Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk

merhaba arkadaşlarrr nasılsınızz bakalımm?
sabah çok erken kalktığım halde kahvaltımı yeni yaptımm hiç cnm istemiyorr yaa sıkıldım yumurtadannn:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

menümm

1 yumurtdan pastırmalı omlet
peynir
zeytin
salatalık-domates
kayısı-ceviz( bitiremedimm)
çay

Sabah çok erken kalktığım halde kahvaltımı yeni yaptımm hiç cnm istemiyorr yaa sıkıldım yumurtadannn:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Menümm

peynir
zeytin
salatalık-domates
çay

canım muz yesen arada ? Ama yanında fıstık ceviz filan mutlaka olmalı
!

sabah çok erken kalktığım halde kahvaltımı yeni yaptımm hiç cnm istemiyorr yaa sıkıldım yumurtadannn:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

menümm

peynir
zeytin
salatalık-domates
çay
afiyet olsun tatloşşş:KK70:
ben de 9 da kalktım ama yenı yaptım kahvaltımı.yumurtasız da bır tuhaf oluyor.

soganlı kıyma kavurdum
beyz peynır yoktu biraz cıvıl peynırı yedım(tel peynır gibi bişey)
7 zeytın
1 muz
1 avuc badem yedım.
4 tane omega 3(yag yakımına faydası varmıs ,o yuzden 4 tane alacagım artık gunde)

elmalı tarcınlı cay

boyle karmakarısık yıyorum ama artık hıc zevk almıyorum kahvaltılardan.

uzak cnm yaa çok isterdimmmmm gerçekten tanışırdıkk kernek turu yapardıkk:KK34::KK34::KK34:

daha diplomamı bile almaya gelemedimm geçici mezuniyet belgesi ile idare ediyorumm şimdilikkk:KK52::KK52::KK52:

kernek turu nedır?:26::26:

bız geleli 2 ay oldu,ilçedeyız zaten,merkeze ancak ayda 1-2 kere haftasonları gıdebılıyoruz,pek gezılcek yerlerını de bılmıyoruz acıkcası.
bır kere yesılyurta kahvaltıya gıttık,'su sesi' ne ,biliyorsundur.
.onun dısında malatya parkı söyle bır gezıp,alısverıss yapıp gelıyoruz.
guzel yerlerını soylersenız,fırsat bulunca gezebılırız belki?

afiyet olsun tatloşşş:KK70:
ben de 9 da kalktım ama yenı yaptım kahvaltımı.yumurtasız da bır tuhaf oluyor.

soganlı kıyma kavurdum
beyz peynır yoktu biraz cıvıl peynırı yedım(tel peynır gibi bişey)
7 zeytın
1 muz
1 avuc badem yedım.
4 tane omega 3(yag yakımına faydası varmıs ,o yuzden 4 tane alacagım artık gunde)

elmalı tarcınlı cay

boyle karmakarısık yıyorum ama artık hıc zevk almıyorum kahvaltılardan.

afiyet ball şekerr olsunn canımmm:KK70::KK70::KK70:
aynenn ben dee hiç zevk almıyorumm artık kahvaltıdann:84::84::84: biraz değişiklik yapmam lazımm heraldee:86::86::86:
muz falan denicem birazzz bakalımm:KK61::KK61::KK61::KK61:

kernek turu nedır?:26::26:

bız geleli 2 ay oldu,ilçedeyız zaten,merkeze ancak ayda 1-2 kere haftasonları gıdebılıyoruz,pek gezılcek yerlerını de bılmıyoruz acıkcası.
bır kere yesılyurta kahvaltıya gıttık,'su sesi' ne ,biliyorsundur.
.onun dısında malatya parkı söyle bır gezıp,alısverıss yapıp gelıyoruz.
guzel yerlerını soylersenız,fırsat bulunca gezebılırız belki?

kernekk şelalesi var cnm merkezde işte suyu baya azalmış bir şelalee:KK34::KK34:
oranın kesme dondurmasıı çok güzeldirrr ama bu bilgi gereksizdi sanırımmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
darende ilçesi var çok güzell bir ilçe orda da şelale falan vardı gitmiştik.
orduzu diye kasabası vardıı piknik yapılabilir. bi de orda höyük falan vardııı
mişmişpark vardı bizim kampüse yakın lunaparka gideridk kızlarlaa.:KK16::KK16::KK16:
şimdilik bunlar geldi aklıma. 2006 da mezun olmuştum değişmiştirr şimdi bayaaa:KK61::KK61::KK61:

offfffffffffff tatlı krizim geldiii...kendimi pc başına zor attımm...her an yiyebilirimmm:KK56::KK56::KK56:

kernekk şelalesi var cnm merkezde işte suyu baya azalmış bir şelalee:KK34::KK34:
oranın kesme dondurmasıı çok güzeldirrr ama bu bilgi gereksizdi sanırımmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
darende ilçesi var çok güzell bir ilçe orda da şelale falan vardı gitmiştik.
orduzu diye kasabası vardıı piknik yapılabilir. bi de orda höyük falan vardııı
mişmişpark vardı bizim kampüse yakın lunaparka gideridk kızlarlaa.:KK16::KK16::KK16:
şimdilik bunlar geldi aklıma. 2006 da mezun olmuştum değişmiştirr şimdi bayaaa:KK61::KK61::KK61:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
tabiki biraz değişiklikler var...:KK34:

offfffffffffff tatlı krizim geldiii...kendimi pc başına zor attımm...her an yiyebilirimmm:KK56::KK56::KK56:

aksine cnm hiç tatlı istemiyorr benim yaa dün arkadaşım yanımda koca bir dilim ağlayan kek yedi hiçç cnm çekmediii:KK9::KK9::KK9::KK9:
ben daha çok hamur işlerini tuzlu şeyleri severdim ondan galibaaa:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

aksine cnm hiç tatlı istemiyorr benim yaa dün arkadaşım yanımda koca bir dilim ağlayan kek yedi hiçç cnm çekmediii:KK9::KK9::KK9::KK9:
ben daha çok hamur işlerini tuzlu şeyleri severdim ondan galibaaa:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

bugüne kadar benim de hiç canım istememişti ki ben tatlıyı çok severim her gün yerdim 12.günüm bugün ilk defa tatlı istedi canım :KK45::KK45:yemicem yemicemm yemicemmmEn Büyük KKEn Büyük KK

bugüne kadar benim de hiç canım istememişti ki ben tatlıyı çok severim her gün yerdim 12.günüm bugün ilk defa tatlı istedi canım :KK45::KK45:yemicem yemicemm yemicemmmEn Büyük KKEn Büyük KK

iştee buu cnmm bunun için burdayız zatenn destek içinnn:KK19::KK19:
canı tatlı isteyen arkadaşşlarr sütün içine tarçın katıp içiyorlardıı tarçın alıyomuş tatlı isteğinii deneyebilirsin istersenn...:KK34::KK34::KK34:

X