- 6 Ekim 2008
- 11.790
- 216
- 41
siizn kadar değil efenimmm..
güzel yüzünüz hala hafızalardaaaa
6 kilo vermiş halimi de paylaşmak dileğiyle.....
çok teşekkür ederim hayatım
inşallah canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siizn kadar değil efenimmm..
güzel yüzünüz hala hafızalardaaaa
6 kilo vermiş halimi de paylaşmak dileğiyle.....
Hangi ilacı verdi bilmiyorum ama doğum kontrol haplarının bazıları yan etki yapabiliyor bazı kişilerde.
İlaç değiştirmeyi denesen ..
Hoş bebek istiyorsun ama gerekliyse biraz ertelersin olmazsa.
Bir de bitkisel kürleri denesen ?
Arkadaslar yeşil câya bir türlü alışamadım limonlu denedim sekerli bile denemiştim onceden ama içilecek gibi degil.tarcindan da nefret ediyorum.onunla da deneyemedim. Başka neyle içilir ki bu yesilcay.farklı sekillerde Deneyen varmi acaba?????
nane ve buzla yapıyormuş bi ark. çok güzel oluyormuş henüz denemedim
Arkadaslar yeşil câya bir türlü alışamadım limonlu denedim sekerli bile denemiştim onceden ama içilecek gibi degil.tarcindan da nefret ediyorum.onunla da deneyemedim. Başka neyle içilir ki bu yesilcay.farklı sekillerde Deneyen varmi acaba?????
birde bergamotlusunu dene tatlım
Bergamotlusumu var hiç duymamıştım onun kokusunu seviyorum hangi markanın acaba o?? Çok şey aklıma geliyoda yeşil câya karıştırmak icin ama zararlı karışımlar yapmaktan korkuyorum
Araştırıyorum bir yandan canım bitkisel olsa daha sevineceğim.
Maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh ne kadar güzel bir hatunsun. Süper olmuşsun gerçekten.
Bende çok sevemedim balık balık kokuyor bana:)
Soğuk içiyor yani demledikten sonra soğutupmu katıyor bunları nasılmış acaba tam tarifi yazarmısın canım?
Ben yaptığımda il testi o zaman 2 haftalık falandı varsa ama umutlanmak istemiyorum hiç
Hemde nasıl ama ben bir kere gittim kontrol hapı verdi öldüm başağrısından kullanamadım ama artık çözüm o olacak sanıyorum yumurtam var herşey normal ama düzensizlik var anlamadım bu işi
Güzel verdiren bir diyet aslında diyet değil çünkü sağlıklı beslenme şekli :)
Ayrılır mıyım hiç Gözlemecim.
Aslında çok da ayrılmadım karataydan sadece arada ekmek ekledim o kadar.
Şu meşhur ayça kaya listesini kendime uyarlıyorum karatay gibi.
Ama çok seviniyorum ayran detoksu sonuçlarına.
Cidden silkelenmemizi sağladı.
Ben yaptığımda il testi o zaman 2 haftalık falandı varsa ama umutlanmak istemiyorum hiç
QUOTE]
Hayırlısı olsun canım şimdi kafana takma...Doğru zamanda bebiş yolunu bulur merak etme)Şimdi senin için doğruysa bulmuştur
hoşbuldum tatlım :)
cnm valla maşallah her gün görüşüyoruz kendisiyle yalnız bir taraftanda çoğu zaman bir gurultu bir gaz durumu var..aylardır böyle çalışmıyordu bağırsaklarım.Alah senden razı olsun canım
canım şimdilk mindivan macunuyla işi hallettim gibi görünüyor.çok sağol
Bence arada br değişiklik iyi geliyor vücuda...Geçenlerde DrOz anlatıyordu, spor ve beslenme şekli belirgin bir rutine girince vücut başına ne geleceğini artık biliyor ve kendisini korumaya lıyormuş. Bu sebeple zaman zaman rutinlerin dışına çıkmak(tabii zıpıtmadan:)) vücuda herşey yolunda mesajı veriyormuş...
Kolay gelsin sana şekerim...Ben de eğer bu cuma hedef kiloma ulaşırsam bir süre kontrollü ama daha serbest bir beslenme düzenine geçeceğim ki hem psikolojik hem de fizyoılojik olarak rahatlasın vücudum. Sonrasında eğer bir artış olmazsa kilomda bu sefer 58'i hedefleyeceğim
hoşbuldum tatlım :)
cnm valla maşallah her gün görüşüyoruz kendisiyle yalnız bir taraftanda çoğu zaman bir gurultu bir gaz durumu var..aylardır böyle çalışmıyordu bağırsaklarım.Alah senden razı olsun canım
canım şimdilk mindivan macunuyla işi hallettim gibi görünüyor.çok sağol
Ayy ne güzel hedef kilona ulaşmak ..
Ölçülerin ne durumda canım_?
Bugün aldım ölçülerimi:
Göğüs:91
Bel:74
Basen:95
nasıllar? Bel ve basende biraz daha incelme olması lazım 2 doğumdan sonra bu hale bile şükür tabii
Bundan sonrası spor gerektiriyor...Belimi inceltmek için pilatese son sürat sarılacağım şu okullar bir açılsın...
Sen de zaten boyuna göre çok iyi durumdasın tatlım...