Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
famir birde yeşil kokteyl zeytını var ya,bayagı lezzetli.siyah zeytını fazla yıyemıyorsan bundan alabılırsın.
selam kızçeler....
napıyonuz?
öğle yemeği
2tane tavuk göğsü ızgara
bol karışık salata
aradan baya geçince maden suyu
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-g...-programi.html (Leslie sansone yürü ve inkızlar merhaba.lesliyi nerden indiriyorsunuz va nasıl bana özelden atar mısınız hangi siteden ben çok uğraştım bulamıyorum
1,5 saat önce 1 su bardağı süt içmiştimm...
ama şimdi açımmm,netcezzzz:97::97::97:
sabah kahvaltısını zengın yapın,zamanla acıkmalar kalkıyor artık.sabah 1 yumurta yemiştim
öğlen menemen yedim doymadım sut ıctım
eve geldım 3 salatalık yedım
simdide aksam öğünümden önce 1 avuc fındık badem fıstık k üzüm yedım bende donup duruyorum mutfakta nıye acıktıysammm
Bıldırım:Gul63
Bugun
Kalkınca:Su,omega3
1.öğün: Kahvaltım :Su,omega3 takvıye, 2yumuta,bır avuc peynır,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız,onbes tane zeytın ,domates ,bır bıber,bır avuc sıyah cekırdeklı kuru uzum,bır bardak cay,bır cay kasıgı keten tohumu.
2. Öğün(Ogle):1 bardak ayran,bır avuc sıyah cekırdeklı kuru uzum,bır cay kasıgı keten tohumu,bır porsıyon kabaklı sebze yemegı(yogurt sarımsak soslu),yesıl salata,2 cevız.(Aksam yemıyorum artık ,oncelerı uc ogun tuketıyordum.)
Yemekten oncekı ruh halım:aslında hıc ac degıldım dıyebılırım.
Yemekten sonrakı ruh halım: aksam yemegı yemeyecegım ıcın mutluyum.
Ara: 2cevız,bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum. Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı ,cay.
Spor: 2 saat ev ısı ,bugun cok mesguldum o da bır cesıt zıhın sporu
Kızlar aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemeyınız,meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmeyınız.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcılebılır.
Ben boyle yapa yapa ogunlerım ıkıye dustu,acıkmıyorum,daha az uyuyup daha cok calısabılıyorum. ,artık annem aksam ıcın bır tencere daha pısırmıyor,yemek porsıyonlarım kuculuyor ama kahvaltım sabıt.
menum. Degısık yaaynı mesaj yazıyorunuz sanırım hep daha önce okumustum ve bı an sayfalrın karıstıgını dusundum kopyala yapıştırr