aynen katılıyorum , ben ayda 45 ekmek, 90 cıkolata,30 tabak pılav yerdım,hepsını cıkardım hayatımdan,huzurluyum, eskıden orucluyken agresıf olurdum yok,varıs baslangıcı kılcal damarlarım kayboldu,dıger damarlarım sustular,sekerlı yemedıgım ıcın dıslerım acısından huzurlUyum hassasıyet hadıselerım ortadan kalktı,gun gectıkce guzelesıyorum,zınde hıssetmem de cabası,sımdı 44 bedEn gıyınıyorum,38 e rahAt ınerım dıye duSunuyorum. :KK66: botox dusundugum yuzum ıple gerıldı adeta,bU gıdısle burnum yukarı kalkarsa sasırmam,kılo verırken sarkmıyorum,alerjık olarak burnumun etlerı sıser nefes alamazdım almaya basladım, seneye bu zamanlar Ebru Sallı gıbı olurum bu gıdısle :KK19:

selam.. ben 6 hafta kadar dukan yaptım. bu 6 haftanın 5 haftasında 8.5 kilo verdim. 6. haftada 1 hafta boyunca kilo vermem durdu ve çok sıkıldım ve dukan'ı bıraktım. şimdi 3 haftadır her şeyi yiyorum, ama akşamları yemek yememeye ve ne yiyorsam az yemeye dikkat ediyorum ve kilom hep sabit kaldı. ama bir yandan da daha vermem gereken 8 kilom daha var ve hazır başlamışken, bayramdan sonra devam edip kalan 8 kilomu da vermek istiyorum. bu süreçte sanırım en büyük motivasyon kaynağım burası olacak. bugüne kadar hep okudum çünkü kk'yı, artık yazmaya da karar verdim.

bir de karatay'ı yapanlar, kitabı almak illa gerekli mi onu merak ediyorum.

şimdiden çok teşekkür ederim :)

selam.. ben 6 hafta kadar dukan yaptım. bu 6 haftanın 5 haftasında 8.5 kilo verdim. 6. haftada 1 hafta boyunca kilo vermem durdu ve çok sıkıldım ve dukan'ı bıraktım. şimdi 3 haftadır her şeyi yiyorum, ama akşamları yemek yememeye ve ne yiyorsam az yemeye dikkat ediyorum ve kilom hep sabit kaldı. ama bir yandan da daha vermem gereken 8 kilom daha var ve hazır başlamışken, bayramdan sonra devam edip kalan 8 kilomu da vermek istiyorum. bu süreçte sanırım en büyük motivasyon kaynağım burası olacak. bugüne kadar hep okudum çünkü kk'yı, artık yazmaya da karar verdim.

hoşgeldin arkadaşım benim sana tavsiyem kesinlikle almalısın çünkü seni çok motive ediyor hemde gerçeklerle ,hem sana kitap diyetin sırasında çok faydası oluyor bence kitapcıdan bu kitabı alırken yanında "taş devri diyeti"kitabınıda al bende alcam bu taş devri diyetini anlatılanlar çok güzel şeylermiş .ama karatay dfiyet kitabını al oku ve sevdiklerin varsa kilo problemi onlarada tavsiye et ki herkes gerçekleri görüp artık hayatına çeki düzen versin ..sevgiler ,...herkesin bayramını kutluyorum arkadaşlar:KK66:

Carrefour da satılıyor al arkadasım. On sayfalardA balbocuu ısımlı arkadas dıyet lıstesını yazmıs hemen basla,unutma aksam sekızden sonra bısey yenmeyecek lahana bıle yeme.Cay ıcebılırsın sekersız tatlandırıcısız ya da ayranıcebırsın.Kıtabı al ıkı arkadasına sende anlat hayrını hızlı gorursun fıyatı 12 TL.,spor yapmadıgım halde ev ısıyle erıdım erıyorum.

patiklerim ve gul63 çok çook teşekkür ederim. öğlen eve giderken hemen karfurdan alcam kitabı :) taş devrini de merak ediyordum evet onu da alim.

bir de, ben de spor olarak akşamları dans etmeyi düşünüyorum. yoğun çalışma temposunda çünkü ne ev işi yapabiliyorum ne bir şey. kadın gelip yapıyo valla :KK43: kötü tabi ama mecbur öyle. öbür türlü yetişmiyor.

