canım 5 kilo gitmiş olsaydı belki de kaslarından gidecekti o 2 kilo.hem herkesin kilo verme hızı bir değil,ayrıca yasa da baglı,ben 10 sene once cok daha rahat kilo verırdım,zaman gectıkce yavaslıyor metabolizma ve kilo verme hızımız düşüyor.benim tam 1 ay oldu hiç kaçamak yapmamıstım bu hafta sadece 1 ogunde yaptım ve sonuc ,2 gun geçti hala +300 gr dayım.bence emeklerini boşa harcama,çok üzülüyor insan sonradan.canın cok ıstedıyse küçük bir parca bitter çikolata yanındada 1 avuc cevız yersen,hem nefsını törpülemiş,hem de ınsülini fırlatmamıs olursun
TESEKKUR EDERIM bı sasrsıldım ufakda bı hata yaptım ama kendımce telafı ettım hatayı sımdı suyumu aldım ısımın basına gectım kaldıgım yerden devam bu hafta duzenlı yuruyus eklemeye karar verdım bırde bıraz porsıyonlarımı kucultucem sanırrım serbest dıye fazla abarttım porsıyon kısmını bırde b dıyetle yapabılecegım met hızlandırıcı bırseyler arstırıcam kadınlar klubundde boyle bı topık var sanırım elma sırkesı bal la dıyet yapmadan kılo verenler belkı onu ıllave ederım
elımde saf bal var yanı seker yemeyen balıkların yaptıgı baldan bundan yarım cay kasıgı alsam tolere ederım sarnırım