selam kılıca burada ben dahil herkes kafasındaki soru işaretlerini kaldırıyor hatta herzaman bişeyler sorup öğrenmeli diye düşünüyorum elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize .sana alternatif sunmak istiyorum gerçi bu kitaptada var belki henüz kitabı bitirmemişsindir belki .kitapta menülerde sabah kahvaltısında tereyağlı omlet, pastırmalı yumurta,menemen (yumurtalı yapabilirsin normal olarak ) gibi alternatifler var ,eğerki kayısı kıvamında haşlanmış yumurtayı yiyemiyorsan bu örneklerden birini yapabilirsin ama tek şart yumurtaları ne olursa olsun çok pişirmiyeceksin kayısı kıvamını bu diyetle öğrendim ben,önceleri haşlama işini suya yumurtaları koyup öyle ocağa bırakırdım kaynayıp dururdu daha önce katı haşlardım yumurtayı (yanlış yaptığımı karatay hocamla anladım) ama şimdi suyun kaynamasını bekliyorum su kaynamaya başlayınca da 6-7 dakika haşlanmasını bekliyorum ocaktan alıp soğuk suya tutup haşlanmasını bitiriyorum aslında kayısı kıvamınada alıştım lezzetli geliyo bana artık hiç olmazsa bilinçli tüketiyorum yumurtayı artık bence yumurtayı yerken bunları düşünmelisin vücüdün daha sağlıklı besinler alıyor sayende ve bu diyetle istediklerini vücüdüna veriyorsun ,hatta dahası fazlalıklarını atabiliyosun :) bence hemen yumurtaya başlamalısın kılıca alışınca lezzetli olduklarını görüyosun zaten. sevgiler.....