- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünkü menüm:
maydonoz-limon kürü
kahvaltı:
2 yumurt+50 gr kaşar+bir parça tereyağ ile omlet
9 ad. tuzu alınmış zeytin
½ hamburger ekmeği (kızım tostunun yarısını bıraktı.dayanamdım kokusuna.normalde yemem)
1 şeftali
1 fincan yeşil çay
öğlen:
3 ad. biber dolması+1 ad. patlıcan dolması (azıcık bulgur,kıyma ve sebzeyle hazırladım içini)
bir kaç çatal krem peynir (yoğurt kalmamış,onun yerine)
akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırılmış 1 kase yoğurt
1 avuç kadar badem-ceviz-fındık
su:şimdiye kadar 2 Lt yatana kadar devam + 2 yeşil çay+1 siyah çay birazdan 1 yeşil çay daha içicem
spor yapma imkanım olmadı... bol bol yurudum.. gunluk ortalama 2 saatten fazla yuruyordum.. yakın mesafelerın hiç bırınde otobuse bınmedım.. bazen bır kaç durak önce inip özellıkle yururdumm.. dişarda açıkınca kefir içtım... kefirin çok faydasını gördum.. bagırsakları rahatlatıyordu.. ısrarla tavsıye ederım kefiri.. kızıma bile içiriyorum ben
Benim babam her şeyin doğalını yemeye çalışır ama yıllardır bu böyle.
Sucuğu da kendimiz yapardık ama sadece doldurma kısmını hatırlıyorum isterseniz öğrenebilirim.
Ben öğrenciyim, farklı şehirdeyim.
Yiyecek göndermeyin derdim bu seneye kadar ama bakalım bu kış ne olacak.
sabah:1 haşlanmış yumurta,bir yağda yumurta,biraz hellim peyniri,zeytinyağlı soğanlı domatesli salata,biraz badem bir ceviz,siyah çay,incir(5-6 tane yedim galiba,en sevdiğim meyve,makbul olmadığını biliyorum ama zaten mevsimi geçmek üzere)
öğlen:3 biber dolması ,yoğurt
akşam yok,öğlen yemeği 4'e kayınca acıkmadım
su:1 litre
spor:yok,bikaç saat evişi
kefiri markette satılanlardan mı alıp içtin, hangi marka?
doğal mıdır acaba diye düşündüm almadım geçen gün
şu kefiri hiç sevemedim ve içemedim.çok faydalıymış halbuki :S
sütle ayran karışımı gibi geliyor bana tadı
ogrenırsen sevınırım canım,inş. kolay bırseydır.
ben senın yerınde olsam her hafta 1 kolı ısterdım heralde
Haklısınız, ben de hiç sevmedim ama günde bir fincan içmeye çalışıyorum, limon kabuğu koyuyorum bir de demlendikten sonra içine çeyrek limon sıkıyorum. Kısacası limonu hatırına içebiliyorum y.çayı. Gerçekten vücudun su dengesi bozulunca çok ciddi rahatsızlıklara sebebiyet veriyormuş ileri yaşlarda, tün iç organları yıpratıyormuş, böbrek rahatsızlığı, karaciğer raharsızlığı vs... gibi. Bir de kendinize haksızlık etmeyiniz, unutkanlığınız kafanızın yoğunluğundan da kaynaklanıyor olabilir.teşekkür ederim zelisce
ben de yeşil çayı hep günde 3 fincan diye okuyorum ondan 3 tane içmeye çalışıyorum.hiç de sevmiyorum ayrıca ama işte antioksidan
maydonoz kürüne pazartesi başladım.tarifi sizden mi almıştım,omega 3 bana şart,korkunç unutkanım
haklı çocukben dun ıcerken oglum da ıstedı,bir yudum aldı,'AYRAN ACI MI' DEDİ,yok oğlum güzel dedim ,ama begenmedı o da,1 yudum daha ıcıp bıraktı
Haklısınız, ben de hiç sevmedim ama günde bir fincan içmeye çalışıyorum, limon kabuğu koyuyorum bir de demlendikten sonra içine çeyrek limon sıkıyorum. Kısacası limonu hatırına içebiliyorum y.çayı. Gerçekten vücudun su dengesi bozulunca çok ciddi rahatsızlıklara sebebiyet veriyormuş ileri yaşlarda, tün iç organları yıpratıyormuş, böbrek rahatsızlığı, karaciğer raharsızlığı vs... gibi. Bir de kendinize haksızlık etmeyiniz, unutkanlığınız kafanızın yoğunluğundan da kaynaklanıyor olabilir.
kefiri markette satılanlardan mı alıp içtin, hangi marka?
doğal mıdır acaba diye düşündüm almadım geçen gün
meyve sınırlı tuketılıyor az mıktarda,hatta ben kuru meyve harıc yemıyorum,zaten bıberde bıle C vıtamını var,meyve seker demek zaten vucutlarda yag olarak stoklular,meyveyı kesmek hızlandırıyor ısı,zaten tum dıyetlerı sekteye meyve ugratıyordur bence,bu dıyet acıkma olgusunu ortadan kaldırıyor zamanla ınanın sımdı normale dondum ,muhtesem bır duygu oyle gun boyu yemek dusunmuyor ınsan,cok memnun kalcaksınız ,bıraz sabır,hayatım degıstı ya ,adamın bırı depremde onbesgun enkaz altında sadece ıdrarını ıcerek yasamıstı,tabı sımdı yapmıyordur aynı seyı,ıste bende ayda tukettıgım 45ekmegın,15 kıllo meyvenın,90 cıkolatanın,30 tabak pılavın vucudumda yaptıgıgı sesız depremın yarattıgı enkazının altında yasıyordum adeta,ancak ogrenebıldım araya araya,ben bu yasa geldım boyle guzel bır dıyet daha gormedım,ınanın cok fazla hareket etmeden bıle gıdıyor kılolar,agrı sızı kalmıyor vucutta.
3 marka da sadede.. ben altınkılınç olanı alıyorum..
aslında bende içmezdım.. sonra bır başladım.. başlayış, o başlayış