Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk

güzel olmuş liste:KK9:

selam kızlar bende karatayın kitabını aldım bu diyeti uygulamaya çalışıyorum...sporda yapıyorum
benide listeye eklerseniz sevinirim.birlikten kuvvet doğar dimi:)

mümkünse köy tavuğu makbul cnm bu beslenme şeklinde herşeyin doğal olması önemli olan.:KK34::KK34:
bezelyeyi önermiyor diye biliyorumm ama bazı arkadaşların menülerinde gördümm. zaten daha iyi bilen arkadaşlar yorum yaparlar:KK61::KK61:
tereyağ ve zeytin yağı cnm onlar da doğal olacakk soğuk sıkma olacak z.yağı. tereyağı da köy tere yağıı:KK52::KK52::KK52::KK52:

teşekkür ederim.peki soğuk sıkım ne demek?marketlerdeki zeytin yağları olmaz mı?peki fındık yağı konusunda ne deniyor?

sağol tatlım.muz ,yumurta kadar tok tutmuyor tabıı,zaten 1 tane yıyorum.12 de kesın acıkmıs oluyorum:KK1::KK1::KK1::KK1:yumurtalı gunlerımde uce dorde kadar rahat ac kalabılıyordum:26:baska bır care bulmalıyım ben.haşlanmıs et falan ı yesem acaba sabahları

kitapta köy tavugu yenmelı dıyor. bız bulamadıgımız zamanlarda market tavugu da yıyoruz .(hoca duymasın:KK1:)

bezelye hakkında bılgım yok,yenmıyordu galıba

sızma zeytınyagı,tereyağı,omega3 yanı balıkyagı en sağlıklı yağlar.bunlar kullanılmalı.ölçüsü yok,damak tadına göre ayarlıyorsun.

ne zaman baslıyorsun?:KK34:

teşekkürler.henüz kitabı okumayı bitirmedim bitirir bitirmez alış verişe gidip dolabı ona göre düzenlicem.ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum doğal şeyer bulmam zor markette ne varsa onlar o zaman tavuk yemeyeyim öyleyse.

hosgelsın aramıza:KK71:.nıvea dınamık sabahları nerden yapıyorsun,bir link var mı,arada yapmak ıstıyorum da değişiklik olsun diye:KK8::KK8::KK8:

canım ben netten indirdim.... link vermek yasak değil mi ? valla dün ilk kez yaptık bacak kaslarım karın üst kaslarım nasıl agrıyor anlatamam ama tatlı bir agrı yani sürekli esnetme hareketi yapmam gerekiyormuş hissi veriyor :))) teşekkür ederim saol sıcak karşılaman için

2. Öğün(Ogle):Ogle menum :1bardak ayran, bır tabak domates tava, bırkac yesıl bıber,bırkac kıvırcık,bır tutam maydanoz,5 cevız,3 kahverengı kaysı,bır cay kasıgı keten tohumu,bıraz pul bıber. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Yemekten sonrakı ruh halım: aksam yemegı yemeyecegım ıcın mutluyum.

Salata yapmak zaman alıyor,bu sekılde daha hızlı hazırlanıyor,yesıllıklerın vıtamın kaybı cabuk oluyor dogranınca .Tuketırken extra enerjı harcatacagı kesın.

Eklentiler

• $cts%20ogle%20yemeg%C4%B1.jpg
    $cts%20ogle%20yemeg%C4%B1.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 57
slm kızlar :KK64:
sabah yürüyüşe çıktım :KK66::KK66: dönüşte de fırına uğradım (yanlış anlamayın annem geldi onun için alıyorum) ekmek alırken sıcak sıcak haşhaşlı çörekler ıspanaklı patatesli börekler ... :KK52::KK52: mis gibi koktu fırından çıkarıp önüme attılar ama beni kandıramaadılar sadece bir ekmek alıp çıktım o da annem için :KK69::KK69:

neyse işte iradeli davrandım şimdilik
kahvaltımı geç yaptım 11 gibi klasik karatay kahvaltısıydı fazla lafa gerek yok şu saat oldu acıkmadım kahvaltı biraz geç yaptım bugün 2 öğün yeter bana :KK64::KK64:

sabah yürüyüşe çıktım :KK66::KK66: dönüşte de fırına uğradım (yanlış anlamayın annem geldi onun için alıyorum) ekmek alırken sıcak sıcak haşhaşlı çörekler ıspanaklı patatesli börekler ... :KK52::KK52: mis gibi koktu fırından çıkarıp önüme attılar ama beni kandıramaadılar sadece bir ekmek alıp çıktım o da annem için :KK69::KK69:

kahvaltımı geç yaptım 11 gibi klasik karatay kahvaltısıydı fazla lafa gerek yok şu saat oldu acıkmadım kahvaltı biraz geç yaptım bugün 2 öğün yeter bana :KK64::KK64:

OOo çok güzel olacak çok güzel kilolar gidecek.
Önemli olan hayır diyebilmek zaten değil mi?

ben niye yokum:KK43:(((
sıran geldiğinde liste yapmak istiyosan ekle kendini. ozaman her listede bulunursun

Gnde 1 mi, 2 mi yoksa hi mi - Hrriyet Salk

Yumurtayi gunde bire dusuruyorum. Yukaridaki link bugunku hurriyetten

çiftlik yumurtasını günde 2 tane yemek fazladır belki..
ama canan hoca doğal yumurta diyor. doğadaki herşey bedenimize en faydalı şekilde yaratılmış
ama biz tavukların dengesini bozuyoruz sonra yumurta sağlıksız oluyor.

kilo verme döneminde mutlaka 2 olmalı diyo hoca, sonra 1 e düşürülebilir.

karatay hocanın üstüne gidiyo şu anda diyet otoriteleri vs.
herşeyin doğalı diyor, düzeni bozuyor çünkü, bence bu da kasıtlı bi haber.
geçen gün doktorum programında yapılan gibi

tebriklerr canımm:KK19::KK19:
daha önümüze ne badireler çıkacak gramafoncummm iradeli olmalıyızzz:KK74::74
ve inanın bu irademizin ya da kendim için söyleyeyimm burda bulunmamızla kaynaklı olduğunu düşünüyorumm çünkü kendimizi birbirimize karşı sorumlu hissediyoruzz ben öyleyimm o yüzden ne yediklerimizi neye hayır diyebildiklerimizi burda paylaşmak çok motive ediyorr:KK9::KK9::KK9:

Salata yapmak zaman alıyor,bu sekılde daha hızlı hazırlanıyor,yesıllıklerın vıtamın kaybı cabuk oluyor dogranınca .Tuketırken extra enerjı harcatacagı kesın.

sevgili gül, domates tavası harikaa görünüyorrrrrrrrrr afiyet olsunn:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

X