şimdi bayram için adanaya gitcem. hemen başlayamam. kebap yemem lazım. kaynanamın içli köftesinden yemem lazım :)

ama bayram dönüşü başlayacağım hemen. ay hadi bakalim. gitsin kilolar :)

patiklerim ve gul63 çok çook teşekkür ederim. öğlen eve giderken hemen karfurdan alcam kitabı :) taş devrini de merak ediyordum evet onu da alim.

bir de, ben de spor olarak akşamları dans etmeyi düşünüyorum. yoğun çalışma temposunda çünkü ne ev işi yapabiliyorum ne bir şey. kadın gelip yapıyo valla :KK43: kötü tabi ama mecbur öyle. öbür türlü yetişmiyor.

şimdi bayram için adanaya gitcem. hemen başlayamam. kebap yemem lazım. kaynanamın içli köftesinden yemem lazım :)

ama bayram dönüşü başlayacağım hemen. ay hadi bakalim. gitsin kilolar :)

iyi yolculuklar sana arkadaşım sana birde sürpriz bişey söylim bu diyette kebab da var :)) bonfile pirzola köfte :KK70: hadi sana iyi bayramlar :KK64:

iyi yolculuklar sana arkadaşım sana birde sürpriz bişey söylim bu diyette kebab da var :)) bonfile pirzola köfte :KK70: hadi sana iyi bayramlar :KK64:
Sulu yemeklerı catalla ye, sekızden one yersen daha ıyı bır bayram gecırecegınız kanaatındeyım. Dugun tv var uyduda onu ac oynayın aılece ,cıftetetellı halay fılan.beb oyle yapıyorum bazen. :KK1:

Bir süredir forumu takip ediyordum ve moral ve motivasyon olması için üye olmaya karar verdim. Herkese merhaba! :) :KK3:

Karatay diyetinde bugün 4. günüm ve 1,5 kilo vermişim bile! Ki, Ramazan dolayısıyla 8'den sonra hiçbir şey yememe kuralına uymadım ve öğünlerde kaçamak yaptım (yemek sonrası 2 parça çikolata gibi). Diyete yeni başlayan ya da başlamayı düşünen herkese tavsiyem kitabı alıp okumaları. Gerçekten çok faydalı oluyor. (2 kere okudum :KK1:) İnsanın diyetin işe yarayacağına dair olan inancı pekişiyor, çünkü çok mantıklı kurallar üzerine inşa edilmiş bir beslenme planı. Hem acaba bunu yiyebiliyor muydum ki, sorularına yanıtı hemen alabiliyorsunuz.

Gelsin 36-38 beden kıyafetler! :KK66:

Son düzenleme:
Kızlar. Yarın akSam sekızden sonra lahana dahıl yemek yok unutmAyın,meyve yemek yok aksam sekızden sonra :KK1:

Kızlar kahvaltınızı yapın guzelce ara ogun yok,arada meyve yemek yok.

kahvaltımı yaptım:

tereyağında omlet 2 yumurtadan
beyaz peynir
yarım cay brd fındık
tost makinasında pişmiş kırmızı biber
birkaç kaşık akşamdan kalan domates salatası
2 zeytin
birkaç fıstık ve çay

nasılım kızlar?

Her yediğin tatlının sana kilo olarak geleceğini unutma, ondan sonra kilo almak istersen izin de var tabiii ..

öyle tabii canım,şaka yapıyorum.tatlı bile yapmadım bayram için.biz küçü bir ilçedeyiz şuan,yarın ile gidecegiz arkadaslarla bayramlaşmak için orda da dayanırım inş.,ikram bol olur çünkü,hamurişi ve tatlı:44:bayramda diyet yapmak ne zor

kahvaltımı yaptım:

tereyağında omlet 2 yumurtadan
beyaz peynir
yarım cay brd fındık
tost makinasında pişmiş kırmızı biber
birkaç kaşık akşamdan kalan domates salatası
2 zeytin
birkaç fıstık ve çay

nasılım kızlar?
Budur devam :KK1: kuru kaysı ya da ıncır de bır ıkı tane tatlı nıyetıne kahvltıda tuketebılırsın ,kabızlıga bırebır.

X