Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende 10 gibi kahvaltımı yaptım,şuana kadar da 3 kase içtim çorbadan.tadını bende çok sevdim,üstelik tok da tuttu beni.bende nane kekik falan ekledim içtim.fakat acayip tuvalete çıkardı beni.sanırım bu ii bişeyinşallah güzel sonuçlar alırız canım
bu arada loxandra hoşgeldin,bırakma buraları yaw,yokluğun belli oluyo hemen
ben ıkı kase ıctım 1 tane daha ıcıp bırakıcam.tuvalate dedıgın kucuk mu buyukmu
ben sık sık kucuge cıkıyorum buyukten henuz haber yok:))))
merhaba millet nasılsınız bakalım ben koşuşturmaya başladım bir fırsat buldum girdim
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
peynir
2günkurusu
1erik
2tane omega 3
süt
1çay bardağı fındık
öğle
brokoli çorbası
4-5 sardalya
akşamda
şehriye çorbası(jarniiii)
taze fasulye
yoğurt yerim
su 2,5 litre
spor yine yok yok
yarın yemeğe misafirim var şimdiden hazırlıklara başladım
okuyabildiğim kadarını okuyayım
herkese iyi alşamlar canlarııııımmmm
jarnana,sağol kardeş çok tatlısın,netten de araştırmışsın,deneyelim bakalım ballı tarçını
Gül,iyi hatırlattın,yatağa yün battaniye serecektim,hava çok soğuk bu ara
küçük küçükbirkaçgündür kabızlık sorunum var yine,sanırım form çayı içicem yine
arkadaşlar sabahları ceviz yiyoruz ekmek yerine kahvaltıda peki badem fınfık fıstık falan acıktığımız zamanlarda mı yoksa yine öğünlerdemi yiyoruz...yardımcı olursanız sevinirim...
aynen bendede ıkı gundur var form bıberıye yesılcay hepsını ıcıyorum yarın sabah cozulur umarım bu sorum sımdı 3.kasemıde ıctım daha ıcmıycem.aclık falan yok dımı sendede canım
aynen,biberiye iyi geliyodu ama o da fayda etmiyo 2 gündür..açlık hiç yok,halsiz falan da hissetmiyorum kendimi hiç.çok memnunum.inşallah tartıda yüzümüzü güldürür.işe yararsa ayda 2 kez bile yapabilirim ben,verecek kilom çok daha
kız jarnaaa bucur cadıııı napan gı sesın cıkmırrrr
ay ıyıkı ıkımız aynı gunde baslamısız ıyı oldu boyle deneyımlerımızı paylasarak...bende kılo verırsem ayda ıkı kez yaparım ıyıymıs yaa.carsamba sabahkı sonucu cooooookkkk merak edıyorum yaaaaaa
kız jarnaaa bucur cadıııı napan gı sesın cıkmırrrr
bebeğim önceki sayfalarda da yazmıştım bugün ofisimin kadını dosyalarımın anası modundayımmçarşamba günü ortalığın tozunu attırıcamay evet ya bende acayip merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar görürüz
evet ya jarni bugün çok sessiz,bugün onun performansını hiç beğenmiyorum
oooo onu beklersen cook beklersınayran detoksuna ne zaman baslıyon gııııı
bebeğim önceki sayfalarda da yazmıştım bugün ofisimin kadını dosyalarımın anası modundayımmçarşamba günü ortalığın tozunu attırıcam
o da doğru birde bana çalçene dersin hatunnçarşamba başliciimm cumaya şehriye içtiğim halde sana fark aticimm ahanda buraya yazıomyaşasın kötülük
biliyorum bebeğem,seni özlüyorum da ondan yazıyorum.sahalara geri dönmeni dört gözle bekliyoruz anacım:86:
enerji depoluyorumm etli dolmam şu işler hafiflesinn sahalara hızlı bir başlangıç yapicimm inşallahakdeniz akşamım gün batımım benim mesai bitti çok öpüyorumm
herkese iyi akşamlar