hadi bakalım pepetom 24 eylülde basladın,kayıtlara gecıyorum bunu
kaçamak yapmak yok,insülin direnci kırılana kadar,24 eylül deyınce 24 kasım geldı aklıma,bakalım ogretmenler gunune kadar kaç kılo verceksın,2 ay var,ben ogun aralarında bır nevı oruc gıbı hissediyorum kendımı artık,azgıma bır sey atmaya korkuyorum,cocuklara yemek hazırlarken falan elime bulasıyor bazen agzıma goturecekken vazgecıyorum orucum bozulcakmıs gıbı
hepimizin göznün onune geliyor canım o gozlemeler ,borekler tatlılar,bir de ben ne zorum varsa
bayramın 1 . gunu basladım,düsün artık ımtıhanımı değil tatlı ,ikram edilen bayram cıkolatalarından bıle yemedım(,alıp ogluma yedırdım,çaktırmadan)kendımı cok zorlamadım da,zaten yemeklerle karnımı ıyıce doyurdugum ıcın tatlıya ıhtıyac kalmıyordu,buraya tayınımız yenı cıktı bılıyorsun,her gittiğimiz yerde tatlı meyve mutlaka oluyor,dunku akşam yemegınden sonra baklava getırdıler,ogluma kızıma yedırdım,hatta kızım 10 aylık daha,ona elimle ufaltarak verdım,elime bulasan serbetı bıle yemedım,(içim bıraz gıttı,ne yalan soyleyeyım
)demek ıstedıgım hepimizin karsısına çıkıyor böyle çeldiriciler,ama ben 1 lokma tadına bakayım dıye tüm ıkram edılenlerden yeseydım,diyet denen bır sey kalmazdı,kesin kararlı olursan dayanabılıyorsun,illa kaçamak yapacaksan diyette olan seylerle yap(regl donemınde 2 defa tahın helvası yemıstım mesela,hem kilo vermemı engellemedı hem de bagırsaklarımı cok calısıtırdı,ogle saatlerınde yemıstım,yakmaya da fırsat olmustur heralde
)
isteyınce oluyor canım,burdan bır arkadasımız (idealist33 tu sanırım:26:) o da ogretmen senın gıbı,daha diyetın ılk gununde velisi dumanı tuten 1 tepsi borek getırmıs,o da zaafı olmasına ragmen 1 lokma almamıs.
senın bugun o gozlemelerı yememen de buyuk basarı,hem ılk gun ,hem de temızlık yaptıgın ,yoruldugun halde yemedın,tebrik edıyorum senı arkadasım,devamı da gelcek ıns.
bugunku menun guzel,meyveyı bıraz fazla yemıssın ama zaten kitabın gelcek yarın,onu okuduktan sonra uyarmaya gerek kalmayacak kendın ayarlarsın menulerını,diyetın mantıgını kavradıktan sonra cok kolay,gazan mübarek olsun tatlımm
:13:
sporun ıcın ayrıca tebrıkler
araba kullanmayı becerdım,ankarada bayagı bır kullanıyordum ,şimdi ilçeye geldik ya,burası cok kucuk 100 m caddesi var zaten ihtiyac olmuyor,ile giderken de 2 seritli yol gidiş geliş,kamyonları falan sollamak gerekıyor,karsıdan araba gelme ıhtımalı var,o kadar guvenmıyorum daha kendıme,buraya gelince bıraz sekteye ugradı anlayacagın,yıne de sakın yerlerde kullanıyorum
,seviyorum,zevkli bısey araba kullanmak