Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoook uykum geldiii
Tamam yarın hatırlar düzeltelim :) şimdiden hayırlı işler yarın dikkatli beslen kaçamak yok ilk günden ona göre :) iyi uykular...
Al al biliyon saplak sebebi oldugunu genede yiyon di mi????beni şaplaklayacak kimse yok muuuu???
NEEEE firinda patetes mi hadi giy spor ayakkabilari dogru yürüyüse yoksa bu pataes sana tartida kendini hatirlatir canim...sabah klasik karatay kahvaltısı akşam fırında patates :18: 3 bardak ayran içtim
Mutlaka deniycem...Gerci hoca kitabinda kavurmayin,kizartmayin, yagda öldürmeyin, firin poseti kullanmayin, yagli kagit kulanmayin diye yazmis ama...Yemek yaparkende sogani yagda öldürmeden kiymayi kavurmadanda olmuyor..Hocam saygilarinternette gördüm ama bazı eklemelerde ben yaptım
orta boy bi karnıbaharı ikiye bölüp, çiçeklerinin ayırın
robotto bulgur tanesi kadar çekin
1 tatlı kaşığı zeytin yağını tavaya koyup çektiğiniz k.baharları kavurun
içine 1 diş sarımsak rendeleyin
az köri ve kimyon
üzerine yoğurt az nane harika ve doyurucu ......(ben birazda ceviz ekledim)
KARNIBAHARI bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim... DENEYİNNNN
al al biliyon saplak sebebi oldugunu genede yiyon di mi????
Neeee firinda patetes mi Hadi giy spor ayakkabilari dogru yürüyüse yoksa bu pataes sana tartida kendini hatirlatir canim...
Mutlaka deniycem...gerci hoca kitabinda kavurmayin,kizartmayin, yagda öldürmeyin, firin poseti kullanmayin, yagli kagit kulanmayin diye yazmis ama...yemek yaparkende sogani yagda öldürmeden kiymayi kavurmadanda olmuyor..hocam saygilar
Dünden beri ayran detoksu yapiyorum bu gün tarti sadece -100 gösterdi...bu gün insallah daha fazla gider...
brokoli çorbası bağırsaklarıda çalıştırıyor
1-2kaşık unu zeytinyağıyla azıcık çeviriyorum brokolileri ekleyip suyunuda ekleyip yumuşayıncaya kadar pişiriyorum
blendrdan geçirip 1 çay bardağı kadarda süt ilave ediyorum kolay gelsin
bende
bende merakla bekliyorum canım ikiz gibi hedefine ulaşırsın inşallah
bende fazlasıyla var sanada banada yeter istersen
[sıze=2][/sıze]bu ayran detoxunu bende deniyecem yarından sonra
bulgurları haşladın şu ayranlı şeyi nasıl hazırladın.
kızlar dün omega üçü nasıl kullanıyosunuz gümde kaç defa alıyorusunuz