Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.öğün: 2 yumurta,domates,1 kase yogurt,peynir,8 zytin,1çb ceviz
ara yok
2.öğün akşam:kıymalı sote.salata
kızlar canım pudingli bisküvili tatlı çekiyor.bugün misafir vardı hiç birini yemedim ama gözüm kaldı
BU diyetle kilo alan varmı bugun 5. gunum ve ben galiba kilo alıyorum .
anlamıyorum 3 ogun yıyorum 8 den sonra bırsey yemiyorum bol su içiyorum .
ekmek un sekker yok . kuru yemişin kavrulmuşunu yiyorum sadece daha tazesini alamadım .
acıkmıyım diye azıcık yagca zengin yiorum acaba ondanmı.
tereyag falan oh mis gibi .
acil bilenlerden cevap.
1 kilo falan fazlayım tartıda
hiçbir şeyi çok fazla tüketmemek gerekiyor tabi...
spor yapıyor musunuz?
surekli yürüyen biriryim yine yuruyorum çarşyıya pazara giderken hep yürüyorum .
evde zaten iş hiç bitmiyor daha dün cam falan sildim.
toptan haraketsiz degilm yani.
anlamıyorum top gibi gobegim oldu .
anlamıyorum yokmu benim gibisi
surekli yürüyen biriryim yine yuruyorum çarşyıya pazara giderken hep yürüyorum .
evde zaten iş hiç bitmiyor daha dün cam falan sildim.
toptan haraketsiz degilm yani.
anlamıyorum top gibi gobegim oldu .
anlamıyorum yokmu benim gibisi
yardım edin şişiyorum
bu gunkü mönüm
2 yumurta tereyaglı peynirli otlu omlet
sütlü kahve
1 avuç badem fındık ceviz saat 7
saat 10 da süt
saat 2 de zy.lı taze fasulye cacık azıcıkta kuzu kavurma ceviz badem fındık
arada biraz ceviz arkadaşım geldide onunla kıtırdattım azıcık 1 avuç kadar
akşam barbunya cacık 1 kepçe dügün çorbası
selam gençlik,kaHVALTIDA yine dünyayı yedim doymuyorum,bu diyeti kilo alarak bitiren tek insan olacağım ben galiba
spor yapmıyorum günlük hareketlisüt ürünlerı yaglı tuketılırse kılo yapar...yagsız mı acaba tuketıyosun....
sabah yumurtanda tereyağını ne kadar kullanıyorsun? sütlü kahvene şeker kullanıyor musun?kuru yemişin tuzlu mu?bir de tükettiğin kuru yemiş fazla geldi bana.her öğünde yemişsin,neticede onlarda yağlı,fazlası kilo yapar,ara öğün yapma.düğün çorbası unlu muydu?t.fasulyede şeker var mıydı?tabi kilo alman 1 günlük menüyle olmaz,bu diyet uygun şekilde bslenmiyorsan ve sürekli öyle yapıyorsan,kilo alabilirsin.yardım edin şişiyorum
bu gunkü mönüm
2 yumurta tereyaglı peynirli otlu omlet
sütlü kahve
1 avuç badem fındık ceviz saat 7
saat 10 da süt
saat 2 de zy.lı taze fasulye cacık azıcıkta kuzu kavurma ceviz badem fındık
arada biraz ceviz arkadaşım geldide onunla kıtırdattım azıcık 1 avuç kadar
akşam barbunya cacık 1 kepçe dügün çorbası
menümü bildiriyorum:
KAHVALTI:
2yumurta ile sucuklu omlet
domates
salatalık
fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
küçük bir porsiyon pilav
AKŞAM YEMEĞİ:
mercimek çorbası
yoğurt
iyi geceleeeeeeeeeer:93::93::93:
link gönderen saphira ve gül teşekkür ederim.kızlar ben bugün fena acıktım 5 günüm ilk defa böyle oldu suyu az içiyorum bugün vücut ödem yaptı ağrılarım başladı.inşallah düzelirim.
menüm.sabah 2 yumurta peynir zeytin domates çay
öğle ıspanak 1 koca kavanoz ayran tuzsuz yanına biber
akşam 1 tabak barbunya
sonra 8 den önce tulum peyniri ve az kaşar peynir.
çayla beraber peyniri çok severim ben yedim doymak bilmeden eşimde hayretle seyretti neyseki elimden almadı.
sabah yumurtanda tereyağını ne kadar kullanıyorsun? sütlü kahvene şeker kullanıyor musun?kuru yemişin tuzlu mu?bir de tükettiğin kuru yemiş fazla geldi bana.her öğünde yemişsin,neticede onlarda yağlı,fazlası kilo yapar,ara öğün yapma.düğün çorbası unlu muydu?t.fasulyede şeker var mıydı?tabi kilo alman 1 günlük menüyle olmaz,bu diyet uygun şekilde bslenmiyorsan ve sürekli öyle yapıyorsan,kilo alabilirsin.
afiyet olsun canım ama sucuk?pilav?
sabah yumurtanda tereyağını ne kadar kullanıyorsun? sütlü kahvene şeker kullanıyor musun?kuru yemişin tuzlu mu?bir de tükettiğin kuru yemiş fazla geldi bana.her öğünde yemişsin,neticede onlarda yağlı,fazlası kilo yapar,ara öğün yapma.düğün çorbası unlu muydu?t.fasulyede şeker var mıydı?tabi kilo alman 1 günlük menüyle olmaz,bu diyet uygun şekilde bslenmiyorsan ve sürekli öyle yapıyorsan,kilo alabilirsin.
afiyet olsun canım ama sucuk?pilav?
BU diyetle kilo alan varmı bugun 5. gunum ve ben galiba kilo alıyorum .
anlamıyorum 3 ogun yıyorum 8 den sonra bırsey yemiyorum bol su içiyorum .
ekmek un sekker yok . kuru yemişin kavrulmuşunu yiyorum sadece daha tazesini alamadım .
acıkmıyım diye azıcık yagca zengin yiorum acaba ondanmı.
tereyag falan oh mis gibi .
acil bilenlerden cevap.
1 kilo falan fazlayım tartıda