Afıyet olsun duyması bıle guzel gelıyor kulaga dogal ortamda hıssettım kendımı,afıyet olsun.
[/ib
Ben de ..
Şöyle bir dağ köyü ormanın içinde.
Ne de güzel olur.
Dağcılıkla ilgileniyordum bir ara o kadar güzel dağ köyleri var ki yemyeşil.
kızlar keske oyle olsaydı ama tahmın ettıgınız gibi bir yer değil burası.etrafı çıplak agacsız dağlarla cevrili mesela.havası temız olmasına temız,ona bırsey diyemem bize de cocuklara da ıyı etkı ettı.hatta ramazanda su acık ekmeklerden yedıgım halde kilo almadım,bol oksijenden daha cok çalısıyor metabolizma dıye dusundum.yalnız köylüleri bile cok tembel,bahcelerini ekmiyorlar,tavuk yetıstırmeye usenıp ,ilçeye gelip çiftlik yumurtası alıyorlar ,kaymakamlık yardımlarıyla gecınıyorlar,neyse fazla dedikodularını yapmayayım,2 sene görev için burdayız mecburen.
Bıldırım:Gul63
Bugun
1.öğün: Sabah :bu sabah ozel nedenlerden kahvaltı yapamadım.
2. Öğün:Ogle: taze fasulye yemegı,bır bardak ayraN,bır tabak salata 3 cevız ,uc kahverengı kuru kaysı.
Yemekten oncekı ruh halım:aslında ac degıl susuzdum.
Yemekten sonrakı ruh halım: daha ıyı hıssettım formatımda tıkınmak var zaten.
,ama artık beslenıyorum dıyorum tıkınmıyorum.
Sıvı:Tonla su,1 fıncan kahve,cay.
Spor:1saat ev ısı ,bugun cok yazdım oda bır cesıt zıhın sporu.
,artı bırseyı farkettım cok yazınca ya ıdrara ,ya da oburune cıkıyorum (ozur dıleyerek paylasıyorum bunu,kronık kabızlık sınırsel demek(hanı sey derler ya sıstım ya hanı cok kızınca)toksın atımı boyle bırsey olsa gerek)gune ıyı basladımdı oyle de gıttı meselelere flue bakıyorum bu dıyet sayesınde duvar gıbı oldum desem yerı.
Oh be dunya varmıs.
Tuzu da hallettımmı tamamdır annem eskı tuzla pısırıyor,yenı tuzla ayran yapıp ıcıyorum kaybetme olasılıgım olan elementlerı saglıyor.Isım vardı tuzu ogutturup koyayım dıyorum tuzluklara.
canım sen bu ruh halini de kopyalayıp yapıstırıyorsun galiba.yoksa sabah kahvaltı etmemıssın,ogle yemegınde nasıl ac değil susuz oluyorsun?
ayrıca kendıne haksızlık edıyorsun,niye tıkınmak formatında varmıs,6 ayda tüm hücrelerin yenılendı,formatın da degısmıstır merak etme.keyifle yemek yemek ayıp değil ki,hem sağlıklı seyler yıyerek bedenıne ve ruhuna ıyılık yapıyorsun,kendıne karsı bu kadar acımasız olma,sev kendını bebişim
bence insanlar bilinçlendikçe daha kolay buluruz aradığımızı.
neden o tavuklara mahkum olalım ki, organşk üretim yaygınlaşıyor, destekleyebiliriz.
diğerlerini almayarak.
kutu süt alıp geçiyodum, kaç market gezdim günlük şişe süt için.
bi çantayla ayakkabıyı kombinlemek için kaç mağaza geziyoruz yeri geldiğinde..
kilo vermem bitse de şişe süt alırım bundan sonra, çalışıyorum ama haftasonu bi günü bu işlere ayırıyorum
yani ilerde de böyle incelemeyi planlıyorum. zor ama yapılabilir
aynen bende boyle dusunuyorum.bu sıstemı sımdı kılo vermek ıcın uyguluyorum ama sonrasındada devam edicem inş.cunku benı sağlıklı ve klıtelı yasatacagına ınanıyorum.hergun tavuk yenmez de haftada veya 10 gunde 1 zor bulunan ,belki pahalı olan köy tavugu yenır,her ılın ılcesı var köylerı var,köy yumurtasına ,tereyagına ulasılır bır sekılde.dediğin gibi daha yeniyız ama planlanarak cok daha kolay ulasılır saglıklı urunlere.
kader zannettıgımız,40 yasından sonra herkeste olan dejeneratıf hastalıkların sebebı sekerlı,unlu beslenmeymıs meger.aynı sekılde kanser en cok sekerlı besınlerı severmıs,hatta kanserlı hucrelerı tesbıt etmek ıcın vucuda seker enjekte ederlermıs ,cunku seker dırek kanserlı hucrelere gıdermıs.
15 gunde 1 veya veya ayda 1 yenen tatlının belki o kadar zararı olmaz ama sımdıye kadar yaptıgım gıbı hergun yemem cıkolatayı,katkı maddeli urunlerı.meyveyı olcusuzce yemem bu yastan sonra,sayıyla oycuyle yerım,onunda fazlsı zarar.ekmegı hocanın dedıgı gıbı kendım yaparım,sadece kahvaltıda 1-2 dılım yerım.ıs hayatında yemek bulamayacagım zamanlarda yanımda kuru kayısı ve kuruyemıs tasırım,hazır pogaça yemektense.karatay hoca da bu yasında calısıyor ve dıkkat edebılıyorsa bunlara,ben de yapabılırım dıye dusunuyorum.ben bu beslenme duzenını ve hayat tarzını sevdım,ınsan ıstedıkten sonra herseyı yapabılır,bu ne ki