Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .
..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bır cay bardagını dolduracak kadar cevız,bır avuc beyaz peynır,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),nane cayı (normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),2 tane kaysı kıvamında haslanmıs yumurta,15 tane zeytın.
....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase bulgur koftelı kok yemegı,kara lahana sarması,bır kase cacık,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde),bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),................... .......... ......(Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su
Spor: 4 saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum
, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor
,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:
Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.
Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.
Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze