- 26 Temmuz 2011
- 2.215
- 22
zeytının glısemık ındeksı sıfır en masum meyve, cok guzel anlatmıssınız.Bırde ramazandan sonra sekızden sonra bırsey yemezsenız tam cozulecegıne ınanıyorum.selam kılıca arkadaşım hastalığını tam bilmiyorum galiba kan şekeriyle ilgili ayrıntısını bilmiyorum ama eğerki ellerinde titreme halsizlik çarpıntın oluyorsa zeytin en güzel ilaçtır sabahları çok çok zeytin tüket ve acıktığında limon sıkılmış su iç istediğin kadar iç cevizde sana bulunmaz bir nimettir diye düşünüyorum .yada karatay hocamızın doktorlar sitesi diye bir site var orada hastalığınla ilgili sorular yöneltebilirsin ama şundan eminimki karatay diyetiyle istediğin sonuçları alacaksın canım hatta rahatsızlığından eser bile kalmayacak diye düşünüyorum çünkü böyle örnekler var karatay diyetiyle bir sürü rahatsızlığından kurtulan insanların örneklerini okuyabilirsin kitabının arka sayyfasında bile var hoşcakal.
Cunku doktor da kendıne yaptıgı testı goSterımıs,sekızden sonra lahana yemesıne ragmen ertesı gun aclık sekerı cok yuksek cıkmıs ellerı tıtremıstır muhtemelen...Ramazanda boyle bırsey yasamıyorum cunku zaten zıhnım yıllardır oruca formatlı.