Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsunnn..bugunku menüm.
sabah:3 gunkurusu kayısı
2/3 brd tuzsuz yerfıstıgı
ogle:1 porsiyon doner
1 kase yogurt
2 erik
1 minik şeftali
akşam:2 kase kadar yogurt
5 kuru kayısı
bugunku menumu hc begenmedım.gec kalktım evde yumurta yoktu,kahvaltı yapamadım,oglen salata bıle hazırlayamadım,koy tavugu akşam gekdi,pişirene kadar saat 8 i gecti,onu da yıyemedım,boyle sacma sapan, ama neyse ki hafif bir menu oldu.
şimdi elmalı tarcınlı cay ıcıyorum ama ,kokusu bıle keyıflendırmeye yetıyor beni
haklı çocuk
ben çocukluğumdan beri o kadar hastalanırdım ki,hep nane-limonla ve antibiyotiklerle geçti hayatım.Şimdi maşallah hast birinden virüs bulaşmadığı sürece hastalanmıyorum işte bu hastalanıp nane-limon içtiğim zamanlardan (annem tarafından zorla içirilen) kalma o tat geliyor ,y.çaya limon sıktığımda,ve anında midem bulanıyor.çünkü nane-limonun bende etkisi 2-3 yudum içinde istifradır,çok afedersiniz.ancak kendinden limonlu y.çay aldım,limonun kabuğunun acılığı var çayda.doğadan marka limonlu yeşil çay.memnun kalmadım tad olarak,kimseye de tavsiye etmiyorum.ancak ben kabuk tarçın koyuyorum y.çaya,hem insülinimi dengeliyor hem de kokusuyla avunuyorum
sağol cimicimmmslm arkadaşlar bugün saba tümer 'in konuğu dr.canan karatay evde olanlar veya netten izleyebilecek olanlara duyrulur.show tv de.
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92:selam arkadaşlar..
bu sabah yumurta yemedim, hatta ekmek ve tahin pekmez yedim :18:
hepsi doğal üründü onunla teselli ediyorum kendimi
ama yumurta midemi bulandırıyodu bikaç gün ara vereyim dedim
akşam da üzüm yemiştim:83:
ama tartıda güzel bi sonuç gördüm bugün, spor yaptığım günler inmiyo tartı aşağıya
ben de cumadan çarşambaya kadar spor yapıyorum
2-3 gün spor yapmayınca gidiyo kilolar.
yağlar hemen yansımıyomuş tartıya ondan heralde
bir de kaslanıyorum sanırım spor yaptıkça
dogru bır tespıt olabılır cunku bende 1 haftadır yuruyus yapmaya calısıyorum ve o zamndan berı tartı dusmek yerıne cıkmaya basladı tabı salıdan sonra tartılmayı bıraktım ne durumda yarın gorucezselam arkadaşlar..
bu sabah yumurta yemedim, hatta ekmek ve tahin pekmez yedim :18:
hepsi doğal üründü onunla teselli ediyorum kendimi
ama yumurta midemi bulandırıyodu bikaç gün ara vereyim dedim
akşam da üzüm yemiştim:83:
ama tartıda güzel bi sonuç gördüm bugün, spor yaptığım günler inmiyo tartı aşağıya
ben de cumadan çarşambaya kadar spor yapıyorum
2-3 gün spor yapmayınca gidiyo kilolar.
yağlar hemen yansımıyomuş tartıya ondan heralde
bir de kaslanıyorum sanırım spor yaptıkça
günaydın kzılar....
dünkü menümm toptan sizlerle....
sabah
2 yumurta
1 avuç beyaz peynir
1 çay kaşığı teryağdan omlet.
4 zeytin
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem-ceviz.
öğle
1 porsiyon iskender(pidesiz)
3-4 yk yoğurt
1 maden suyu
2 mürdüm eriği
ara
10-15 adet izmir üzümü(yanımda çalışan arkadaş kızarmış ekmek,meyve,haşlanmışş taze patates getirip duruyorr,çok da iyi niyetli bir kadınn azcık alayım kırılmasın diye diye yiyip duruyorum:26:)
akşam
1 kase zeytinyağlı taze fasülye
salata
1 çay bardağı fındık-fıstık-ceviz-badem
1 çay bardağı tuzsuz çekirdek
2 mürdüm eriği
günlerdir kilom aynı...
1 grm vermedim
slm arkadaşlar bugün saba tümer 'in konuğu dr.canan karatay evde olanlar veya netten izleyebilecek olanlara duyrulur.show tv de.
anam sen de vur dedik öldürdünkuruyemıs gunde 1 cay brd. olacak,sen 3 cay brd yemıssın.arada uzum var,ee bide kilo veremedım dıyorsun.:26:
7 otlu çayımı içiyorum...
1 lt suyum bittii(sular içilsinn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr)
zamanla azaltırımm..
ekmeksizlik başıma vuruyor zatenn
10 tane üzümden dolayımı kilo veremiyorum yanii...
eskiden daha fazlasını yerdim ama kiloda veriyodum yanii..
1-2 hafta daha devam edeyimmm,bakalımm olmazsa eski düzene devam edicem ben...
olmuyo böleeee