Herkesın boyle bır donemı olabılıyor ya uzulmeyın bence ,hem cok da bozmus sayılmazsınız kurallarını bu dıyetın,afıyet olsun,hem keyıflı bırgun olmustur mutlaka.
evet evet çok keyifliydi.15 gün sonrasını iple çekiyorum ama bu kez ben kısır veya tavuklu salata filan yapıp götüreyim diyorum,en azından daha sağlıklı bir besinle karnımı doyurup,diğerlerinden de tadımlık yerim
Her turlu lıght urun kullanımı sakıncalı hoca ızın vermıyor,hazır granullu kahveler bıle hazır gıda kapsamına gırıyor ve cok zararlıymıslar,tatlandırıcılar da zararlı.
evet canım öyleymiş ben de düne kadar hiç tatlandırıcı kullanmadım.Benim için kilo vermek daha öncelikli ,sağlıklı beslenmektense, işin gerçeği!istediğim kiloma ulaştıktan sonra sağlıklı beslenme kısmını düşünmek istiyorum ama tamamen de bırakmak değil tabiki bu,sağlıklı beslenmeyi.mesela bu sabah da 2 bardak çayımı tatlandırıcılı içtim.nasıl hoşuma gitti,nasıl özlemişim çayı.alışamadım tamamen şekersiz çaya.şu steviayı denemek isyiuorum yine de,tatlandırıcıdansa,doğal bir btiki olduğu için
ohhhh kankamm göturmussun valla pastaları boreklerı,3 hafta sonra ilk kaçamak ama sağlam kaçamak olmus
afiyet olsun.bu hafta tartıya yansıyan sonuc dısında acıkma durumun nasıl olacak onu merak edıyorum ben,bizimle paylasırmısın ilerleyen günlerde.ona gore karar vercem kaçamak yapıp yapmamaya
stevıayı duymadım, ama doktorlar sıtesıne hocanın adiyla girip soru sorabılırsınız.kendısı cevaplıyor.en dogru bılgıyı ordan almıs oluruz.
valla götürdüm kanka
valla açıkçası gece 1 de filan biraz acıkmıştım.sabah kalktığımda da baya aç uyandım.normal bir şekilde diyetime uygun kahvaltımı yaptım.biraz geç bir kahvaltı oldu 11 i geçiyordu tahminimce.şu saatlerde biraz biraz acıktım sanki ama yemesem de olur gibi bir his var bir taraftan da
canım 15 günde bir bu kaçamakları yapıcam ben.bu şekilde uzun vadede diyetimi devam ettiricem ve mutlu olucam.millet bu ödül olayını haftada 1 yapıyor.bizim gün olayımız bazen 3 hafta olabiliyor arası,müsait değilsek vs.. bazen 1 ayı bile bulan aralar olabilir
Krıstal saydam kaya tuzundan buldum,tursu tuzu dıye bılıyor bakkal.Tuz konusu cok onemlı,loxandra sorsanız hacaya canım ya,daha ıyı hıssettım bu tuzla,cunku dıger normal yemek tuzları vucutta odeme ve mıneral kaybına sebep oluyormus.
o turşuluk tuzlardan bende de var ama hiç bir zaman doğal mineralli kristal kaya tuzuyla bir olduğunu düşünmüyorum.tabi yine de hocaya sormakta fayda var
herkes pahalı dıyor krıstal kaya tuzu ıcın,yarım kilosu 15 tl,onla nasıl tursu kurulur ki çok pahalıya gelir?:26:
canım,benim sipariş ettiğim yarım kg su 16 TL
hosgeldınnn.
sakatat cok sağlıklı,sevıyorsanız bol bol yıyın.ben ıskembe dısındakıleri yıyemıyorum maalesef,onun da temızını nerden bulacağım
marketlerde tertemiz,paketli olarak bulabilirsin canım
Ben kaya tuzu dıye sordum bakkal a,baktım tuz krıstal gıbı tanelı zaten,bol mınerallı,eskısehırlı bır marka buldum,daha onceden aldıgım denız tuzu olan degırmenlı tuzlugu bosaltıp ıcıne bundan doldurdum,fıyatı cok uygun 2 YTL cıvarı, pakette 2Kg kadar tuz var..
ben de öyle bir paketi 2-3 TL gibi bir paraya almıştım.3 kg.turşu vs.. ye kullanıyorum
canım tüm zayıflama gruplarında durum böyle.loxi çok güzel açıklamış
70: