- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
ya ben ya ben catlıyorum resmen canım....sabah once wc sonra tartı ardındanda buraya
çok merak edıyorum tatlım seni bakalım ne olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben ya ben catlıyorum resmen canım....sabah once wc sonra tartı ardındanda buraya
kızlaaar,
mantarlı bulgur pilavı nasııı harika bişeymiş öyleeee.öğlen yaptım yedim tadı damağımda kaldı vallaaaa
afiyet olsun sekercım denemek lazım
sağol bebeğim...mutlaka dene derim
en yakın zamnada denıycem tatlım mantarı soteledınmı oncesınde nasıl yaptın?
zeynep, polikistik over hastası mısın,canan hoca metformini tavsiye ettimi,ben de bi ara aldım sonra ne de olsa ilaçtır diye bıraktım
evet canım pcos var bende, evet canan hoca günde 2 tane 1000 mg kullanmalısın dedi ama esas benim kadın dr verdi bana o da 850 mg günde 2 tane kullan dedi ben de öyle yapıyorum bugün başladım kullanmaya ama acayip bulantı yaptı hiç iştah bırakmıyor böyle böyle zayıflatıyor herhalde
kızlar bu ara işler çok yoğun anca girebildim
sabah:
süt, yulaf, muz, 1 omega 3
öğlen:
tavuk ızgara, domates çorbası, ayran
sıvı tüketimi bugün az oldu çünkü wc ye gidecek vaktim yok ama şimdi bir biberiye çayı kaynatıyorum
sağolcanım,kıymasızdı benimki ama pek güseldiloxıııı afıyet olsun kapuskaya bayılırım kıymalı bol pulbıberlı ohhhh
kızlaaar,
mantarlı bulgur pilavı nasııı harika bişeymiş öyleeee.öğlen yaptım yedim tadı damağımda kaldı vallaaaa
önce tereyağda 1 tane soğanı pembeleştirdim.sonra üstüne yarım ay doğranmış mantarları,tuz karabiber,kırmızı iber ve bol nane koydum..
birazda böyle kavurdum.sonra yıkanmış bulguru ilave edip o şekildede 2 karıştırdım.en son kaynamış suyunu katıp pişirdim.15 dk dinlendirdim.sonra yanında ketentohumlu yoğurtla mideye gönderdiimmmm
canım bana da doktor metformin verdi pco var bende de..almaya korktum ya bu şekeri fazla düşürür mü sence? hani zaten az yiyorum bid e o düşürürse şekeri ne yapsam bilemedim
önce tereyağda 1 tane soğanı pembeleştirdim.sonra üstüne yarım ay doğranmış mantarları,tuz karabiber,kırmızı iber ve bol nane koydum..
birazda böyle kavurdum.sonra yıkanmış bulguru ilave edip o şekildede 2 karıştırdım.en son kaynamış suyunu katıp pişirdim.15 dk dinlendirdim.sonra yanında ketentohumlu yoğurtla mideye gönderdiimmmm
canım benim bildiğim bu ilaçlar kandaki şekeri dengelemek için, bizde de insülin direnci var ve esas olarak onu kırmamız lazım ben şekeri olumsuz yönde etkileyeceğini sanmıyorum, öyle olsa dr lar vermez ben kaç tane dr a sordum
Tünaydın Karataycılarrr
Dün 4 kase ayran çorbasından sonraaaa
Bu gün 1.300 kg gitmişşşşş
Süperrr.
Ama bu nasıl oluyor mekanizmasını çözemedim birtürlü.
Acaba ödem mi atıyoruz ,ne dersiniz ?
Yorumları bekliyorum.
İyi ki varsınız.
işkembe çorbasını nerden buldun kız? aney mi yaptı yoksa
akşam güzel de,sabah zıbıtmışsın bebik yeni karataycılara kötü örnek oluyorsun bak,hiç yakıştımı,çık çık çık
bu insülin direncini neye sebep oluyo peki canım
insülin direnci hücre duvarından şekerin geçememesi ve şekerin kanda birikmesi durumu
bu durumda vücut şekeri dengelemek için daha çok insülin salgılıyor bu da normal bir insana göre pankreasın daha fazla çalışması demek
yıllar sonra bu hastalığı atlatamazsan pankreas fazla çalışmaktan yorgun düşüyor ve normalden az çalışmaya başlıyor işte o zaman bildiğin şeker hastasına dönüşüyorsun Allah korusun
ama malesef hastalığın seyri bu şekilde
ha bu arada pcos la da ilişkisi çok fazla insülin direncinin
Karataycı hanımlar yağ ölçer tarı kullanıyorum.Fakat düzgün çalışmadığını düşünüyorum.
Aynı gün içinde her tartılışda oranlar değişiyor.
1 er gün araylada ciddi farklar ( yağ kas oran farklılıkları) oluyor.Çok canımı sıkıyor.
Kas oranımı artırmaya çalışıyorum. Ama hangi noktada olduğumu anlayamıyorum.
Kullanlardan yorumlarını bekliyorum.
Teşekkürlerrr
ödemelri atıyor evet..
ama harika bişey eksleri görmek haftasonu bende yapicim
merhaba kızlar
bu akşam yemeğe misafirim var sabahtan beri mutfaktayım
sabah karatay kahvaltısı
akşam içinde yaptıklarım
buğdaylı top köfteli yoğurt çorbası
zeytinyağlı barbunya
dana rosto
patates püresi