Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. saphira
2. eski_bir_masal
3.ceylin1907
4.mattika
5.Objektif
6.loxandra
7.gul63
8.idealist33
9.profit
10.bfk
güzel olmuş liste
ben niye yokum(((
mümkünse köy tavuğu makbul cnm bu beslenme şeklinde herşeyin doğal olması önemli olan.
bezelyeyi önermiyor diye biliyorumm ama bazı arkadaşların menülerinde gördümm. zaten daha iyi bilen arkadaşlar yorum yaparlar
tereyağ ve zeytin yağı cnm onlar da doğal olacakk soğuk sıkma olacak z.yağı. tereyağı da köy tere yağıı
sağol tatlım.muz ,yumurta kadar tok tutmuyor tabıı,zaten 1 tane yıyorum.12 de kesın acıkmıs oluyorumyumurtalı gunlerımde uce dorde kadar rahat ac kalabılıyordum:26:baska bır care bulmalıyım ben.haşlanmıs et falan ı yesem acaba sabahları
kitapta köy tavugu yenmelı dıyor. bız bulamadıgımız zamanlarda market tavugu da yıyoruz .(hoca duymasın)
bezelye hakkında bılgım yok,yenmıyordu galıba
sızma zeytınyagı,tereyağı,omega3 yanı balıkyagı en sağlıklı yağlar.bunlar kullanılmalı.ölçüsü yok,damak tadına göre ayarlıyorsun.
ne zaman baslıyorsun?
hosgelsın aramıza.nıvea dınamık sabahları nerden yapıyorsun,bir link var mı,arada yapmak ıstıyorum da değişiklik olsun diye
9.profit(listeyapmayı öğretir vesonlarda liste yapmama müsade ederseniz bende varım)
ılk hosgeldın benden olsun.:71 :selam kızlar bende karatayın kitabını aldım bu diyeti uygulamaya çalışıyorum...sporda yapıyorum
benide listeye eklerseniz sevinirim.birlikten kuvvet doğar dimi:)
slm kızlar
sabah yürüyüşe çıktım dönüşte de fırına uğradım (yanlış anlamayın annem geldi onun için alıyorum) ekmek alırken sıcak sıcak haşhaşlı çörekler ıspanaklı patatesli börekler ... mis gibi koktu fırından çıkarıp önüme attılar ama beni kandıramaadılar sadece bir ekmek alıp çıktım o da annem için
neyse işte iradeli davrandım şimdilik
kahvaltımı geç yaptım 11 gibi klasik karatay kahvaltısıydı fazla lafa gerek yok şu saat oldu acıkmadım kahvaltı biraz geç yaptım bugün 2 öğün yeter bana
Gnde 1 mi, 2 mi yoksa hi mi - Hrriyet Salk
Yumurtayi gunde bire dusuruyorum. Yukaridaki link bugunku hurriyetten
2 bence yoksa kahvaltımız zayıf kalır acıkırız şimdilik 2 yiyelim ilerde 1 e düşürürüz
sıran geldiğinde liste yapmak istiyosan ekle kendini. ozaman her listede bulunursunben niye yokum(((
Gnde 1 mi, 2 mi yoksa hi mi - Hrriyet Salk
Yumurtayi gunde bire dusuruyorum. Yukaridaki link bugunku hurriyetten
slm kızlar
sabah yürüyüşe çıktım dönüşte de fırına uğradım (yanlış anlamayın annem geldi onun için alıyorum) ekmek alırken sıcak sıcak haşhaşlı çörekler ıspanaklı patatesli börekler ... mis gibi koktu fırından çıkarıp önüme attılar ama beni kandıramaadılar sadece bir ekmek alıp çıktım o da annem için
neyse işte iradeli davrandım şimdilik
kahvaltımı geç yaptım 11 gibi klasik karatay kahvaltısıydı fazla lafa gerek yok şu saat oldu acıkmadım kahvaltı biraz geç yaptım bugün 2 öğün yeter bana
Salata yapmak zaman alıyor,bu sekılde daha hızlı hazırlanıyor,yesıllıklerın vıtamın kaybı cabuk oluyor dogranınca .Tuketırken extra enerjı harcatacagı kesın.