- 11 Aralık 2010
- 27
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı ıncır tatlısının tarıfını hoca kıtabında vermıs.tek farkı ıncırler haslanmıyor.üstüne kaynar su dokulup yumusaması sağlanıyor.sonrası aynı
ben yaparsam bol bol yerım ama,en ıyısı yapmayayım.kılo verdıkten sonra belki
karatay diyeti ile ne kadar verdiniz? bende bu diyeti yapmak istiyorum ama kilo verememekten korkuyorum..çok kalorili bir diyete benziyor..
günaydınnn arkadaşlarrrr
ben bu dieette zayıflayamamaktan korkuyorum...çok fazla şey yiyormuşum gibi geliyor..kuruyemişler falan...haftada ne kadar veriyorsunuz?
bilemiyorum ki tatlışım.loxandraya söyleyelim sorsun kankisi Karatay hocayaAhh bir uyuyabilsem, büyk bir uyku problemi yaşıyorum.
bu akşam baya sıkıntılıyım.
Tatlandırıcı ne kadar doğal acaba içindekilere bakmak lazım aslında
arkadaşlar peynirli omleti nasıl yapıyorsunuz..yumurtalar karışacak mı beyazı ve sarııs bunun önemi varmı?kısaca anlatabilirmisiniz..
bu arada dün akşam 9 gibi bir kupa süta 1 çay kaşıı türk kahvesi ile pişi,rdim ve tadı çok hoşuma gitti beni çok tok tuttu..ve bebişime süt oldu:))
Ah su regl donemındekı progesteron hormonu ,nasıl da stres yapıyor kızlar eskı masal ısımlı arkadas ta cıbıldak fotograflarını koymus avatarına ,bu donemde ısvıcre de suc ıslese hatunlar hafıfletıcı nedenlerden sayılıyor,masalsım nane ye tam bır agrı kesıcı. bu da gecer uzulme
taze kasar yenebılıyor,hocaya sorulmus daha once
9:
selam hanımlar:82: ,taze üyeyim,sırf şu diyetin hatırına üye oldum,daha evvel girer muhabbetlerinizi okurdum,baktım muhabbet güzel eksik kalmiyim dedim,karatay diyeti kitabını okudum ama biraz ütopik geldi ilk başta yok canım ekmeksiz kahvaltı olur mu hiç yapılamaz heralde derken bu başlığı gördüm,e oluyormuş demek diyerek dün sabah bolca yumurtamı haşladım (kaysı olsun diye 2 kere haşladım fakat gene de rafadana yakındı)çocuklar ve eşim yüzüne bakmayınca kaldımmı 4 yumurtayla başbaşa ziyan olmasın diye dördünü de yidim ve karatay diyetine hızlı bir giriş yaptım,Allah sonumu hayretsin,akşama da az bulgur çok kıyma ve yeşillikle yaptığım dolmadan yidim,sanırım yapılmayacak herşeyi en baştan yaptım,eeee nerden başlıyoruz
(smiley panosuna bayıldım bu arada ,çok çılgın)